• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Ställ om kursen!

Antag att du haft sönder en vattenledning i ditt badrum, så att det sprutar åt alla håll och vattennivån på golvet stiger. Inriktar du dig då först av allt på att torka upp med handdukar och trasor? Ser du inte som det primärt nödvändiga att direkt stänga av huvudkranen för att få möjlighet att laga läckan?

Och ser du inte att ansvaret för denna åtgärd ligger på dig själv, inte på grannen?

Parallellen är uppenbar.

7-klövern vill inte stoppa ytterligare probleminvandring. Istället tror de på alltmer resurser för integration. Och ansvaret för att integrationen ska lyckas vill man lägga på Sverigedemokraterna – det enda riksdagsparti som motsatt sig den invandring som skapat problemen!

Jimmie Åkesson fick den 5/11 -12 in en artikel på DN Debatt, där han bl.a. går i svaromål kring detta:

”Ingen integrations­politik i världen kan fungera under nuvarande förhållanden. Den viktigaste åtgärden för att kunna vända segregationstrenden är att kraftigt minska invandringen.”

Alltid något, men det räcker inte att ”minska invandringen”. Den typ av invandring som nu är aktuell – av oassimilerbara bidragstagare från helt främmande kulturer – måste omedelbart upphöra, helt.

Flödet behöver dessutom vändas, så att vi får en återvandring av probleminvandrare. Där ligger receptet för att ”bryta utanförskapet”!

Kärnan i Åkessons DN-artikel är att särbehandlingen av invandrare, diskrimineringen av svenskar på arbetsmarknaden, ska upphöra:

”Regeringens integrationspolitiska åtgärder handlar om ökat fokus på bidragsanställningar, inrättande av meningslösa aktiviteter som närmast kan liknas vid vuxendagis samt om populistisk plakatpolitik. När regeringen i sin höstproposition slår sig för bröstet över att man lyckats förflytta invandrare från den ena bidragsanställningsformen till den andra blir det uppenbart hur illa ställt det verkligen är.

Vi tror inte på särlösningar. Sverige har nu provat att möta massinvandring med bidragsjobb sedan 90-talet och utanförskapet bara fortsätter att öka. Vi tror heller inte på komplexa och diskriminerande åtgärder så som subventionerade anställningar för invandrare och sänkta skatter i bostadsområden med få svenskar.”

”Vad Sverige behöver är inte mer av bidragsjobb, vuxendagis och andra särlösningar utan vad som krävs för att bekämpa utanförskapet är en ansvarsfull invandringspolitik, en effektiv arbetsmarknadspolitik, en ändamålsenlig utbildningspolitik och tydliga krav från samhällets sida.

”När vi i dag delar ut svenska pass till människor som inte kan ett ord svenska och efterskänker invandrares hemutrustningslån för miljarder sänder vi ut helt fel signaler. Det måste i framtiden bli tydligt att ansvaret vilar tungt hos den enskilde och medborgarskapet kan bli en nyckel i detta givet att det ställs krav för att förvärva det.”

Genom subventionerade anställningar har regeringen alltså försökt minska arbetslösheten bland invandrare.

En annan konstlad metod att frisera siffrorna är alla sysselsättningar som tillkommit pga ”mångfalden” och dess konsekvenser – yrken som det svenska samhället aldrig skulle ha behövt om det inte vore för probleminvandringen.

Vi har således fått bekanta oss med en serie nya yrkestitlar som:

• stadsdelsvärdar

• mångfaldskonsulenter

• mångfaldssamordnare

• integrationsmentorer

• demokratipiloter

• hemspråkslärare

• integrationslärare

• tvättstugevärdar

• ”lotsar”

• ”ambassadörer”

• trygghetsvärdar.

Se vidare:

http://vitbok.se/9/b.html

http://www.bgf.nu/nyrken

8 svar

 1. En bra, tydlig artikel, fina bilder som vanligt!

 2. Ställa krav för att bli medborgare, ja, visst, men jag förstår inte på vilket sätt vi är skyldiga att samla på oss nya sådana. Vi kan väl bara säga ”nej tack”?

 3. Sverige liknar gamla Östtyskland. Då man har en avvikande åsikt mot vad politiker i 7-klövern tycker är man rasist. Det gäller även journalister i dagens Sverige. Jag som är en vanlig samhällsmedborgare är mycket orolig över Sveriges framtid. 7-klövern håller på och dränerar ut Sverige.

 4. Så länge vansinnet fortsätter, ska vi nog lära oss Måååååånga nya ord……

 5. Enligt Åsa och Memet sker det i alla fall utvandring om än inte ”återvandring” https://olivgronapartiet.wordpress.com/2012/11/10/asa-romson-och-mehmet-kaplan-motsager-sitt-eget-parti/ …men de kan ha rätt i att det är de med högre utbildning som sticker och kanske inte de som är blint religöst jollrande…

 6. ”Tvättstugevärdar” herre Jehova. ”Ambassadörer”. Dra på trissor.

  Själva mångkulturreligionen är emellertid, som sådan, esoterisk, och samtidigt utopisk, eftersom nyckelordet alltid är sedan, i framtiden. T.ex: Om vi bara vattnar somalierna på rätt sätt så kommer deras gastronomiska latenta potential att blomma ut likt ett färgsprakande rododendronsläkte. (Därför är det värt att skänka dem ”stora summor” eftersom man får igen så mycket i framtiden. Med det i åtanke rör det sig alltså om små summor. Vänta bara.)

  Sistnämnda fenomen kallas oracular reasoning och är en rest av vårt evolutionära förflutna. Man intalar omgivningen att svenska folket inte har nått gnosis, och därför inte ”förstår” hur vi skall gå till väga för att inse det gudomliga.

 7. Sverigedemokraterna har blivit rumsrena!
  Hjälp till att sprida de läsvärda texterna ”ur ett kristet perspektiv” på denna blogg.

  http://experimentlandet.blogg.se/2012/november/sverigedemokraterna-har-blivit-rumsrena.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: