• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

NATO är i krig

Lena Holfve, på sin blogg Rädda Sverige.nu:

”Media kallar detta för terrordåd
Det är fel. Det är krig. NATO ligger i krig.”

En gång i tiden utkämpades krig mellan arméer och soldater. Idag är det civilbefolkningar som utgör måltavlor.

Massinvandring från muslimska länder och deltagande i angreppskrig mot muslimska länder – det är en lika dålig kombination för Norge som för Sverige!

Se även: Vem är terrorist?” och ”Post-politik”

8 svar

 1. Ja va ska man säga… Ena stunden pussar man på kinderna. Nästa dag bombar man. Detta tror jag har ett stort djupt och botten löst,politiskt elit herravälde ansvar för!

 2. Vad jag förstår så vet man inte säkert, vilka som ligger bakom terrordåden och varför, åtminstone gäller detta för allmänheten.

  Jag har läst en del på nätet och jag blir rent utsagt förbannad på alla som tar förgivet att det är muslimer som ligger bakom attentaten.

  Det återstår att se vilka som ligger bakom. Det som har hänt är tragiskt under alla omständigheter, och det är väl bara att hoppas att det inte är norrmän som ligger bakom dåden, för då vet jag vilka som riktigt kommer att gotta sig i eländet.

  • Skytten är i alla fall en norsk konvertit. Vad bombningarna anbelangar så lär vi snart få vetskap om det var musslor eller ej. Redan imorgon lär vi få klarhet.

 3. Nej ingen vet ju säkert… än! Men denna fruktansvärda beröringsångesten av det faktum att detta är en smitta av den politiken som har bedrivits i årtionden.

 4. Om han är norsk konvertit,så säger det mer om den muslimska ideologin än om att han är norsk…?

 5. Den fåordigaste och bästa analysen jag läst på hela kvällen. Norge befinner sig i krig och detta dåd är en logisk konsekvens av detta. Att bomba muslimska länder och samtidigt massimportera muslimer är mycket riktigt en väldigt dum idé.

  Tyvärr misstänker jag att detta dåd blir en förevändning från politikernas och NATO’s sida att fortsätta ‘kriget mot terrorn’ dvs krigen i Afghanistan och Lybien.

  Vidare anser jag förvisso att man inte skall bortse från möjligheten att dådet kan vara utförd av ngn säkerhetstjänst som vill försäkra sig om Norges/Europas fortsatta engagemang i NATO-strapatserna. Tiden lär utvisa.

 6. Är han en programmerad manchurisk kandidat ? De islamistiska terrordåden kommer att dröja några år tills islamismen har växt sig starkare i norden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: