• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Är jag antisemit?

Araber är ju ett semitiskt folkslag. Som muslimer ser de oss andra som ”kafirer”, dvs otrogna.

Är jag att betrakta som antisemit?

Å ENA SIDAN är jag motståndare till invandring av araber till Sverige.

Eftersom erfarenheten visar att detta skapar problem:
araber är överrepresenterade i våldsbrott, bidragsberoende och trafikolyckor.  Alltför många av dem saknar både vilja och förmåga att anpassa sig i det svenska samhället. Uppträder som kravmaskiner och prinsessor-på-ärten.

Å  ANDRA SIDAN anser jag att palestinierna
a) existerar
b) har rätt till ett eget land.

I likhet med USA-president Obama anser jag att Israel ska lämna Västbanken, ockuperad sedan 1967.

Denna linje håller jag fast vid, trots agerandet från palestinska företrädare i Sverige.

Ett annat semitiskt folkslag är judar. De har också en beteckning för oss andra, också de kan dela upp världen i ”vi och dom”. För judar är kristna västerlänningar ”gojer”.

Ordet ”antisemit” i våra media har på ett självklart sätt fått innebörden att vara mot judar, inte att vara mot araber.  Varför? Min teori är att det sammanhänger med judisk dominans inom media och opinionsbildning.

Åter till frågan: är jag antisemit, här i bemärkelsen mot judar?

Nej, jag är inte mot judar i allmänhet, för att de är judar. Däremot är jag kritisk till enskilda judars och grupper av judars agerande.

Som jag ska komma till är det till mycket stor del judar som drivit fram det mångkulturella projektet med dess destruktiva effekter för våra västerländska samhällen.

Jag är också kritisk till staten Israels politik av bosättningar, övergrepp och våld.

Å andra sidan:

•  tar jag självklart ställning mot de övergrepp som skett mot enskilda judar i Malmö

• konstaterar jag att det inte är judar som bränner ned skolor och upp bilar i Sverige idag

• anser jag att staten Israel kontrollerar sin invandring på ett sätt som även Sverige borde göra.

Israel är ett land för judar. På motsvarande sätt bör Sverige vara ett land för svenskar.

21 svar

 1. Nä, Jan, du är bara klok.

 2. Antisemit-stämpeln är både svärd och sköld för judarna (det gäller alla, om man sedan använder ordet som både försvar och attack eller inte alls är en individuell fråga).
  Klart att de aldrig skulle vilja släppa det till araberna.

  I dagens västliga samhällen där tron på den heliga ”förintelsen” har ersatt religion är bruket av ordet ”antisemit” ett mycket effektivt sätt att tysta kritiker av oproportionerligt stor judisk makt och judiskt inflytande i den katastrof som är den moderna globalkapitalistiska, kulturmarxistiska occidenten.

  Tycker du att det är hyckleri när judar med starkt engagemang för judisk identitet hyllar mångkultur i Europa men vill att Israel skall vara en tydligt judiskt homogen statsbildning?
  Då vill du säkert också avrätta 6 miljoner människor med insektsgift!

 3. […] * * * * * Jan Mild om ”Judars makt” och begreppet ”Antismeitism” […]

 4. Nej.

 5. Uppenbarligen finns ett avsevärt antal nätverkande judar inom media, kultur, finans och politik, samt judiska organisationer, som aktivt verkat för massinvandring, mångkultur och nedmontering av flera av Europas nationalstater. England under Tony Blair är väl det tydligaste exemplet i vår tid.

  De sista tjugo trettio åren har judars mångkulturella aktiviteter även varit mkt tydlig i Sverige.

  Eftersom frågan är förbjuden att diskutera öppet kommer den förmodligen att till slut explodera okontrollerat.

  Det finns två extrema åsikter: den ena säger att ”det inte finns någon judisk fråga”, den andra säger att ”allt är judarnas fel”.

  Det verkar som om Europa pendlar mellan dessa två extremlägen, och att det inte finns utrymme för några nyanser eller mellanlägen.

  Själv började jag studera frågan när jag insåg att svensk media tillät Jerzy Sarnecki att få ljuga ohämmat om invandrares brottslighet.

  • Judar skall ha beröm och uppskattning för det positiva de bidrager med till de europeiska nationerna. En judisk minoritet behöver inte betyda problem.
   De skall också självklart få kritik om det de gör med sitt eget bästa för ögonen skadar Europa och dess majoritetsbefolkning.
   Att det har blivit enkelriktad gata kommer att, precis som du säger, leda till en krock.
   Jag hoppas bara att det inte blir en våldsam sådan.

 6. Judar och araber är lika fräcka och lögnaktiga – same shit different assholes

 7. Man skulle nästan kunna säga att projektet att förvandla Sverige till ett ”judaiserat land”, har nog pågått i kanske 3-400 år, om inte mer, med en extra märkbar intensifiering de senaste 60 åren.

  Begreppen ”innanförskap” och ”utanförskap” skulle kunna beskriva lite vad det handlar om.

  De aktörer inom massmedia, kultur, konst och allsköns teater, film och också politisk propaganda, som befinner sig i det s.k. ”offentliga rummet”, och där har tillgång till de ”massmediala kanalerna”, de befinner sig i ett ”innanförskap”, och de är också mycket medvetna om ”det stora judiska inflytandet och makten” (över ”dagordningen”, alltså vad som får talas om, beskrivas, berättas, visas och över huvud taget nå ”den stora massan” av medborgarna).

  Den ”stora massan” av medborgarna å sin sida, som är mottagare av alla olika filmer, konst, politiska influenser och tankegångar, både inom skola och universitet, samt massmedias budskap, både såväl reklammedia, som debattmedia eller s.k. undervisningsmedia som radio, och naturligtvis också tv-media, den ” stora massan” (”folket”), befinner sig i ett slags ”utanförskap”, vad gäller vetskapen och kunskapen om vilka det är som leder och sätter prägel på både inom det politiska livet, samt också det mesta vad gäller olika slags konstframställningar, som teater, film, litteratur och övrig konst, som i sin tur präglar de politiska agendorna och idealen.

  Men de ”hantlangare” och ”medlöpare” och ”sympatisörer”, som befinner sig i ett ”innanförskap”, de känner till ”den judiska agendan”, och de ställer sig också bakom den, (annars skulle de inte ha så särskilt stora möjligheter att befinna sig i ett ”innanförskap”), och de är redskap och medaktörer i den agenda som alltså pågått i bortåt 400 år, i mindre och större omfattningar, och inom olika sektorer sfärer, inte minst massmedia, men även andra samhällspåverkande områden.

 8. Jag ser fram emot en konstruktiv, saklig och nyanserad diskussion och debatt kring fenomen som judar, judenhet och judisk influens här på Millds blogg.. vi behöver verkligen ett mellanläge mellan prosionism/projudaism och rabiat antisionism/antijudaism, mellan tonläget på PI och nationell.nu . Och med debattörer som Gotiska klubben och Henrik Hanell finns alla förutsättningar för att en bra, nödvändig och givande diskussion ska kunna komma till stånd. Tarzan behöver dock lugna ner sig lite grann!

  • Bra Sidabot – det är en saklig diskussion som jag vill se här på min blogg.

   Vi är inte ett gäng fotbollssupportrar till ena eller andra ”laget”.

   Återhållsamhet alltså, med generaliseringar och starka ord!

 9. Det finns inga ”palestinier”. Dom är araber.
  Eftersom judar också alltid bott i palestina är dom ju också palestinier.
  Varför blir bara araber palestinier i palestina?
  Varför är du inte upprörd över palestina som ligger i Jordanien och dit ”palestinier” inte får flytta?
  Du är en hycklare Jan.
  Du kan inte historia. Du har bara läst den vänstra sidan av historiebeskrivningen.

  • Att förneka att det finns palestinier är ett klassiskt dehumaniserande argument som används flitigt för att motivera Israels grundande samt dess expansion.
   I svensk media ser vi exempel på hur man på liknande sätt försöker bryta ned ett folk och dess identitet genom att påstå att det inte finns svenskar.

  • Jag kan förstå att man kan ha olika synpunkter på Israel/Palestina-konflikten, men varför blir folk så upprörda när någon intar en annan ståndpunkt än den egna i frågan? Varför förmår denn avslägsna och för oss nordbor egentligen irrelevanta konflikt röra upp sådana passioner hos så många svenskar, hos ett folk som i så många andra sammanhang helt saknar passioner… Jag begriper det fortfarande inte!

   • Kanske för att det är en fråga som rör de ämnen många svenskar innerst inne skulle vilja diskutera i Sverige, dvs frågor om nationalism och etnisk identitetspolitik?
    Helt klart är att frågan Israel/Palestina tar alltför stort utrymme i den svenska debatten. Helt oviktig tycker jag dock inte den är.

  • Svar till signaturen ”Danne”:

   Om vi helt kopplar bort etiketterna, och ser uteslutande till individer och familjer.

   Om vi då jämför
   A. en person och/eller familj, uppväxt i Palestina, och som där odlat och skött en jordplätt med ett antal olivträd, sedan flera generationer
   med
   B. en person och/eller familj, uppväxt i New York, som vill flytta till Palestina.

   Då anser jag att det är A som har företrädesrätt till Palestina.

   Precis som vi svenskar, boende i Sverige sedan generationer, ska ha företräde till Sverige framför utlänningar som vill komma hit från andra kontinenter.

   För övrigt ska du hålla igen med invektiven.
   Min tolerans med sådant är lägre nu än i tidigare bloggdebatter.

  • ”Det finns inga palestinier, de är araber.”

   Det finns inga israeler, de är judar.

   • Judar är en religion, inte en etnisk grupp. Består av asiater (kazarer), europeer (bl.a. ashkenazis, som delvis är kazarättlingar sedan Ryssar erövrade Kazarimperiet för ~1000 år sedan och de flydde västerut), äkta semiter, plus en blandning av alla dessa. Även om judiska källor påstår annat om kazarteorin (eftersom den delvis undergräver deras ”rätt” till Israel)..

 10. Det finns inga palestinier

  • Ta ingen större notis av ”Kattsvans”,

   det är ett troll som dyker upp emellanåt på vår blogg Sverige Idag. Under nic som bl a. ”Jesse Fransson” etc.

   Mvh,

   //ES

 11. Hedervärt initiativ! Att det skulle vara ”antisemitiskt” att kritisera enskilda judar är fullständigt idiotiskt, men å andra sidan har begreppet ändrat innebörd under senare år. Från ”person som hatar judar” till ”person som hatas av mediajudarna”, på ett ungefär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: