• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Vindkantring?


Är en vindkantring nu äntligen i sikte beträffande svensk invandringspolitik?

Redan på 90-talet lade vi ut en avdelning av Blågula frågors webbsida med titeln ”Vinden vänder”. Man ville ju så gärna se tecken på en tillnyktring, hade svårt att tro galenskapen om att kunna gå längre.

Det har sedan visat sig med eftertryck, att det kunde den. Och de tecken vi uppfattat innebar föga för utvecklingens riktning som helhet.

Samtidigt vill jag fortfarande tro, att det bara måste, någonstans, finnas en bortre parentes. En punkt där man liksom studsar mot en vägg och tvingas byta färdriktning.

Frågan är om inte den punkten trots allt ligger mycket nära nu. Det finns tecken som tyder på det!

Jag tänker på vissa försöksballonger kring invandringen från både m, s och fp, för att känna av situationen och/eller börja muta in en politisk position som kan komma att gagna partiet i nästa val.

Bakom detta ligger det faktum att Sverigedemokraterna nu i en mätning av väljarsympatier nått 10 procent och i två mätningar är riksdagens tredje största parti.

(En SD-framgång som är på en gång välförtjänt och oförtjänt, men det blir en annan diskussion).


Ett tecken i sammanhanget var också Studioett-programmet i fredags. Bloggtexten igår om denna har jag nu kompletterat med en film, ”NÖDROP från Katrineholm”.

Filmen Bandyns död” handlar också om Katrineholm.

Till sist en länk till en ny bra text på Merit Wagers blogg, men anknytning till den somaliska anhöriginvandringen.

”…För att komma ihåg namnen på den fiktiva makan och barnen inför anknytningsutredningen, krävde den asylsökande att få protokollet från sin asylutredning efter att PUT hade beviljats.

För det mesta fick alla dessa personer komma till Sverige som anhöriga. Och hur det gick sedan är lätt att gissa. Ja, paret skilde sig efter två år. Nya äktenskap ingicks av båda parter, antingen via fullmakt eller på semesterresor till Kenya eller Etiopien (inte Somalia, eftersom många inte alls var därifrån och aldrig hade några asylskäl gentemot det landet…) och nya personer anhöriginvandrare till Sverige…”

3 svar

 1. Jag anser att Dahlström är en av dom yttersta medskyldiga till mångkulturen i K-holm även innan somalierna anlände. Jag menar K-holm har år efter år tagit in utlänningar kanske inte 300 av samma etnicitet men likförbannat en strid ström år efter år det tär väl för böveln på resurserna jobb, bidrag, skola. det här att dom smyger med konsenkvenserna av invandringen in i det längsta nu när det smäller till riktigt ordentligt då uppenbarar Dahlström sanningen 2007 så lovorda Dahlström flyktingmotagandet som något positivt då var det inte tal om att det belastade samhälet. Angående att somalierna bör resa hem så gäller det andra grupper med av invandrare fast det ställer ju inget sittandes parti upp på inte ens sd som var tänkt från början att värna svenskarnas intressen.

  • Javisst:

   • Dahlström får min aktning när han driver kravet att somalierna/kenyanerna ska skickas tillbaka till Somalia/Kenya.

   • Behovet av ett tredje parti blir allt tydligare!

 2. Vindkantringen kommer att ske innan 2014.
  Invandringen är nu så stor att dess negativa konsekvenser är tydliga för var och en:
  Folkutbytet har gått så långt att folket börjar inse att Sverige inte kommer att överleva som en svensk nation om invandringen fortsätter.
  Den ekonomiska krisen kommer att sänka svenskarnas levnadsstandard och frågan blir då varför främlingar ska prioriteras.
  Invandrarnas brottslighet skrämmer.
  Invandringen skapar arbetslöshet.
  Diskrimineringen av svenskar upprör.
  Och slutligen har PK-media förlorat slaget om opinionen pga att invandringens nackdelar har blivit så stora att de inte längre kan döljas.

  Om partierna:
  I s har gräsrötterna alltid varit emot invandringen och de flyktar till SD. Omfattningen är nu så stor att sossarnas makt hotas och allt fler s-politruker måste börja jobba och när det bränner i det egna arschlet byter sossarna ståndpunkt.
  M:s siffror rasar och de måste hejda fallet. Borg vet vad invandringen kostar och hans inflytande är mycket stort. Lägg därtill att gammelmoderaterna aldrig har gillat invandringen.
  Fp är en judisk enklav i Sverige och nu börjar judarna inse att mångkulturen som skulle skydda deras maktpositioner har skapat en gökunge i form muslimerna. Fp är också de frikyrkligas hemvist och gränsen för deras ”kollekt-solidaritet” är nog nådd i god tid innan Sverige blir muslimskt.

  Mot den bakgrunden frågar jag mig varför vi behöver SD. M, s och fp tar SD:s invandringspolitik inför 2014 och vilken roll spelar då SD? Visst gör de ett utmärkt jobb i riksdagen och Åkesson har gjort debatten om invandringen rumsren, men vad kommer att skilja SD från de övriga 2014? Begränsad invandring och ingen återvandring, vad hjälper det?
  Lägg därtill SD:s judiska profil som vill ha en mångkultur bestående av allt utom muslimer och man kan höra Åkesson ”verka mot främlingsfientlighet” Och utrikespolitiskt vill judarna att Sverige ska stödja USA/Israel/sionistlobbyn som sprider död och förintelse i omvärlden, tvärt emot Sveriges egna intressen.

  Sverige behöver en tredje kraft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: