• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Egen s-majoritet 2014!


Det slår mig att jag varit orättvis mot socialdemokraterna, när jag utgått ifrån att deras främsta intresse är egna karriärer, inte politiken.

Egentligen krävs ju inte mycket eftertanke för att inse att så inte är fallet. Det finns något som är överordnat valframgångar och positioner, nämligen DET MÅNGKULTURELLA PROJEKTET. En politik så långt ifrån svenska intressen, rimlighet och rättvisa man bara kan komma.

En tydlig 180-gradig kursomläggning inom detta politikområde skulle kunna ge SAP egen majoritet i riksdagsvalet 2014.


Vid en sådan politisk u-sväng skulle SAP kunna leta sig tillbaka till Maj-Lis Lööws tid som invandringsminister, luciabeslutet 1989 och den sunda s-proposition om invandringspolitiken som förpassades till papperskorgen när regeringen Bildt tillträdde 1991.

Se här, här och här


Vad SAP nu behöver göra – vid sidan det relativt mindre viktiga att välja en ny partiledare – är att återknyta till Luciabeslutet och proposition 1990/91:195 – samt följa de råd som Kenneth Sandberg ger.


Mejl från Kenneth Sandberg:

”Oavsett vem som är Socialdemokraternas partiledare – krävs inget konstigare än nedanstående:

    •    Sätt stopp för massinvandringen.

    •    Skicka tillbaka kriminella och bidragsfuskare.

Därmed – och endast därígenom – skapas förutsättningar för:

1. Solidarisk ekonomisk politik, d v s:
a) Anständiga pensioner för svenska fattigpensionärer.
b) Bra och offentlig driven sjukvård, äldreomsorg och skola. Och därmed;

c) Nedpressande av arbetslösheten, särskilt bland våra unga.
d) God infrastruktur, med kollektivtrafik som fungerar.

2. Trygghet för medborgarna, d v s:
a) Stopp för rån, överfall och skottlossning ute i samhället.
b) Ett slut på uppeldande och vandalisering av skolor och andra ekonomiska och kulturella värden.
c) En rimligare arbetssituation för det idag mycket överbelastade Polis- och rättsväsendet.

Istället för att framhärda i försöken att överträffa Alliansens avståndstagande från ‘främlingsfientligheten’, skulle ovanstående självklara politik alldeles säkert ge Socialdemokratin egen majoritet i kommande val.

Bl a genom att också tillförsäkra sig de väljare som eljest i allt större omfattning kommer att rösta på Sverigedemokraterna…”

PS

En av de självskrivna kommentatorerna i riks-TV, Peter Wolodarski, konstaterade att det börja gå fel för Håkan Juholt då han velade fram och tillbaka i frågan om svenska JAS-plans medverkan i NATO-kriget mot Libyen. Wolodarski fann det paradoxalt att Juholt – som gammal försvarspolitiker – här  snubblade på en ”försvarsfråga”.

Fel av Wolodarski: Libyenkriget handlade inte om ett försvar av Sverige.

Det är skillnad på angrepp och försvar, liksom på rätt och fel, sanning och lögn.

PPS

Läs även Mats Dagerlind på Avpixlat:

…övergår till att bli en bidragspolitik – en bidragslinje.

Legitimiteten undergrävs ytterligare, såväl konkret som upplevt, av att systemet inte längre är slutet och självbalanserande och inte avgränsas av en gemensam nationell tillhörighet. I stället läcker systemet resurser, och för varje år blir läckaget allt värre – arbetande svenskar stoppar in pengar i andra änden och en aldrig sinande, utan tvärtom ökande, ström av nya migranter plockar ut dem i den andra.”

10 svar

 1. Hoppas att du inte har missat det viktigaste; den verkliga orsaken till Juholt hysteri, nämligen hans motstånd mot Sveriges anslutning till EMS slaveri. Det och inget annat var orsaken till att han fick gå. Ingen vän till våra låtsaspartier men han visade ett prov på kurage och ryggrad. Jag skulle uppskatta ifall du kunde belysa och utveckla det stora förräderiet som polyester M + betong S har gjort sig skyldiga till. Vi kommer att förlora rester av vårt oberoende genom tvångsanslutning. Största och i särklass viktigaste händelse fick ingen vidare uppmärksamhet. Bara massa rökridåer i form av Kungen, Drottningen och Juholt. Massmedia gör mos av läsarnas hjärnor så vi får förlita oss på alternativa bloggar…som din.

  • Du har förmodligen helt rätt

   Jag ska göra ett försök, även om nationalekonomi inte känns som min ”hemmaplan”!

   • Tack, jag är övertygad om att sista spiken kommer att slås in i kistan ganska snart. Har skrivit till Jimmy Åkesson om att han borde tala ut om det kommande slutliga förräderiet som 7klöver planerar att begå. Hoppas att han skall tala helt öppet i Riksdagen om just detta för det blir absolut 100% ajöss med Sverige och invandrarfrågor lär framstå som obetydliga i sammanhanget..

 2. Juholt fick avgå då han är emot Euron.
  Som bevis lovar jag att nästa S-ledare kommar vara positiv till euron.
  http://blog.svd.se/politikdirekt/2012/01/intern-kritik-mot-s-nej-till-europakt/

 3. Hela tiden detta storstads perspektiv… Bögar,flator,pedofiler å annat genus bråk… varför inte beskriva det vanliga bonnefolket!Vargfrågan är idag 8 klöverpolitik!
  Var idag på ett väldigt givande möte som var av folkaktionens beredskaps möte mot en total bojkot av eftersök av trafik skadat vilt.

  Vilka ska sköta detta nu… upp till bevis ni som vill ha varg och som är så kallade sverigedemokrater och vill ha levande landsbyggd och ha fädbodarnas historikska levande kultur och ta ställning och inte vänta på andra… jag är sverigedemokrat och är en försvarare av den svenska kulturbygden och dessa fantastiska kulturlandskap våra vårförfäder skapade åt oss. Våra fäder skulle vända sig graven för det dom nu håller på med denna förda rovdjurspolitik. Mvh Bernt.

  • Bernt,
   du vet att jag i stort sett delar din syn i rovdjursfrågan, även om jag inte imponeras av det politiska tänkandet inom FNR (vill du, så ska jag gärna utveckla det).

   Jag kan inte skriva främst om rovdjurspolitik här på bloggen. Går pluggen helt ur svensk ekonomi så slår det även mot landsbygden.

   När tillvaron handlar om elementär överlevnad kommer landsbygden med automatik i fokus: lokal produktion för lokala behov blir vad som gäller, för att rädda vad som räddas kan. När magen är tom blir det allt överskuggande intresset att få mat att stoppa i munnen.

   Tyvärr fruktar jag att den dagen kommer att inträffa under vår livstid.
   Då kan det visa sig dubbel värdefullt med svenskar som har gevär.

 4. Carin Jämtin var en av dom ivrigaste att få bort Juholt, nu leder hon själv partiet. Den enas bröd den andras död.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

 5. Visst var det eurons motstånd som tvingade Juholt att avgå

 6. Nu är det fritt fram för smygpolitik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: