• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

På kungajakt


”Men det finns en gräns för vad man kan tolerera, och den linjen har Sveriges statschef passerat.”

Det uttalandet bör kunna bli klassiskt. Det är Peter Wolodarski på Dagens Nyheter som är ute på kungajakt.

Här kan bara konstateras att DN-redaktören och jag har olika bedömningar av vad som är huvudsak och bisak, har olika åsikter om vad som är mycket viktigt respektive mindre viktigt.

Något som jag spontant har svårt att tolerera är den typ av frågor som riktades till kungen i en STV-intervju nyligen. Mycket ligger rimligen inom privatlivets sfär. Och skulle kungen vid något tillfälle beskådat nakna damer – so what? Vilka vuxna män kan inte ha visat sådana böjelser?

Man måste vara rejält avskärmad, om man inte märkt att det i svenska massmedia pågår en kampanj mot kungafamiljen och mot monarkin. Gotiska klubben har skrivit bra om detta, bl.a. här och här.

Varför detta drev? Jag kan se två möjliga motiv, men är osäker på vilket som väger tyngst:

1. Man vill avskaffa monarkin.

2. Man vill ta ut hämnd på kungafamiljen, för vad drottningens far en gång gjorde i Nazi-Tyskland.

Starka krafter är igång för att avveckla Sverige som nation, och det här med Kungen förefaller vara en del av detta.

Peter Wolodarski är född 1978. Redan år 2001 – vid 23 års ålder – blev han ledarskribent på Dagens Nyheter. Det tyder på intelligens och begåvning, men det kan också vittna om nätverk och kontakter.

Wikipedia om Wolodarski:

”Peter Wolodarski, född 15 april 1978 i Stockholm, är en svensk journalist och programledare. Wolodarski tillträdde den 15 mars 2009 posten som politisk redaktör i Dagens Nyheter.

Wolodarski är son till stadsplanearkitekten i Stockholm Aleksander Wolodarski; föräldrarna kom till Sverige från Polen i slutet av 1960-talet. … År 1999 blev han ledarskribent i Expressen och samma år började han hos Åke Ortmark i TV8. 2001 blev han ledarskribent i Dagens Nyheter. Han har även varit programledare för Studio 8 och Wolodarski i TV8. Han är också tidigare skribent och numera medlem i redaktionskommittén för Judisk krönika.”

En som tydligen också hade Dagens Nyheters öra var David Schwarz – även han jude från Polen. Han fick disponera DN som forum för sin nyordning av Sverige.

Dagens Nyheter har överhuvudtaget spelat en central roll som pådrivare av det mångkulturella projektet i Sverige. Som BGF kunde konstatera på 90-talet var obalansen kompakt på DN Debatt, beträffande vilka debattörer man släppte fram.

Av ekonomen Marian Radetzki – återigen jude från Polen – fått vi höra att Sverige bör överge det svenska språket och övergå till engelska.

Wikipedia om Radetzki:

”Marian Radetzki, född 8 december 1936 i Polen, är professor i nationalekonomi vid Luleå tekniska universitet. …Han förespråkar också att mindre språk ska sluta användas till förmån för större språk som engelska. Radetzki har judisk bakgrund och kom till Sverige som tioåring.

Genom massmedia har vi vidare hunnit bekanta oss med den notoriske brottsförenkaren Jerzy Sarencki.

Wikipedia om Sarnecki:

”Jerzy Sarnecki, född 7 juli 1947, är professor i allmän kriminologi vid Stockholms universitet.

Jerzy Sarnecki är född i Polen och där utbildad till lantmätare. Jerzy har judisk bakgrund och kom till Sverige som 21-åring … Han är ofta med i TV, nyhetsprogrammen i synnerhet, där han blir tillfrågad olika saker rörande kriminalitet.”

27 svar

 1. Judar styr i USA
  Judar styr i Sverige och sätter agendan för vad som ska diskuteras i media
  Inget nytt under solen

 2. Skulle inte vilja dra att det är en judisk propaganda, jag tillhör själv en känd svensk judisk ätt & har aldrig varit intresserat att avskaffa Sverige. Jag skulle hellre vilja dra att dessa personer är globalister som vill avskaffa alla nationella identiteter & har inte någon koppling till varken en religion eller politik.

  För att också påpeka så har Israel samma problem med massinvandring & mångkultur. Så dra inte alla judar över samma kant dessa personer är globalister & majoriteten utav det judiska folket är snälla personer som varken vill ta över världen eller vara i centret utav detta.

  • Det är ingen som har sagt att alla judar vill avskaffa Sverige eller resten av världen, men det betyder inte att man ska blunda för det som händer i världen idag där judar har en väldigt stor makt fast de är så få. De styr Obama och styr till och med ekonomin i USA. Om du vill veta mer kan jag rekommendera David Dukes youtube kanal för att få veta mer.

   http://www.youtube.com/user/drdduke

   Kan också rekommendera de här filmerna.

  • Judar är som alla människor snälla mot sina egna.Emellertid är det speciella med judarna att de väljer ut och flyttar till länder som de kan dra nytta av men där de inte assimileras.De lever kvar som grupp och samarbetar mot den övriga befolkningen.Om läget försämras för dem,drar de helt enkelt vidare.Exempelvis följde de med den arabiska erövringsvågen och var bästa vänner med muslimerna så länge de tjänade på detta.När sedan läget förändras blir de forna vännerna de värsta fienderna.Det omvända hände med de kristna.De blev judarnas bästa vänner när det gällde att bekämpa araberna och upprätta Israel.
   USA är nu på nedgång och kommer inte att kunna ge Israel skydd inom 10-15 år.Judarna har insett detta och redan har de börjat bygga upp förbindelser med Kina.Det är en form av politisk paratism.
   Din släkt vill inte avskaffa Sverige säger du.Nej ni har kommit till Sverige och blivit rika och mäktiga,så varför avskaffa Sverige?Men ni vill bli ännu rikare och mäktigare och det är därför ni vill förstöra det Sverige som vi älskar.Judarna startade den multikulti som bryter ner det svenska motståndet även om du inte ser det klart.
   Om eller när Sverige inte längre tjänar era syften komer ni att dra vidare och lämna ett förödat land.Utan att tveka kommer Wallenberg att sälja Investor till ett kinesiskt statligt företag och dra till – ja vart som helst.Bonnier säljer gärna och flyttar tillbaka till rötterna i Östeuropa.
   Eller hur! Herr Nord.

  • Håller med. Jag har judeblod i mig, och jag vill inte avskaffa nationalstaten. Jag älskar sverige. Jag ser det mer som en nyliberal, kapitalistiak agenda än någon slags etnisk sammansvärjning.

 3. […] kommentarer Bonniers alebi: Mill… on En medial statskuppPå kungajakt «… on Drevet mot Bernadotte går…På kungajakt «… on […]

 4. Varför skall dessa människor tillåtas hålla på med sina totalexperiment ? De har shanghajat media och styr opinionen därigenom – och de är inte folkvalda.
  Kan inte dessa judiska polacker återvända till Polen?

  Lämna vår Kung ifred! I mina ögon är han suverän!

 5. Det är kul så länge det varar men hur länge kommer det att vara tillåtet att berätta om den sionistiska judenheten på nätet?
  När kommer statens censur?

  • Starka krafter jobbar redan och har arbetat länge för att begränsa friheten på internet. Globalisterna vill naturligtvis se ett internet lika totalkontrollerat som tv, radio och pappers-media redan är. Dom vill göra om internet helt så det blir samma envägs-kommunikation som i andra medier. Så i framtiden blir det till att återgå till att sprida stenciler som i gamla öst-europa på kommunismens tid.

   • De börjar med barnporr och terrorism och varför ska man inte sedan förbjuda nazism och antisemitism?Det blir svårare då det är fråga om politisk censur men när väl isen är bruten så är det nog en tidsfråga.
    Stenciler?Ja det blir svårt att bedriva opposition när trycket ökar men å andra sidan kommer vi att bli fler när diktaturen blir öppen.

   • Ja, stenciler för vanliga dator-skrivare kan spåras enkelt för dom som kan sådant där. Bättre att återgå till ålderdomligare teknik då för naturligtvis kommer diktaturen att jaga oliktänkande med blåslampa.

 6. Judar är avundsjuka på vita , därför ska vi utrotas.

 7. Bra artikel, Jan!

 8. Visst finns det globalister som anser att nationalstaten Sverige skall upphöra att existera, jag tror doock inte att det är de som leder dreven mot kungahuset. Det förefaller troligare att det rör sig om människor som vill försvaga den svenska identiteten och/eller förknippa skamliga företeelser med nationella symboler. Om det svenska folket inte längre har någon identitet som grupp eller om det anses skamligt att vara svensk så skulle det naturligtvis kraftigt minska motståndet mot det mångkulturella projektet som de allra flesta politiker och journalister stödjer. Frågan är om de här tankarna finns färdigformulerade i huvudet på Wolodarski och de andra kungajägarna. Rör det sig om en konspiration som syftar till att ta kål på svenskheten till förmån för mångkulturen? Eller är det kanske så att journalisterna är offer för sin egen indoktrinering? Hur kommer det sig att så många judar har en ledande roll i utvecklingen?
  Är det kanske en olycklig slump att vissa grupper som har opinionsbildande makt hyser åsikter som i förlängningen får förödande konsekvenser?
  Det finns mängder av frågor men inga enkla svar.

 9. Att kungen har rätt till ett privatliv med fester och att träffa damer utan att det ska generera i total uppståndelse i media kan ifrågasättas vad median har för syften. Det verkar som kungen och hans gelikar har frotterat sig bland juggmaffian Dom brukar vara bra på och skaffa fram atraktiva kvinnor bla. Det kan man starkt ifrågasätta när den undre värden får betydelse för kungen. Median höll intervju med Milan sevic från Belgrad maffia bossen som tog över efter Jackso Intervjun framfördes helt sympatiskt med denna skuggfigur som om gangstervärden nu var ett naturligt inslag i det nya sverige Vill kungen att dom mångkulturella maffiosorna ska reprensentera sverige? Tycker kungen själv att det är bra att sponsra dom genom att ha förbindelser med dom?

 10. […] Läs hela artikeln här! […]

 11. Kampanjen har ju pågått sedan i höstas. Den verkar ju vara planerad som ett svar på det populära princessbrölloppet i somras.
  Princessbrölloppet visade hur väl kungahuset är förankrat hos svenska folket i gemen. Detta har man inte kunnat tåla i mediaetablissemanget.
  Kungahuset är ju fortfarande, även om Kungen inte har någon politisk makt, den ende som står ivägen för den totala politiska och mediala makten.
  Om man kan få bort Kungen så får man större kraft i splittringspolitiken.
  Splittringspolitiken yttrar sig bl.a.som: Massinvandring, nya sjukregler, begränsad A-kassa, höjande av pensionsålder samtidigt som jobben begränsas i antal.
  Jag har heller inte sett någon av våra ledande politiker uttalat något stöd för Kungen. Det måste ju betyda att kampanjen stöds av våra politiker eller att de inte vågar protestera.
  Medieetablissemanget har ju föst politikerna framför sig i många år utan att någon politiker har satt klackarna i marken och satt stopp.

 12. Regeringen har fått nojja, serietidningar är rasistiska. Har du någon släkt i Tyskland, då är du nazist :http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

 13. Modigt att våga belysa ett så pass känsligt ämne som detta.
  Genom alla tider har det varit så att judar som grupp varhelst de befunnit sig försökt påverka samhället i en för dem uppfattad gynnsam utveckling. Denna strävan har allt som oftast gått stick i stäv med vad nationens ifråga icke judiska makthavare och folk önskat sig. Överlag handlar det om att judar har en slags dubbel identitet och lojalitet. Man är samhällsomstörtare av stora mått( pratar såklart sett utifrån ett större generaliserade grupp perspektiv). Kan rekommendera California prof. Kevin Macdonalds bok the culture of critique för vidare förkovring.

  Det problematiska i kråksången dock med att överhuvudtaget ta upp judisk strävan för att ”multietnifiera” de europeiska nationalstaterna är den starka kopplingen gemene man får till högerextrem retorik. Det associeras till överdrivna ”Zions vise” konspirationsteorier och dylikt. Man frågar sig aldrig hur det kommer sig att konspirationstänkandet och utpekandet överhuvudtaget uppstått. Ingen rök utan eld är ett uttryck som är högst passande. Förklaringen till europeérs historiska motvilja är inte så banal som ”judarna mördade Jesus”.

  Den politik som partier som tex SD och Holländska Frihetspartiet är inte vad Europa behöver för att överleva. Förespråkandet av kulturell assimilation och avsaknad av krav på repatriering leder i förlängningen till bortträngandet av den vita europeén som civilisationsbärare. Det kan för den oinvigde låta väldigt ”brutalt” men är den nakna sanningen.
  En framtid där Europas nationer blivit multietniska pussel kommer leda till splittring och konflikter. Oavsett hur mycket man försöker hålla ihop bygget med någon slags USA-lik nationalism kommer det förr eller senare totalt krascha när olika folk kommer kräver ”sin rätt”. En nations kultur är en följd av dess majoritetsbefolkning helt enkelt.

  Är tråkigt att det inte går att lägga korten på bordet och tala klarspråk i dagens debattklimat. Nämner man ens ordet ”jude” är det klippt och man blir utpekad som nazist och Fan själv.

  • Judiska källor gör gällande att de sista 1000 åren har judarna blivit utkastade från mer än 100 städer och länder

   • Bara? Har de inte förintats ett par gånger också? Konstigt att de finns kvar…

 14. Intressant text och tack för din blogg. Meanwhile i finland: Efter riksdagsvalet i finland med den sannfinländska skrällen skulle riksdagskandidat Ilya Speigel enligt beskrivning i tablån medverka ”om sin kandidatur” i programmet min morgon 18/4/2011. Det enda karln gjorde var att förtala sannfinländarna och kallade dem sjuka och faschister. Tyvärr går inte klippet att hitta. Dessa uttalanden reagerade jag starkt på och gjorde en snabb koll. Speigel är till allas förvåning jude och stöder B’nai B’rith på facebook. Hans parti heter översatt nyfinländarna. Han varnar på sin hemsida för växande nationalism i landet och kallar sannfinländare för nazi, orginellt nog. Själv är han en utlänning som enligt hemsidan vill förbättra situationen för andra immigranter. Är det inte komiskt att en utlänning fritt får beskylla andra för att ha egna agendor men ingen ska få ifrågasätta hans ”goda intentioner”. Over and out.

  • Speigels agerande är en direkt parallell till hur judarna jobbar här i Sverige.
   Går det att tala öppet i Finland om judeproblemet?

   • kort svar; nej. Få känner till att det är judar som äger media och banker, men de flesta som råkar höra det blir fundersamma. Kunskap saknas. Om det var vita män som ägde dessa skulle det kallas patriarkatet, vit makt etc. misstänker jag.

 15. Jag tror de flesta missar det intressanta här.

  Jag är själv Republikan. Men när samtliga stora medier (ägda av Bonniers, Hjörne, Stampen, Schibstedt eller Staten m fl), håller på med ett drev mot Kungahuset på det här uppenbara sättet, blir jag väldigt misstänksam.

  Jag frågar mig vad deras egentliga syfte är.(?) Jag tycker det är en viktig fråga i sammanhanget.

 16. Just another shit jew bastard like Jerzy Sarnecki. In Sverige the liberals are the same fucking pro mass islamic immigration and anti+swede and anti+white. All for money and the desire to destroy whites.

 17. […] kungahuset har judar både på TV4 (Ingrid Lomfors) och i Dagens Nyheter (Peter Wolodarski) […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: