• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Skärningspunkten


Uttalanden från politiker i Katrineholm nyligen – inför den nya vågen av somalisk anhöriginvandring – aktualiserar grundläggande värderingar, tydliggör den politiska skärningspunkten och vattendelaren i Sverige 2012.

Det rör sig om ett resonemang i två led:

A.

• Det finns inga svenskar, inte ”vi och dom”.

• Alla människors lika värde och rättigheter.

• Ingen människa är illegal – envar har samma rätt till Sverige.

B.

Nu tryter resurserna och räcker inte till allt och alla. Plötsligt står grupp mot grupp.

Vilka ska då prioriteras?

Jo, de som har det svårast, de med de största behoven.

Då ska främst somalierna bli föremål för satsningar från skattemedel, så resoneras nu i Katrineholm.

Det blir också logiken i den förda invandringspolitiken med de värderingar som ligger bakom den. Det blir den linje som i praktiken drivs av 7-klövern.

ALTERNATIVET  vore att säga:

•  Vi svenskar finns!

•  Vi har en självklar företrädesrätt till vårt eget land och dess resurser.

Sverige behöver nu ett parti som klart och tydligt, tveklöst och utan ursäkter, driver den linjen!

30 svar

 1. Den här alla-likas-värde-ideologin som makten alltid använder sig av och påstående att det tillhör demokratin att hjälpa invandrare på alla tänkbara sätt är så hjärntvättat ingrott att vi svenskar inte reagerar som vi borde göra.

  För det finns inte vi och dom inga etniska skillnader får göras därmed så får vi svenskar så tacksamt dela med oss av Moder Svea. I och med att vi alla folk är bara ett oavsett ursprung enligt makten så kan ju etniska svenskar inte bli fråntagna någonting som vi inte har första ting på utan det skall delas med hela värdens härliga folkslag.

  Så det finns ingen orättvisa som svenskarna upplever, det är i så fall bara illusioner. Mina föräldrar som är i Jan M:s ålder har slitit och jobbat för kära Sverige dom får nu ut i pension en låg lön. Samtidigt så har 40-talisterna inte reagerat nämnvärt mot invandringen. Det är möjligt att dom reagerat mer om internet funnits på 80-talet och om det varit större konkurrens om jobb , bostäder och högre andel personrån på gatan bl.a.

  Även nu i dagarna om vi höjer rösterna att svenskar bör komma först så blir vi skrämda av massmedia och makten för övrigt än värre är det att många svenskar tycker att man ska hjälpa dom invandrare som är här och ge dom jobb bl.a och satsa på integrering då kommer ju svensken i andra hand i jobbfrågan samt kostnader och engagemang för integrering. Vad nu integrering innebär?

  Vi svenskar har hela tiden skyldigheter gentemot invandrat folk som vi blivit hjärntvättade att tycka av eliten. Ett bra exempel på engagemang var när SvP demonstrerade i Eskilstuna under parollen jobb till svenska arbetare, vilket är en självklarhet.

 2. Det behövs ett tredje parti, som verkligen företräder de väljare som väljer in dem på betydelsefulla befattningar, och inte som liknande Trotskij ansåg sig företräda arbetarens intresse, men i verkligheten endast förträdde sina egna och partikamraters intressen. På samma sätt som Jimmy Åkesson idag har blivit invald på en politik man innan valet talade om men efter valet förfalskade och föraktfullt talade om som några rättshaveristers politik. En sådan partiledare kan aktivisterna vara utan, för han är till mer skada än nytta kanske t.o.m. ödesdiger men det är nog att göra hans historiska roll för stor. Frågan är om SD är partiet att föra motståndsfanan vidare emot det mångkulturella samhället eller man skall ge upp det partiet.?

  • ”På samma sätt som Jimmy Åkesson idag har blivit invald på en politik man innan valet talade om men efter valet förfalskade och föraktfullt talade om som några rättshaveristers politik.”
   ————————————————
   Vad menar du? Något sådant har inte jag noterat.

 3. Det är alldeles nödvändigt att debatten flyttas till dessa grundläggande självklarheter. ”Invandringskritikerna” i riksdagen följer den uppslagna, korrekta linjen, och menar även de att vi ”tar för dålig hand” om de som ”kommer hit”, att det är fel på ”integrationen”. Frågorna de borde ställa är givetvis om folk behöver ”komma hit” alls, om Sverige är tvunget att dela ut medborgarskap, om vi har någon skyldighet att ”integrera” människor.

 4. Frågan är när man ej längre kan acceptera SD’s svek och måste börja på ett arbete för att skapa ett ”tredjeparti”. Detta parti skall icke utesluta någon som har annan åsikt i frågor ang. Ekonomi. Detta parti skall endast ha som agenda att sätta stopp för massinvandringen. Detta är en prioritrerad fråga. Om man inte agerar nu, då har man inte gjort sin plikt som svensk. Alla fredliga vapen skall användas. Alla tillgängliga resurser bör ställas till förfogande för att förhindra detta brott mot det svenska folket.

  • Jag röstade på SD 2010 men dom har inte på långa vägar levt upp till förväntningarna. Då jag inte är nazist så är det uteslutet att rösta på Svp för min del. Återstår då bara soffan för min del såvida inte ett nytt alternativ uppstår. Ett parti som värnar om svenskarna och Sverige och inget annat. Ett kompromisslöst parti som vägrar ingå allianser eller avtal med den landsförrädiska åttaklövern.

   • Till Robin. Vad lägger du in i ordet nazist och på vilket sätt är det knutet till SvP?
    Massmedia, som till ca 85 procent ägs av judar och till 100 procent kontrolleras av dem, kan för övrigt använda naziststämpeln mot vilka de vill, ja mot alla som inte är politiskt korrekta. Det är en anledning till att SD numera kallar sig socialkonservativa och ej nationella. Vidare tror jag rädslan för naziststämpeln är en orsak till att sd blivit så politisk korrekta som de är och de största vännerna av sioniststaten, samt till att, som du skriver ” inte på långa vägar levt upp till förväntningarna”. Så vad är lösningen? Ja, enligt min mening stå upp för det som är sant, rätt och gott i alla lägen och strunta i diverse epitet som motståndarna försöker klistra på oss.
    Nazist är en propagandaterm som används i psykologisk krigföring. Det verkliga ”nazisterna” på 1930- och 40-talen var inte ens hälften så brutala och hänsynslösa som de allierade.

 5. Vi svenskar finns, det har väl självaste Reinfeldt noterat nu. Så frontlinjerna har flyttats, de kan inte förneka vår existens längre.

  Etniska svenskar har erkänts som politisk grupp. Det går iofs inte automatiskt, vi medvetna måste säga det högt, definiera oss som politiska aktörer på basen av vår etnicitet. De vita svenskar som inte gör det får väl kalla sig whiggers eller något annat, det är inte vårt problem.

 6. Sverige behöver ersätta invandringspolitik med utvandringspolitik…

 7. Bra rutet Robin S. Du skriver klarspråk. Om det skulle bildas ett
  tredje parti vilket jag verkligen hoppas att det inte skall behövas utan vara snygga upp SD litet så är det bara att jobba vidare. SD är ett bra parti men den halvgalne – i mina ögon – Tommy Hansson måste bort!! Så svårt kan det väl inte vara att hitta en ersättare till honom. Sedan skall det absolut vara så att SD skall vara vara ett svenskt parti som ägnar sig åt svenskarnas bästa och inget tjafs om vad som händer i Mellanöstern och definitivt inte i partiprogrammet – det verkar helt sinnessvagt.

  • Jag tycker att Israels hela historia är ett förskräckligt övergrepp på folket som bodde i landet, men jag glömmer den konflikten 10 gånger av 10 om Sveriges överlevnad beror på det. Men sionisterna i ledningen tänker uppenbarligen inte så. Om man ser till hur en del agerar skulle de nog lämna partiet om SD ställde sig neutralt i konflikten Israel/Palestina.

 8. ”Etniska svenskar har erkänts som politisk grupp. Det går iofs inte automatiskt, vi medvetna måste säga det högt, definiera oss som politiska aktörer på basen av vår etnicitet. De vita svenskar som inte gör det får väl kalla sig whiggers eller något annat, det är inte vårt problem.”

  Tänk att i Sverige år 2012 få läsa ovanstående i en insändare på en blogg. Att det numera skall talas om VITA svenskar. Det har gått fort och är kanske naturligt med tanke på hur det numera ser ut i våra skolor och att vi på TV har personer som talar svenska men absolut inte ser svenska ut – dvs vita. Är det rasistiskt att skriva så – ja då får jag väl erkänna att jag är rasist.
  Vi som tänker så föddes före INVASIONEN – som jag brukar tänka.

  Ang. Palestina-Israel är det för mycket tjatande om detta. Vi ska intressera oss för vad som nu sker i Sverige – det är viktigare.

  Men om man nu ska ha en åsikt är min att Israel är judarnas land – om man läser i historien och även i bibeln. Inte ditresta sk palestinier som skyndade dit efter 1948 för att skapa sig förmögenheter som t.ex. Arafat.
  Numera lever ju hans änka – Madame Arafat – lyxliv i Paris för pengar som skänktes till denne skurk av snälla välmenande människor som inte förstod bättre.

  • Människor som inte förstod bättre är bla Palme och Sten Andersson . Dessa två Landsförrädare har kostat oss skattebetalare många miljarder och mycket elände.

 9. Är allt OK Jan? När har du tänkt att skriva nästa blogginlägg?
  Abstinensbesvären tilltar. Hoppas att det inte har hänt dig något.

 10. Är det nått jävelskap som har hänt med Janne ?

 11. Jag är med orolig.Någon som vet och har något att berätta?

 12. Har fått höra att jan är sjuk.
  Vi önskar honom tillfrisknande och ser fram emot att allt blir till det bästa.

 13. Vi får hoppas att han är på fötterna snart

 14. Hoppas verkligen Jan kryar på sig

 15. Jan är på bättringsvägen men det dröjer kanske ett tag innan han kan börja skriva igen.

  • Skönt att höra. Tror att jag talar för alla i hans stadiga läsekrets när jag ber dig hälsa honom att vi önskar att tillfriskningen går fort och att han kan fortsätta vara den eldsjäl han alltid har varit.

  • Vet du något mer, Elisabeth? Vad är det som har hänt? Det kan väl inte gärna vara influensan som spökar ännu?

   • För närvarande vet jag tyvärr inte närmare omständigheter.
    Återkommer så fort jag vet mer.
    Det är inte influensan och det ingen fara för hans liv.

 16. Nu blev jag glad.Skönt att höra att du är på bättringsvägen Jan.
  Inget bråttom,det kommer ny tid hela tiden.
  Just nu passar jag på att läsa din bok dialog om invandringen.
  Har ni andra beställt den?

 17. Hoppas det inte är något allvarligt.

  Saknar dig

  Krya på dig!

 18. Hoppas att allt är bra. Ser fram emot fler texter av Jan.

 19. http://www.radda-sverige.nu/samtal-med-jan-milld-som-ar-svart-sjuk/
  Han är svårt sjuk. Det lär dröja innan han kommer igen.
  Det är illa! Jag saknar honom och hans inlägg i debatten.

  • Så tragiskt och deprimerande att läsa att Jan är så svårt sjuk.
   Önskar av hela mitt hjärta att han blir återställd för vi behöver verkligen honom.

 20. Krya på dig Jan!

 21. […] Logiken i politiskt korrektas linje om svenskheten blir att, vid riktigt kärva tider även i Sverige,  många andra kan gå före i soppkön.  Vi svenskar får kanske svälta. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: