• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Vad gör bomber?


Bomber dödar, sliter människor i stycken. Detta gäller de bomber som självmordsbombare bär på sig. Detsamma gäller de bomber och granater som kan släppas från flygplan och skjutas iväg från helikoptrar.

Den officiella motiveringen till NATO:s ingripande i Libyen var att Khadaffi bombade sin egen befolkning. NATO ingrep av humanitära skäl, för att skydda människoliv.

Erfarenheten har nu visat – om någon från början kunde ha trott något annat – att även NATO:s bomber får de effekter som bomber i allmänhet får: människor slits i stycken.

Här några aktuella bilder från Russia Today:

Och en ett nyhetsinslag från i kväll, tisdag. Gång på gång träffar NATO alltså civila, nu senast var det en 4-åring som ”neutraliserades”, när han/hon hade födelsedagskalas:

Carl Bildt har förklarat att NATO:s bombningar ska fortsätta intill dess att ”uppdraget är slutfört”. Med sig har han därvid hela 7-klövern, inklusive Socialdemokraterna, ”Vänsterpartiet” och ”Miljöpartiet”.

Hur långt kan lögnen drivas?
Finns alls någon gräns?

6 svar

 1. Lugna sig Milld.
  Du börjar verka mer och mer desperat.

  • Du markerar det själv med signaturen toksverige och du låter också desperat.

   Hur skulle Sverige se ut om vi inte hade starka kritiker som handlar efter sunt förnuft, alltså en motkraft för att tygla etablissemanget så att de inte förvärrar vår situation än den redan är.

   Som en upplysning, många hoppades på SD att nu skulle det bli ordning på torpet när de kom in i riksdagen.

   Men de har två grundläggande fel i sin politik, dels att de inte vill avveckla mångkulturen och att de står på Israels och judarnas sida, den kategori som vill öka på mångkulturen!

   Personligen tror jag att SD blir bubblan som sprack.

 2. Väldigt bra artikel och många kloka ord. Dessvärre är det våra medier som talar om vad vi ska tycka eller inte tycka om krig. Det stora flertalet svenskar har ingen aning om hur spelet bakom makthavarnas kulisser ser ut. Sverige deltar dessutom nu i två krig, Afghanistan och Libyen, och från dessa krig kommer flyktingar i massor till Sverige. Vi ska inte delta i några krigsoperationer i andra världsdelar och vi ska inte heller ta emot flyktingar därifrån. USA (Obamaregimen) sätter agendan och genom sina globala PR-konsulter försöker de få stöd för ett krig som en majoritet av amerikanerna inte vill ha. Men i vår riksdag har vi sju partier som stöder det krig som de flesta amerikaner inte vill ha. Bara SD har gått emot.

  Fler svenskar måste vakna och få upp ögonen för vad som är bra eller dåligt för Sverige och att delta i krig är aldrig bra. Jan Milld gör en stor folkbildande insats med denna blogg i ett samhälle där alldeles för få ens orkar läsa och fatta vad som pågår utanför deras ankdamm.

 3. Mycket bra Milld.
  Globaldemokraterna fortsätter slakta civila i sina illegala krig och bombliberalerna i Riksdagen bröstar upp sig med prat om att ”befria Libyen”. FN är Gud och NATO dess inkvisitionstrupp.
  Man säkerställer genom kriget i Libyen att ännu en massiv flyktingvåg sköljer över Europa samtidigt som den döende dollarn ges konstgjord andning på bekostnad av sönderbombade barn.
  Förrädarna (329 st) på Helgeandsholmen är medskyldiga till detta. Hur sover Carl Bildt om natten? Hans Linde? Urban Ahlin? Gustav Fridolin?
  Det finns ett passande epitet på dessa män. Det rimmar på både Ahlin och Fridolin…

 4. Vi har inga Soldater i Sverige, men vi har soldater som krigar i utlandet, snacka om att fjäska.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: