• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Mer TP


Mina tankegångar kring ett tredje parti i riksdagen skapade ju mycket debatt. Den väcker ytterligare reflexioner.

Rent allmänt är det viktigt att Sverigedemokraterna får ett tryck på sig även från andra hållet än 7-klövern och pk-media.

Jag minns väl riksdagssituationen under mitten av 50-talet, med fem partier.  Kommunistpartiet fanns då vid sidan av Socialdemokraterna, och fick (s) att framstå som ett balanserat och moderat mittenalternativ.

På motsvarande sätt behövs nu ett parti till vänster om SD, som tydliggör dess roll som mittenparti (bortsett från dess extrema lojalitet med Israel). Med den folkfientliga 7-klövern till höger om SD.

Min avsikt är att närmast komma med tre bloggtexter som uppföljning av texten om Tredje Partiet:
1.  Svenskförvar
2.  Fredsarbete
3.  Beredskap

4 svar

  1. I ditt förra inlägg om det tredje partiet så nämndes Svenskarnas Parti som ett framtida alternativ. Ganska så nyligen lanserade tre svenskpartister (Dan Eriksson, Magnus Söderman & Jonas De Geer) en podcastradio som heter Radio Framåt den är riktigt bra. Det går att ladda ner 8 st avsnitt på deras hemsida: ”http://www.radioframat.se/”. Radion är förvisso fristående ifrån partiet men alla radiopratarna är ju som sagt medlemmar, så deras åsikter speglar självfallet partiets, så där kan du höra olika resonemang utifrån svenskpartistiskt perspektiv.

    Man har också lanserat en ny månadstidskrift som heter Tidningen Framåt som kan hittas här: ”http://www.tidningenframat.se/”, det går att prenumerera på den och få hem den i brevlådan. Även tidningen bedrivs av samma personer som gör Radio Framåt, jag kan varmt rekommendera båda. Så det händer mycket just nu inom SvP.

  2. Det är just vänsterpolitik som lockat hit alla kolonisatörer. Att leva på andra är alltid fel. Hellre fattig som en kyrkråtta än att leva på andra. Hellre en tiggare än bidragsberoende.

  3. Det måste definitivt vara ett parti som reservationslöst sluter upp bakom den parlamentariska demokratin och lika reservationslöst tar avstånd från bruket av våld som politiskt redskap. Det nazistiska SvP bortfaller således.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: