• Mest lästa inlägg

  • Mest klickade

Billiga priser

"LÅT BÅDA BÄRA BARN"?

”LÅT BÅDA BÄRA BARN”

Floran av olika priser och belöningar i pk-världen blir ju allt yvigare. Ett tag höll vi koll på detta på BGF-sidan, men har sedan några år inte orkat hålla oss uppdaterade – det har bara blivit för mycket!

Klart är i varje fall att om någon får  ett  pris, då är det  ett  varningstecken – en signal om att vederbörande har mäktiga vänner och arbetar för någon form av mental likriktning.

Men så uttrycker man sig naturligtvis inte. När RFSL i år med ”Regnbågspriset” belönade KD-politikerna Magnus Kolsjö, Erik Slottner och Caroline Szyber – då motiverade man detta med att de ”visat mod” genom att tycka som de gjorde. Dvs tycka som alla andra i det offentliga Sverige  (”There is no public opinion, only published opinion”,  Winston Churchill).

Bakom det hela finns  en uppenbar politisk strävan, nämligen att fullända strömlinjeformningen av 7-klövern. Även Kristdemokraterna ska in i fållan vad gäller HBT-frågor.

De tre belönade KD:arna har ”starkt drivit frågor som avskaffande av tvångssterilisering vid könsbyte och rätten till adoption för samkönade par”.

Min reflexion blir denna: har de läst Bibeln?

Ur Romarbrevet 1:26-27  i Nya Testamentet:

”… utlämnade Gud dem åt förnedrande lidelser. Kvinnorna bytte ut det naturliga umgänget mot ett onaturligt, likaså övergav männen det naturliga umgänget med kvinnorna och upptändes av begär till varandra, så att män bedrev otukt med män. Därmed drog de på sig det rätta straffet för sin villfarelse.”

För inte nämna den bibliska berättelsen om städerna Sodom och Gomorra. Ett syndens näste, som straffades av Gud.

Ur Första Mosebok, 19:24-25 i Gamla Testamentet:

”Då lät Herren ett regn falla över Sodom och Gomorra, ett regn av svavel och eld från Herren, från himlen, och han förstörde dessa städer och hela slätten och förintade dem som bodde i städerna och det som växte på marken.”

Inför det tal som jag ska hålla på Kristdemokraternas riksmöte i höst räknar jag med att kunna anföra många fler bibelcitat.

Innan dess ska jag bli klar med ”Tal till kongress för ‘Vänsterpartiet'”. Den filmen läggs i själva verket ut redan under denna vecka.

3 svar

  1. Detta med att undra om KD-kristna har läst bibeln. Om man följer med youtube-atheisters debatter som AronRa, Thunderf00t, TheAmaztingAtheist för att nämna ett fåtal – och dessa människors videosvar till youtubes kreationist/kristna (NephilimFree, VenomfangX m.fl) rörelser finner man snart att vad som står i bibeln är relativt – de troende har tolkningsföreträdande. Kort och gott spelar det ingen roll vad som står där i bibeln; även KD-anhängare skulle jag gissa bryr sig inte.
    Rekommenderar varmt dessa om man gillar vetenskap vs religion och debatt.

  2. Tack så mkt Jan för att du tar upp detta. Det är kanske en utav de viktigaste ämnen som måste diskuteras i dagens Sverige.

  3. När ett kristet partis frontfigurer utgörs av en bög och en judinna borde apokalypsen vara nära förestående.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: