• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Dubbel SD-agenda?


Under veckan var Palestinafrågan uppe i riksdagen. Bilden nedan visar hur partiernas ställningstaganden fördelade sig. Längst ut på ena kanten återfinns SD.

Helt i linje med tidigare uttalanden från Kent Ekeroth om att Sverigedemokraterna är riksdagens mest Israel-vänliga parti.

Sverigedemokraterna är tillsammans med Folkpartiet och Kristdemokraterna de partier som säger nej till ett svenskt erkännande av en palestinsk stat.


Detta gör mig betänksam.  Varför?

Jimmie Åkesson har argumenterat att Palestinafrågan har en mycket låg prioritet för partiet.  Varför väljer han då denna ytterlighetspositionering?

Då skulle det väl inte ha kostat något att här intaga en mer neutral hållning, dvs för en tvåstatslösning och därmed ett erkännande av såväl Israel som Palestina!

För palestinierna vore ett erkännande av betydelse. Med en egen stat skulle de få möjligheter att till internationell prövning anmäla israeliska krigsförbrytelser på ett sätt som de idag inte kan.

Argumentationslinjen är att SD iofs inte har något emot erkännandet av en palestinsk stat, men först ska parterna där nere i förhandlingar komma överens om saken.  Dvs Israel ges i praktiken vetorätt.

Finns anledning förvänta sig att Israel kommer att  använda sig av den vetorätten? Ja, hur kan någon tänkande varelse överhuvudtaget föreställa sig något annat?

Resultatlösa förhandlingar är ju vad som pågått nu under ett halvsekel.  Vad skulle kunna förmå Israel att här ändra hållning?!


Det är bara att lyssna till Benjamin Netanyahus tal inför USA-kongressen förra året: Västbanken ser han som judiskt kärnområde, ett territorium som Israel aldrig kommer att ge upp!  Vad blir då kvar för en palestinsk stat? Gazaremsan.

Skulle Israel ens kunna tänka sig en sådan palestinsk stat, invid sin gräns? Så snart jag berört detta ämne har denna blogg fått kommentarer från israelvänner som vill informera: några palestinier finns inte – bara araber.

Det är två moment kring SD:s hållning i denna fråga som stör mig.

1.

SD intar nu en allmänt antimuslimsk hållning och en okritisk uppslutning bakom israelisk krigspolitik. Det handlar om en sionism som sträcker sig längre än till staten Israels rätt att existera.

Det är emot den destruktiva och svenskfientliga kravinvandringen från muslimska områden till Sverige som SD har en mission – inte att motarbeta muslimer i deras ursprungsområden!

Lyssna på Kent Ekeroth 12 minuter in på denna film:

Så där tuggar man på från talarstolarna:  ”Terroristen Arafat”. Det kan iofs ha varit sant under ett skede, men är det bara ena sidan som tillämpat våld i denna konflikt?  Generellt har det gått 100 dödade palestinier på varje dödad israel och den israeliska vapenmakten har inte skonat civila.

Så Ekeroths presentationen är ensidig.  Varför? Han har här en  SIDOAGENDA för SD:s räkning.

Det handlar inte bara om att motsätta sig den massiva invandringen från muslimska länder till Sverige, utan samtidigt något mer: vi svenskar ska bli negativa mot muslimer i allmänhet och sympatisera med Israel i dess konflikter med sina grannländer.

Detta ligger i linje med false-flag-operationen i New York 2001.

2.

Även på ett annat plan har bilden nu klarnat.

Bakom det mångkulturella projektet – i Sverige som i övriga västvärlden – står starka judiska lobbygrupper. Agenda-judar.

Det är bara att lyssna på vad de själva säger och skriver –  Barbara Spectre, Eli Göndör och många fler.

Spectre kommer 6 minuter in på denna film:

Vad Göndör har att säga framgår här.

Barbara Spectre kommer från New York, mellanlandade i Israel och har nu hamnat i Sverige, med ett uttalat politiskt uppdrag att medverka till en förvandling av vårt land.

Eli Göndör är född i Sverige men flyttade till Israel, där han tjänstgjort som fallskärmssoldat. Nu åter i Sverige, med ett tydligt budskap: vi svenskar finns inte.

Envar kan nu konstatera vad Spectre-Göndörs mångkulturella projekt betytt för Malmö: den tunga kriminaliteten skenar och tillvaron blir otrygg för alla malmöbor, inklusive de judar som bor där.

Vad många därvid har missat är att bakom alltihopa står judiska maktgrupper.  Vilka för Sveriges del ordinerar något som de inte skulle drömma om att göra för Israels del.

I vitboken, dess kapitel 10 samt kapitel 17, avsnitt a och avsnitt b,  tangerade jag dessa aspekter.

På 60-talet fanns en kritikkulturens man, som nu kan ses som den svenska mångkulturens fader:  David Schwarz, invandrad från Polen.

Precis som Jerzy Sarnecki, Marian Radetzki och Peter Wolodarski.

Projetet stannar inte vid mångkulturen: monarkin och andra symboler för nationell sammanhållning ska också skrotas.

Som bekant gjorde  SD-Kuriren likadant som Göran Greider och Dala-Demokraten: man vägrade att ta in en betald annons för vitboken.

När Avpixlat skrev om Merit Wagers nu släppta bok om asyleriet nämnde man några tidigare utgivna böcker i ämnet, dock ej vitboken.

Var det bara en tillfällighet?

Läs även:

https://janmilld.wordpress.com/2011/09/20/erkann-palestina

https://janmilld.wordpress.com/2010/08/27/inte-bara-hansson

46 svar

 1. Väl beskrivet. Tyvärr, tyvärr finns en rutten del i grunden för SD.

 2. Israel – Palestina kan inte vara en huvudfråga för SD. Det är i Sverige uppgiften för partiet ligger. Det gäller att välja sina strider för ett litet parti.
  Om SD skulle bli så stort att regeringsmakten kommer inom räckhåll, då, först då borde det bli aktuellt att bestämma sig i en sådan perifier fråga för Sverige.

 3. Jag tror att problemet här ligger i partiets ”kristna värderingar” och milt jollrande och religösa pack, men varje ”kristen” människa bör ju ta en fundering på hur kristliga israelerna verkligen är…

  Det kan också vara så att man bestämt sig för att detta krig är bra för det decimerar semiterna http://sv.wikipedia.org/wiki/Semiter och banar väg för kristet kortåg och invasion.

  Det skall alltså inte ses som rasism, men mer som religiöst missionerande med svärd på medeltida vis.

  Intelligent Union står för en rimligare politik och jag är förvånad att Jan Milld inte går med.

 4. Huvut på spiken!

 5. […] Jan Milld är en av Sverige främsta politiska analytiker. Vi återger en artikel från hans blogg därför att den är så viktig att debattera. Den här bloggen (som är lika antinazistisk som Jan Milld) delar helt och hållet den kritik som han framför mot SD i Palestinafrågan. Om det är feghet, dumhet eller okunnighet som gör att SD envisas med att driva en politisk linje som bidrar till att öka spänningarna i världen är svårt att förstå. ännu svårare är det att förstå att SD inte ens gör en ansats till att öppna för en intern eller extern debatt. Det är lätt att ibland få känslan av att SD går Bonnierkoncernens politiska ärenden. Vi återger hela Millds artikel med undantag för de bilder han illustrerar artikeln med. Läs den kompletta versionen här. […]

 6. Man kan vara kritisk till judarna utan att för den delen vara positiv till palestinierna. Där har vi däremot ett folk som inte finns på riktigt. Dom är araber och ingenting annat.

  • Vi kan kalla dem vadsomhelst, men det är fråga om människor – levande varelser som alltsedan 1948 och 1967 underkastats oerhörda lidanden pga israelisk ockupation och militärt förtryck. Detta stör mig, som humanist.

   För övrigt är jag själv både svensk, skandinav, nordbo, europé och västerlänning. Det är i varje fall den föreställning jag lever i, intill dess man kan bevisa något annat.

 7. SD skulle förlora några ”korsfarare” till KD, men vinna många nya väljare om de övergav sin enögda mellanösternpolitik.

  Vi som är ateister kan inte vara medlemmar i ”SD-kyrkan” och delta i diverse religionskrig anförda av paret Ekeroth/Kronlid.
  SD gick till val på att driva svenska, inte israeliska, intressen.

 8. Frågan om SD:s bubbla lojalitet ställs på sin spets när svenska och israeliska intressen tydligt ställs mot varandra. Om Israel angriper Iran kommer Sverige att ta allvarlig skada och för SD kommer ett av två saker kommer att inträffa. Antingen förlorar sionismen sin maktställning i SD, eller också förlorar SD sin maktställning i den svenska politiken.
  De flesta SD:are är djupt okunniga om Palestinakonflikten och de som är pålästa vågar inte tala av risk för att hamna i soptunnan. Sveriges finaste ungdomar finns i SDU och där ifrågasätts partiets sionism.

  • VIKTIGT VIKTIGT DETTA. Det är något riktigt ruttet med SD och dess toppstyre, ett parti med klart uppvisat Janusansikte pga av dessa judiska infiltratörer som ABSOLUT INTE för en Agenda med Sveriges väl o ve som en första prioritering.När jag på Avpixlat sökte belysa detta så motsägelsefulla med Kent Ekeroth och Barbara Lerner Spectre som med sin rörelse Paideia vilken sponsrats med 40 miljoner av Svenska staten (läs Lasse Willhelmsson) deras dubbla budskap och bådas nära kontakt med Israel blev jag omedelbart avstängd från att vidare kommentera vilket enbart styrkte min teori av SD som ett kuppat parti.Ett ungt Sverigevänligt parti som genast tar ställning i utrikespolitiken borde få fler att ifrågasätta avsikten med partiet.

   Att utgjuta sin vrede över muslimer, ständigt samma hets är den enda funktion som Avpixlat är ämnat för, någon avvikelse typ kritik av Israel är inte ens tänkbar och det är inte svårt att räkna ut vem som finansierar bloggen och vem som förmodligen stöttar SD ekonomiskt är en fråga man måste ställa sig.Numer ser jag enbart SD som en väl ”kontrollerad opposition” utifrån att samla upp och kontrollera/styra den förda invandringspolitiken.Det finns ju en orsak till varför vi fått dessa flyktingströmmar, vem som ligger bakom och vad vi förväntas skall vänja oss vid.Ekeroths roll är enbart att väcka sympati/legalisera Israels agerande i arabländerna.

   SDU är de enda som verkar sunda genom att ifrågasätta ,så länge det nu varar o rötan inte tränger på djupet.

   • Instämmer till fullo. Har också blivit avstängd på Avpixlat. SD är köpt sv sionister och är en del av sionisternas kontroll.
    Självklart ska sionisterna infiltrera ett nationellt parti – dels för att försvåra för ett riktigt nationellt parti att ta sig in i Riksdagen (för befolkningen tror ju att SD är ett nationellt parti) samt dels för att kontrollera hur det ”nationella” partiet uttalar sig och bedriver sin verksamhet.
    Hela det politiska systemet är riggat. Som i USA, där bpde republikaner och demokrater är köpta av sionister.

    Finns bara ett ord för sionistSD. Bedragare!

   • +1

 9. Lite bakgrundsinfo och bisarr historik -för att förstå nutiden.

  Faran med att låta religiösa fanatiker ta över politiken.
  http://varjager.wordpress.com/2012/01/29/parasiterande-religioner-tar-allt-storre-plats-i-sekulara-samhallen/

  Vem är terrorist ? Vem är frihetskämpe ?
  http://varjager.wordpress.com/2012/01/24/terrorismens-rotter-i-mellanostern/

  Visste ni att sionisterna 1941 sökte samarbete med nazityskland för att bekämpa den gemensamma fienden britterna ?

  Vem är offer ? Vem är förövare ? Vem får bära den största offerkoftan? Kan förövare och offer tillhöra samma grupp?
  Är kommunismens offer mindre värda än nazismens ?

  Googla på ledarna för massmorden i filmen så inser ni att vi aldrig får veta sanningen om förövarna i media, ej heller på Expo:s, SD:s och V(PK):s hemsidor av förståeliga skäl.
  Se filmen och kolla fakta innan nätcensuren griper in.

  Dags att slita av sionisterna deras offerkofta och behandla staten Israel som den ockupationsmakt den är.

  • Varför är all så arga på Israel?

   Är det kanske därför de är de enda som kan hantera de ökande muslimska dominansen som vi i Europa (eurabia) har misslyckats med.

   Snacka om offerkofta!

 10. Israel ska förbli Irsael även framöver, punkt slut.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

 11. Varför klaga så förbannat på SD? Är man inte nöjd med SD-s ställningstaganden så är det bara att välja ett annat parti.

 12. Kalleman och blofeldt är att betrakta som provokatörer och borde ignoreras…. att tilltala Janne Milld på detta sätt – efter allt han gjort för svensk etablissemangskritik – bara för att han kritiserar Israel är så j-vla botten…

  Förklara för mig, Israelvänner: varför är Israel så j-vla viktigt för er, att ni slår bakut så fort någon kritiserar Israel? Varför tål ni inga avvikande uppfattningar i denna fråga? Jag förstår verkligen inte.. har ni, med Mel Gibsons ord, ”en hund i detta race”, eller vad??

  • Instämmer.Jag förstår inte heller.
   Eller som Refat el Sayed brukade säga:
   det är en gravad hund i det här.

  • Jag är ingen provokatör, jag ser bara två sidor av myntet!

   Dessutom har jag tillbringat en tid i regionen vilket givit mig en helt klar syn på hur saker och ting fungerar där. För att ytterligare belysa detta har jag bara inte varit i Israel, utan även i Egypten och Jordanien.

   Som tur var hade jag inga Israeliska stämplar i mitt pass vilket gjorde att jag kunde resa i detta område, till skillnad från en medresenär som var tvingad att vända/nästan fängslad pga av att han hade en stämpel i sitt pass från sin inresa i Israel.

   Titta på Sverige idag, de som vill ha uppehållstillsånd kastar sina pass och blir mottagna som (papperslösa eller vad man nu senast kallar det för).

   Israel är det enda demokratiska landet i denna region, fria val, alla får tycka vad dom vill, en stark försvarsmakt, alla värnar om sitt land, de som har en avvikande uppfattning får framföra sina budskap.

   Det är därför jag undrar varför så många hatar Israel, eftersom alla andra länder i regionen fullständigt saknar all form av demokrati.

   Därför står jag upp för Israel, jag är ingen jude, men jag ser ner på etablissemanget, PK-folket, som försöker med alla medel förstöra för människor som älskar sitt land.

   • Vem har sagt att vi ”hatar” Israel? Jag hatar inte Israel, israeler, eller judar, och knappast Janne Milld heller. Det måste gå att kritisera Israel – och judar för den delen! – utan att bli anklagad för att vara en hatare eller antisemit. Precis på samma sätt som det måste gå att kritisera islam och muslimer utan bli anklagad för att vara rasist, islamofob eller liknande.

    Jag är anhängare av en tvåstatslösning. Jag är varken proisrael eller propalestinier. Och jag anser att alla som inte är anhängare av en tvåstatslösning är extremister – vare sig de ”håller på” israeler eller palestinier i konflikten.

    Jag uppfattade dig som en provokatör eftersom du skrev att Janne kunde gå tillbaka till sossarna bara för att han avviker från SD-linjen i just denna fråga. Varför skrev du så? Varför får man inte som SD-väljare/sympatisör/medlem kritisera proisraelismen inom SD?

   • ”men jag ser ner på etablissemanget, PK-folket, som försöker med alla medel förstöra för människor som älskar sitt land.”

    Börja då med att ta reda på vilka detta PK folk är och du finner idel vänsterjournalister som skriver för sina sionistiska/vänster mediala ägare.Sionisterna inom SD är deras handgångna män, dom rör sig i samma kretsar alla förespråkande globalisering, där dom själva kommer att ha den ledande rollen över alla gojer/slavar!

 13. Om man tjänar 150 000 kr i månaden, borde man inte även jobba lite då ? läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/02/21/tystnaden-ar-total/

 14. Till er som inte förstår Israel:
  Lyssna till vad Douglas Murray säger så kanske ni förstår litet mer:

  ”Douglas Murray at his best – Israel & Nuclear Iran”

  • Svar Notarien:

   För två år sedan bar jag likartade glasögon som du nu bär på,lika övertygad som du utifrån den ensidiga propaganda av alla dessa aktörer som bjöds ut på PI o senare Avpixlat., men det är ju sällan ens fel att två träter därför började jag studera allt sett från motpartens sida, ett stort steg att ta då islam verkligen skrämmer mig.Jag har ju åldern inne, född -45 så detta med Israelfrågan är inget nytt men allt mer ifrågasatt av svenskarna genom åren då den nya staten genom åren uppvisade tydliga likheter med de bödlar de en gång flydde från.Jag skiljer starkt på judar o sionister där de sistnämnda för en Agenda som är djupt skadlig för hela västvärlden, för att inte tala om alla deras vidrigheter i övriga arabvärlden.Ta del av Radio Islams upplägg av det massiva sionistiska maktutövandet i Sverige liksom i övriga länder,många bra blogglänkar där och fördjupa dig i Palestinafrågan.Vad du ännu inte har upptäckt är den tydliga Agenda som framträder ju mer du tar del av historien och hur Bonniermedia likväl som Expo (som man ondgör sig över på Avpixlat) ingår i övrig sionistisk media, vilkens inflytande är total i Sverige.Vi har att göra med två brödrafolk bärande på ett urgammalt hat sinsemellan, själv vill jag inte ha med någon av dessa och deras inbördes stridigheter att göra, men Israel har prackat på oss den andra, så varför då ta parti för densamme.Varifrån tror du detta med globalisering emanerar?

   • Problemet med Israel är att sionisterna och de ortodoxa judarna är i majoritet och styr landet.
    De mer sekulära moderna judarna står inte ut och flyr landet.
    Kvar blir ”värstingarna”- de som till varje pris vill skapa ett etniskt rensat Storisrael. (Serbien bombades av Nato när serberna ville göra samma sak).
    Dessa sionister stöds tyvärr av tongivande personer inom SD.

   • Instämmer och därför blir ju bilden av Israel som varande en äkta demokrati så skev, den som signaturen ”Kalleman”matats med via mainstream media, vi bjuds ju enbart ena halvan av myntet.De långt gångna planerna på ett återuppbyggande av Templet i vår tid, därtill på en plats lika helig för bägge brödrafolken, låter sig inte göras utan avsevärd blodspillan, vet inte om vår media ens belyst detta.Man framhävdar i etnicitet för eget vidkommande i Israel medan Europa måste vänjas vid ett mångkulturellt leverne, en rent otrolig arrogans.Enbart om SD gör sig av med dessa tongivande infiltratörer blir partiet trovärdigt.

 15. Jan, det ar ingen som behover forsoka fa oss att ogilla muslimska araber. Det gor dom saa bra sjalva.

 16. Tack för att du tar upp dessa viktiga frågor!

 17. Israhell hin håles utvalda land ??

 18. Ekerötterna säger sig vilja undvika att muslimerna från Mellanöstern muslimiserar Sverige. Samtidigt stöttar de Israel och dess kamphund USA när dessa destabiliserar samma område, deltar i förtryck och utsugning och håller ändlösa krig vid liv.

  Effekten blir att Israel växer både i inflytande och yta. Det faktum att stormaktspolitiken också leder till att muslimerna i de kringliggande länderna utvandrar, till bl. a. Sverige, verkar inte bekymra bröderna.

  • Nej och inte heller övriga icke judar i SD som verkar vara renons på effekten av Israels agenda och i Sverige förbereder sig Paideia på att omhänderta oss alla.Måste vara illa ställt å huvudets vägnar när man inte inser hur infiltrerat partiet är av dessa som INTE har Sveriges väl o ve som en första prioritering och agerar direkt utifrån order från Israel.

 19. […] lästa inlägg Tredje PartietSvenskförsvarMer TPDubbel SD-agenda?Om migOsloJulia CaesarErkänn Palestina!WTC 2001Öster om […]

 20. […] Kent Ekeroth är SD riksdagens mest israelvänliga […]

 21. […] står också klart att SD har en dubbel agenda, med sin uppbackning av de extremister som har makten i […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: