• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Två filmer

John F Kennedy och Rupert Murdoch – politiker av helt olika slag!

6 svar

 1. John F Kennedy var den sista riktiga presidenten i USA, en hedervärd man med nationens och folkets bästa för ögonen, innan han mördades av CIA/Mossad. Därefter har de alla varit genomkorrupta marionetter åt globalist/bankster-maffian, de två senaste är väl de värsta (Bush ingår även själv i diverse skumma konspiratoriska kretsar, och Obama är åtminstone med i en svart frimurarorden).

  JFK skrev under exekutiv order 11110 som gav USA rätten av ge ut sin egen valuta istället för att tvingas låna upp valutan mot ränta från den privatägda Federal Reserve.
  http://www.apfn.net/doc-100_bankruptcy31.htm

  JFK ville också granska Israels kärnkraftverk Dimona, han ville dra hem trupper från Vietnam, var kritisk till det militär-industriella komplexet, och han motsatte sig Operation Northwoods (false flag terror-event mot egna baser/trupper för att legitimera krigsangrepp mot Kuba).

  ”The high office of the President has been used to foment a plot to destroy the Americans freedom and before I leave office I must inform the Citizen of his plight.” – John F. Kennedy 10 dagar innan mordet

  Utgivandet av egen valuta istället för FED’s skuldkrediter var förmodligen det främsta skälet för mordet. Kadaffi hävdar dock att motivet var att han insisterade på en granskning av Dimona – Israels kärnkraftverk där kärnvapenmateriel kom att framställas. Mycket intressant tal av Kadaffi här:
  http://ahnubis.blogspot.com/2011/03/gaddafi-jfk-killed-by-jew-mafia.html

  Här är ett annat videoklipp av Kennedy’s lysande tal, med lite passande illustrationer. Detta klipp är i två delar, det avslutas med bl a Alex Jones infiltration av Bohemian Groove’s ceremoni ”Cremation of care” (kremering av omtanken, ganska talande…) där USA’s maktelit ägnar sig åt ockulta ritualer. Den enorma skillnaden mellan JFK och dagens ledare blir väldigt tydlig…

  Världen styrs av Illuminati genom mängder av täckorganisationer. Enligt den mördade konspirationsforskaren William Cooper är t ex Council of Foreign Relations en täckorganisation för Illuminati i USA.

  • Hur vet du att JFK mördades av CIA/Mossad? Handlar det inte bara om antaganden och gissningar från din sida?

   Därmed inte sagt att du inte kan ha rätt. Men vad bygger du ditt påstående på?

   • Det finns såklart inga bevis. Jag såg en gång en bra dokumentär som handlade om att en oberoende undersökning kom fram till slutsatsen att mordet var en konspiration men att man inte kunde veta vem.
    Väldigt mycket pekar åt CIA.
    Är det förresten någon som vet vad dokumentären heter så vill jag gärna veta.

 2. Läste en bok om hur styrt Las Vegas var av maffian, och Kennedy klanen var delaktiga i deras affärer.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

 3. Jag är inte insatt i Murdoch men det känns lite som om det bara blir spekulationer. Finns det några pålitliga källor om det som nämns i filmen?

  • Det var med viss tvekan jag lade ut filmen om Murdoch, just av det skäl du är inne på. Jag har ju inte kapacitet att själv källkontrollera – min tid går nu åt till bokläsande och eget bokskrivande, kring Peak Oil.

   Envar får ta filmen för vad den är, på något sätt känns den intressant. Vi får väga uppgifterna i den mot vad vi framöver kan stöta på kring Murdoch från andra håll.

   Just detta övergripande, att mediamagnater och penningstinna kan styra politiken, tyckte jag vi fick en kraftfull signal om vid Nethanyahus famösa tal inför USA-kongressens båda kamrar, där han hyllades på gammalt sovjetmanér.

   Kontrasten mellan vad den mördade president Kennedy och Murdoch representerar i politisk strävan och värderingar är, tycker jag, uppenbar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: