• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Kriminella kontakter


Jag har iofs aldrig räknat mig som någon uttalad monarkist. Dessutom har jag varit mycket kritisk till en del uttalanden av kungen, som vittnat om antingen dåligt omdöme eller att han är bara en papegoja, för krafter som vill mångkulturellt rasera Sverige.

Den allt intensivare kampanj mot kungafamiljen som pågått sedan cirka ett år tillbaka får mig dock att reagera. Av huvudsak två skäl:

1. Spontant tar jag parti för dem som utsätts för mediadrev (något som underlättas av mitt med tiden allt bottenlösare förakt för ”journalister”).

2. Drevet bottnar uppenbarligen i en agenda att omstöpa Sverige, från krafter som inte vill oss väl.

Har kungen haft kontakter med kriminella? Det är i så fall dåligt omdöme. Men han vore inte ensam om det, för idag vet vi att svenska media har kontakt med brottslingen Mille Markovic från Jugoslavien – så täta kontakter att denne blivit ”Mille” med journalisterna.

Wikipedia om denne brottsling:

”Mille Markovic född 11 juni 1961 i Kragujevac, Jugoslavien, svensk medborgare sedan 1982, är en före detta proffsboxare och en känd brottsling. Han är dömd för misshandel, förberedelse till utpressning, skattebrott, vapenbrott, olaga hot, narkotikabrott med mera och har dykt upp i samband med tillslag mot flera olika porrklubbar i Stockholm.”

Grundfrågan blir ändå varför vi idag har så många grovt kriminella i Sverige, varav en påfallande hög andel är födda utomlands. Som Lena Holfve kommenterar på sin blogg:

Yrkeskriminella invandrare ska i första hand betraktas som kriminella, inte som invandrare. Det officiella Sverige gör dock tvärtom, vilket inbjuder till en överslätande inställning gentemot kriminella.

Detta har medverkat till att sänka tröskeln, gjort det mer normalt att kunna ha kontakter med kriminella.

Som Robsten kommenterar:

”Vänsterpartiet kräver att regeringen startar en sanningskommission angående kungens eventuella besök på olika klubbar.”

”Jag tycker dock att regeringen [i stället] borde starta en sanningskommission som utreder den organiserade brottsligheten i vårt land.”

Ointresset från 7-klövern att åtgärda importerad kriminalitet har nyligen exponerats med eftertryck i riksdagen.

Det är möjligt att ”Mille” kan visa upp bilder framöver som media kan slå upp stort för att tvinga kungen att abdikera. Kommer det då att stanna vid detta?

Knappast. Har Viktoria tagit över som statschef så lär även hon snart bli måltavla för massmedias attacker. Monarkin ska tydligen avvecklas, som ett led i avskaffandet att nationen Sverige.

7 svar

 1. ”Har kungen haft kontakter med kriminella?”
  ———————–
  Det är ju bara ett obestyrkt påstående. Helt utan värde!
  Monarkin har en del inflytelserika fiender som kan påstå i stort sett vad som helst. Hos dem är ett påstående bevis nog.
  Varje försök att värja sig mot anklagelserna gör ju att den utsatte minskar i trovärdighet i deras ögon.
  Vi har ett medieetablissemang som har gett sig sjutton på att avsätta Kungen, i första hand och sedan vidare införa republik.
  Varifrån har de fått sitt mandat att genomföra detta?
  Lägg också märke till våra ledande politikers tystnad!

 2. 10 tusen kronors frågan är ?
  Hur kunde Mille bli svensk medborgare och inte utvisad

 3. Vart var SÄPO som skulle skydda Kungen ?.
  Vart var SÄPO när jugge maffian intog Sverige ?
  Vart var MUST/KSI när förfallet började ?

 4. I början av 90-talet så spådde en norsk spåkvinna att Viktoria skulle bli drottning – men bara för en kort tid.

  Så man kan ju spekulera i om inte detta nu håller på att ske. Frågan är om hon blir avsatt eller om hon överlåter tronen till nån annan i kungahuset….

 5. Redan idag finns det säkert massor av material om prins Daniel. Pressen kan antagligen övertrumfa kungaskandalerna med detta. Blir Victoria drottning kommer drevet att öka. Fyllebilder på gymägaren kommer att fylla kvällspressen. Stämningen i landet är vidrig!

 6. […] lästa inlägg Kriminella kontakterVenezuela nästa?På kungajaktNationalist? Javisst!DårhusledamöterRussia TodayJulia CaesarTumme […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: