• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

OM bara…


Otaliga gånger har kunnat konstateras hur de politiskt korrekta gärna kan diskutera problem som uppstått till följd av invandringen – segregation och bristande anpassning av invandrare i det svenska samhället – utan att erkänna orsakssamband och inse nödvändiga åtgärder:

Orsaken är naturligtvis  fjärrinvandringen och vad situationen kräver är att denna omedelbart stoppas.

OM den eller den åtgärden hade vidtagits,

OM det eller det förhållandet hade varit förhanden,

skulle – hävdar pk-iterna –  de diskuterade problemen inte finnas, eller inte vara så stora.

Låt mig citera ur en tidigare text, ”Rätt politik – om”:

”Svensk flyktingpolitik bygger på önsketänkande och moraliserande. Den kunde vara riktig, om ett antal förutsättningar (som inte föreligger) förelåg.”

•  Om alla som kom hit snabbt lärde sig svenska med mera…

•  Om de nyanlända bosatte sig i Norrland…

•  Om arbetslösheten i Sverige försvann…

•  Om det fanns extra resurser att satsa på invandrarelever i skolorna…

•  Om svenskarna inte flydde invandrartäta områden…

•  Om Sverige hade haft ett annat folk…

då skulle det fungera utmärkt med den flykting- och invandringspolitik som nu bedrivs.”

Senaste tillskottet i dagdrömmeriet och nyspråkeriet representeras av Tapio Salonen – professor, gubevars – i senaste Agenda.

Jag gjorde en kortkort film, ”Felsägning i SVT”:

9 svar

 1. ”Inte hittat in i samhället ? ” vad ska det betyda ? Jag önskar nästan att jag valde att läsa humaniora på högskolan istället för naturvetenskap. På humaniora sidan kan man bli expert genom att snacka skit och/eller vara otydlig och diffus. Skulle en expert inom Naturvetenskapen komma undan genom att utrycka sig på det här sättet ? knappast !

 2. Om nu man får tillåtelse att tolka det i någon mening har inte ”inte hittat in i samhället” något samband med hur många invandrare till antalet som kommit till Malmö att göra ? Blir det inte svårare för invandrarna att hitta in i samhället desto fler dessa blir ? Detta tycks ju inte professorn mena eftersom inte det är invandringen i sig själv som är problemet. Jag blir inte klok på detta

 3. Nej, Ullenhag, det är inte invandrarna det är fel på, det är dig, Ullenhag, och den politik du för som det är fel på. Har du svårt att fatta det????

 4. Här en analys av vad som sker med Europa, varför och av vilka:

  Det är skrämmande men jag tror syftet är att genom ytterligare en novemberrevolution 1985, försätta länder i skuld för att sedan ta nationen, ägodelar ifrån befolkningen.

 5. Behovet av arbetskraftsinvandring i alla fall i högre utsträckning och dom enklare jobben slopades 1975 samtidigt så beslutades det att sverige ska bli mångkulturellt vilket innebär att vi svenskar inte kan rent lagligt hävda rätt att våran kultur och etnicitet ska kunna dominera utan alla folkslag kan hävda rätten till sverige vilket fåtal svenskar är införsdådda med. Så hur kan det då hävdas att invandrare kan få jobb i dagens sverige? när det inte är fråga om arbetskraftinvandring? när mängder med invandrare får stanna i landet i decenier efter decenier? Den debatten förs ju inte bland pk-eliten överhuvudtaget Det blir ju överskott med människor i det här fallet invandrare som naturligt blir överflödiga hur kan sverige bara prackas på ansvar efter ansvar av eliten? Dom försöker göra dessa fråger så naturliga som möjligt att vi hela tiden ska ta ansvar för invandrarna på alla tänkbara sätt. Sverige åt svenskarna det är det som skall gälla.

 6. Läste nyligen ett inlägg i avpixlat om en undersökning som säger att invandrarna är mer välutbildade än Svenskarna, hur kommer det sig då att problemen med utanförskap och arbetslöshet är större i de invandrartäta områdena? Vad är sant, propaganda, eller ren lögn.

  För gammelsvensken är det svårt att veta. Jag vet!

 7. […] Resten är taget ur Jan Millds intressanta Bloggpost (Om bara…), som vi kan se HÄR […]

 8. Jag kan tyvärr inte hitta tillbaka till den äldre polis som jag nämner om i min historik, trots att det bara är några dagar sedan. Det kan ha varit någon hel sida, men det handlade om Malmö och troligen Seved, och den äldre polisen hade inget till övers för den nuvarande ickepolitiken, och ansåg att de skulle störas av polis hela tiden och vart de flyttade. Visst går det att sälja narkotika på andra sätt också, men vi kan ju inte börja med det som inte finns, utan det är ju det befintliga, som det går att göra något åt.

 9. Det är faktiskt trevligt att göra bekantskap med andra invandringskritiska bloggare. När man som här får tre olika svar på vad man anser vara viktigt att göra för att få Sverige att fungera på alla ställen. Inte bara på de ställen där eliten bor och arbetar, eller där våra mest värdefulla industrier ligger. Utan även uti förorterna och de mindre stadsdelarna där många invandrare bor och jobbar eller går arbetslösa.

  Orsaken är naturligtvis fjärrinvandringen och vad situationen kräver är att denna omedelbart stoppas, skriver Jan Milld.

  Är det en god investering, eller borde vi hellre hjälpa flera tusen flyktingar i sin hemregion för samma summa, som en falsk flykting kostar i Sverige? Då slipper vi förstöra Sverige och långt fler behövande får hjälp, skriver Pettersson

  Vad vi måste börja med är att rensa gatorna från narkotikalangare och smågangsters, och röja rejält i sådana delar av stan som vi vet numera tillhör gatans parlament, skriver jag Olli Rein.

  De här olika förslagen behandlar frågan på olika nivåer. Att stänga gränserna och stoppa all invandring vi lagligen kan stoppa, är en åtgärd för hela Sverige.

  Att ge bistånd för pengarna på platser närmare oroshärdarna, är ett sätt att effektivisera hjälpen så att mångdubbelt fler får hjälp till ett för regionen acceptabelt liv.

  När man rensar gatorna från narkotikalangare och smågangsters och rör om bland de kriminella, är det viktigt att vi haffar dem för även små förbrytelser, vilka ges en påföljd för den kriminella ungdomen, som innebär bortavaro från området under minst ett halvår, på så vis skapar man sakta men säkert lugn och ro för de boende.

  Ingen av de här angivna åtgärderna utesluter någon annan och jag är övertygad om att vi tre här anser att alla tre metoderna behövs, om det ska kunna bli bra igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: