• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Gilla läget!


Egentligen finns det tre nivåer:
1. Makthavarna
2. Tjänstehjonen
3. Medborgare i allmänhet – de många duperade och fördummade, skrämda och passiviserade.

Ibland kan jag känna att vissa människor är som slavar, vilka slår vakt om sin egna mentala bojor.  Jag tänker på en del mottagare av eftervalstabloiden, som gjort sig besvär att kontakta mig – i protest. Att de i sin brevlåda fått en samhällsinformation av annat slag än vad de dagligen matats med i stora pk-media blev för mycket – de upplevde sig utsatta för ett övergrepp.

Nåja, dessa är bara ett fåtal, men det aktiva stödet har i stort sett uteblivit. Det hade ju räckt med att var hundrade mottagare, dvs 1.000 personer,  satt in en hundralapp vardera, så skulle nästa tabloid vara i hamn ekonomiskt. Eller om 200 personer satt in varsin femhundring.

Så har det inte blivit.  Vi har i dagsläget bara hälften av vad som behövs, och de flesta bidragsgivare tillhör samma krets som möjliggjort tidigare tabloider.

(Till vårtabloiden 2012 – för en sådan ska det bli! – ska jag återkomma senare)

Sedan början av 90-talet har försökt det mesta:
– bokutgivning
– tidskriften Blågula frågor
– torgmöten
– webbsidor
– filmer
– webbradio
– partiarbete
– gratistidningar (först SVIC, nu tabloiderna).

Ibland kan jag känna en besvikelse över att detta inte givit mer påtagliga resultat. Det påminner mig om att vi måste vara medvetna om våra egen drivkrafter i det politiska arbetet! I grunden måste det ändå handla om att vilja människor väl.

• Det är naturligt att känna en vrede över makthavarnas hyckleri och övergrepp, omoral och alla fula tricks.

• Lika naturligt kan vara att känna en frustration över de många människornas ointresse och tröghet.

För den skull får vi aldrig låta vare sig ett hämndbegär gentemot de politiskt ansvariga eller något allmänt folkförakt prägla vårt politiska opinionsarbete!

En sak är att vi inte är mer än människor, och ibland måste få släppa ut litet ånga medan vi laddar om, men…

…vad som från pk-håll än påstås om ”hatgrupper”, så är det främst människokärlek som måste vara vår drivkraft!

I botten måste ligga en form av kärleksbudskap – med eller utan kristna förtecken.


Därmed inte sagt annat än att vi utan skygglappar ska se verkligheten, och även reagera mot människors flykt från sitt medborgaransvar.

Många inom media och politik bär ett särskilt tungt ansvar, och någon form av ansvarsutkrävande kan i framtiden iofs  vara rimligt.  Det väsentliga är dock att vi lyckas genomdriva en politisk kursomläggning, att få  många fler människor med på tåget.

Flera av oss som nu är aktiva invandringskritiker har ju en gång själva varit ganska politiskt korrekta.  Vi får aldrig förlora hoppet om att många fler människor ska kunna vakna upp, så att en politisk vindkantring sker.

FAKTUM ÄR ATT en sådan kan stå för dörren.  Vare sig vi vill det eller inte så kommer mycket snart – förmodligen inom ett år eller två – förutsättningarna för politiskt arbete i Sverige att radikalt ha förändrats. På gott och ont.

När ytterligare ekonomisk tillväxt nu inte längre blir möjlig står vårt samhälle inför ett genomgripande paradigmskifte.  ”Problemet” blir då inte längre att Sverige är ett så ”rikt land” eller att vi svenskar har en massa att skämmas över.

Istället handlar det om att rädda vad som räddas kan, och se till vad som är ändamålsenligt för att lyckas överleva.  Vi måste bygga livbåtar. Ingen tid att förlora!


Detta är ämnet för den nya bok som jag nu påbörjat arbetet med: ”Gilla läget!”

15 svar

 1. Din kampvilja, integritet, seghet och orubbliga hederlighet är imponerande och inspirerande! Vilken annan människa som helst hade antingen blivit galen eller helt enkelt gett upp och lämnat svensken åt hans öde. Misströsta inte dock, när det väl börjar vända så kan det inte bli annat än en ketchup-effekt, men tanke på den enorma förljugenheten som det ju rör sig om.
  Jag erkänner att jag själv borde göra mer, givetvis. Är en utfattig student, men nog ska jag avvara en hundring till tabloid-projektet. Det är det allra minsta.

 2. Jag är negativ det har gått för långt i Sverige
  De galna människorna tar över medan Svenne och Märta sitter och tittar på teve

 3. Sign Martin skriver i stort sett exakt vad jag tänker.

 4. Du är en inspiration och mkt värdefull källa av kunskap. Viktigt att det dokumenteras.
  En vän besökte din sida, och han är ändå inte trångsynt, men han sa direkt, nej inte nåt sånt konstig. Det var alla bilder som förmedlade nåt han fått itutat sig var konspirationsteorier för ‘alla andra kan ju inte ha fel’. Kanske vissa bilder skulle tas bort för att inte skrämma iväg nyanlända noviser?
  Börja med Disqus också tycker jag.

  • Vilka bilder var det som han reagerade mot?

   • Det sa han inte, men är man ny tittar man ofta först på vem som är sändaren och vilken typ av sida det är. Det handlar om att vinna läsarens förtroende.

    Kanske beröringsskräck? Som en del som aldrig kan ta till sig vad om skrivs på PI, bara för att det är PI. Mentala barriärer som måste forceras.

    Även om du skulle plocka bort bilderna som finns i sidostaplarna, så kommer du aldrig veta om det hjälpte till att fler tog till sig vad du skriver.
    Känner mig inte ha rätten av säga vad jag tror är bäst, men att neutralisera sajten genom att ej avslöja vad sajten handlar om, kan få nytillkommna läsare att börja läsa för att förstå innehållet. Make sense?

  • Citat;

   ”En vän besökte din sida, och han är ändå inte trångsynt, men han sa direkt, nej inte nåt sånt konstig.”

   Vad är det för någon mes till vän du har?

 5. Jag vill passa på att tacka dig för att det fantastiska arbete du lagt ner under årens lopp.

  Tyvärr så tror jag dock att det är kört för Sverige. När jag själv har börjat antyda viss kritik mot svensk invandringspolitik så har både släkt och vänner blivit arga. Så länge folk har arbete och de själva inte behöver drabbas av mångkulturen så kommer inget att hända.

  Ja, inget kommer att hända så länge mångkulturen inte drabbar politiker och journalister. Kanske – när väl dagstidningarna, efter att ha fortsatt tappat upplagor och insett att det inte går att lura människor längre – kan de att byta fot.

 6. Det finns ingen annledning för Jan att ändra på sinna sidor tvärtom så förmedlas ju budskapen helt konkret med humor och allvar Sedan är dom lättförståliga också.

  • Instämmer i det, och de som är känslomässigt berörda, de s k godhjärtade humanisterna kommer väl aldrig att ta till sig konstruktiv kritik el information som går stick i stäv med det de definierat som gott resp ont.
   Jag är av den teorin att vi medvetet utsätts för psykologisk manipulation genom historieförvanskning och via media, av dem som Janne kallar de som inte vill oss väl.

 7. Politikerna anser sig vara så fina så dom vill inte ha med vanligt folk att göra med, titta på Reinfeldt har ju inte äns en bra utbildning, hade han inte blivit statsminister så hade han stått på ett verkstadsgolv nu.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

 8. Du gör ett grundligt och konsekvent informationarbete som är fakta baserat. Mottagaren är tyvärr sovande och jag och ngr till som har varit öppna och nyfikna har hittat hit. Jag var lite avvaktande först till din information men det berodde på PK faktorn jag blivit matad med sedan födslen. Tro mig det kommer en tid då de sovande får lämna tillbaka alla sina leksaker och extravaganta tillbehör, Då kommer de att söka orsaken till deras nya situation. Deras lägre kaloriintag kommer leda till ökad hjärnkapacitet.

 9. Kärlek är som sagt drivkraften. Vi ”radikaler”/nationella etc strider FÖR något – vårt land, vår kultur, vårt folk. Motståndarna (”vänstern”, PK-isterna) är bara negativa och reaktiva. De är essentiellt inte för islam eller invandring, de är bara anti-anti-islam, anti-anti-invandring.

  Man märker som du säger kanske inte så många resultat av den bedrivna kampen mot dagens regim, mot dagens låsta samhällsklimat. Men revolutionen pågår och internet är slagfältet. Därför, så länge internet är fritt vinner vi…! En vacker dag kan SKREDET komma, skredet i opinionen. Så keep up the good work.

 10. Skriver under på till hundra det Martin och Peter skrivit. Din blogg är en fantastisk källa till kunskap och kampvilja. Ändra inte inriktning, som någon här på tråden tycker, för att passa till mer oinvigda. Det är rädsla som styr dessa människor och det är bekvämast att tycka det gammelmedia tycker. Har själv förlorat flera ”vänner” för min frispråkighet och i slutändan har jag fått lära mer av vad det innebär att vara modig. Det är en läxa många svenskar har att lära. Att hävda sin rätt! Är glad att du drivs av kärlek, för det är ju det som det är, när du lägger ner så mycket tid o energi på att driva denna blogg.
  Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: