• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Avrättade


USA:s utrikesminister, Hillary Clinton, jublar nu: Libyens ledare Mohammad Gaddafi, är död. Han fångades levande av NATO-sidans ”revolutionärer”, men slogs snart ihjäl. Även en av hans söner infångades och avrättades, utan större ceremonier.


Hillary Clintons jublande – och det som fick henne att jubla så – kan ni nu ta del av på denna film:

Det är ju inte första gången som höga politiker blivit mördade.

Jag tänker närmast på bröderna Kennedy 1963/64 och Olof Palme1986. I de fallen har det dock inte blivit klarlagt vilka som låg bakom.


Andra gånger mordplaner och mordförsök på politiska ledare misslyckats, men det har stått klart vilka som haft ambitionerna av begå mord. Jag tänker på Fidel Castro, som undgått mer än 600 mordplaner/mordförsök! Bakom flera av dessa låg CIA.


Che Guevara lyckades CIA bättre med. Han dödades i Bolivia 1967.

CIA fanns också med i Chile den 11 september 1973, medverkade i militärkuppen där mot president Salvador Allende.  Som dog.


I just Latinamerika finns många fler exempel.


1981 omkom två för USA obekväma politiker – Jaime Roldos i Ecuador och Omar Torrijos i Panama. ”Olyckor” som med all sannolikhet varit iscensatta av CIA.


Argentinas president Nestor Kirschner avled år 2003, vid 60 års ålder. Hjärtattack. Denna kunde dock ha framkallats avsiktligt, av några som inte gillat hans USA-trots.

Kolla 3.40 minuter in på denna film:

År 2006 dödades  Sadam Hussein i Irak, genom hängning.


Vem står näst i tur?

Vilken annan politiker står nu överst på Hillary Clintons önskelista?

Kanske Irans ledare, Mahmoud Ahmadinejad ?

12 svar

 1. Bra skrivet Jan, känner en stor olust när jag ser dessa bilder, det är så bissart hur människor kan jubla av glädje när en annan blir brutalt ihjälslagen, -och som stöds av västvärlden tillika som ska verka så humana och med sin predikan över demokrati och mänskilga rättigheter. Det hör inte hemma i en modern värld tycker jag, på något sätt så lever medeltiden kvar i huvudet på människan. Nog för att Hillary Clinton är lik en häxa, usch. Saddam Hussein avrättades dock i slutet av 2006, men togs tillfånga 2003, men i princip var han dödförklarad redan då.

 2. Nidbilden på Hillary Clinton stämmer överens med den känsla jag fick när jag såg henne i direktsänd TV.Hon visades på en mobil hur Ghadafi lynchades och storskrattandes yttrade hon orden.”We came,we saw,he died.”
  Häxa! Vampyr!
  Att hennes man hade sex med en Mossad-agent i Ovala rummet svalde hon.Så k-t på makt är hon.
  Denna morgon såg jag en intervju med Irans president Ahmadinejad. Vilken kontrast till häxan Hillery. En anständig ledare.

 3. Ja, vem står näst på tur? Tror dom tänker ta Iran aternativt starta krig med Kina. Dock skyddas Irans ledare av att ortodoxa rabbiner och judar står på hans sida. Har vi heller inte fått höra i vår lilla ankdamm.

  • Ja Helena.Samma ortodoxa rabbiner och judar som kritiserar sionisterna.De är verkligen rakryggade och modiga.
   Och nej Helena.US har inte styrkan för att ta sig an Kina.Inte ens Iran mäktar de med.Inte med dagens styrkeförhållanden.Rysslands försvarsminister har uttryckligen varnat USA att Ryssland inte accepterar ett angrepp på Iran.

   • Jamen så bra då! Då finns det hopp. Grunnar lite på Putin & Co. Hoppas han tänker på ryska folket och inte på finanseliten. Tror karlstackarn har fullt sjå. Vilken jävla sjuk värld! Ska man säga wow eller vojne?

 4. Ännu en intressant video, Ian R Crane vet vad han pratar om i denna RT-intervju. Flera andra ämnen kommer också upp.

  http://www.ianrcrane.co.uk

 5. Vad är det dom inte vill att dom ska säga? Eller är dom vara i vägen? Följer ej spelreglerna?
  Hur som helst så har dessa politiker spelat med i spelet till viss del. Ingen politiker av rang dvs nations-ledare kan undgå att ”tampas” med den ekonomiska eliten.

 6. Republikanen H. Clinton blev utrikesminister i demokraten Obamas regering. Hitlery Clinton utövar mycket mer inflytande över världspolitiken än Obama, denne man som använder telepromter då han rabblar upp sina tal skrivna av hovzionisterna i Vita Huset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: