• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Miljöpartitalet, del 2

Här kommer del 2 av mitt ”Tal till Miljöpartiets kongress”, den del som handlar om det idag reellt existerande ”miljöpartiet” – dvs Invandringspartiet de Goda.

Del 3 ska handla om det miljöparti som Sverige nu skulle behöva. Ett överlevnadsparti. Den delen kan komma inom två veckor.

Ett viktigt moment missade jag att få med här i del 2: medborgarlön. Från början kanske inte en helt tokig idé. Ingen i vårt land ska ju lämnas att svälta ihjäl. Istället för ett lapptäcke av olika bidragsvarianter skulle här kunna skapas en enhetlighet, med mindre av pappersexercis och byråkrati.

Nu verkar Miljöpartiet ha släppt detta krav och det är inte svårt att föreställa sig varför. Lön bara för ”medborgare” – så kränkande och stigmatiserande för alla de människor i vårt land som inte är svenska medborgare!

Till de drabbades skara skulle då höra inte bara alla utlänningar som fått PUT, men inte medborgarskap. Bland de drabbade skulle ju hamna även alla ”papperslösa”.

9 svar

 1. Klockrent.
  Här finns en del för godhetsapostlarna att bita i, hur ha råd med all godhet när
  världsekonomins kollaps infunnit sig?

  http://finansiellainsikter.com/

 2. Mikaela Valtersson har åkt taxi 43 gånger sedan slutet av oktober 2010 förra året för en sammanlagd kostnad på 17 728 kronor. Trots att hon bor 300 meter från en pendeltågsstation i Upplands Väsby och trots att tåget tar kortare tid. En taxiresa från Upplands Väsby kostar cirka 400-500 kronor styck och tar ungefär 53 minuter, Så agerar en sann miljöpartist !

  Här finns ytterlgare info om hur Miljöpartiet försämrar miljön ökar farliga utsläppen
  och gör oss sjuka: http://www.toni-schonfelder.com/pdf/20110608-5.pdf

  • MP är ju kommunister och deras agenda är antagligen att stärka Kremls makt… Med detta perspektiv verkar det 100% logiskt att stänga kärnkraften och låta Ryssland bli ”hovleverantör” utav energi i olika former till Europa.

 3. Nu är du på rätt spår igen herr Milld, tack!

  • Kalleman, jag tar inte till mig ditt beröm.

   Det kan jag inte göra, med tanke på vilka stolligheter du presterar, så fort jag berör agenda-judarnas verksamhet.

   • Det behöver du inte göra, jag bara framför min ståndpunkt/åsikt och än så länge kan man göra det i vårt land Sverige.

 4. Jag känner en Syrian som tänker lämna Sverige, han bor i Rinkeby och har en stor del av sina släktingar i Södertälje, de vet att berätta att svenska folket är fega som inte vågar stoppa den kriminalitet som pågår i Södertälje och de hånar oss svenskar för vår politiska korrekthet.

  Denna syrian röstade på Sd liksom en stor andel i Södertälje också gjorde, orsaken till detta är SD hat mot muslimer som syrianerna uppskattar, säg den syrian som gillar muslimer? alltså det finns ett uttalat hat emot muslimer och det vet myndigheterna om men här vågar de inte anklaga syrianerna, för de kan ju bli stämplade som rasister, alltså man gör allt för att tysta ner det hela istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: