• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Nybyggare…

…SOM GER JÄRNET OCH SKAPAR SYSSELSÄTTNING?

På Merit Wagers blogg skriver idag återigen en ”migga”:

”Jag kan,  som beslutsfattare, inte ge TUT (tillfälligt uppehållstillstånd) till asylsökande ens där det vore rätt. Enligt lagen kan jag förstås göra det. Men Migrationsverkets ledning gillar inte TUT, de menar att integrationen inte fungerar då. En person som bara har fått TUT ger inte järnet, liksom, är deras motivering. Han eller hon svävar i ovisshet och kan inte heller få hit sin familj. Som om en person som får PUT och får hit sin familj skulle jobba!

Den som vill jobba, den jobbar också med TUT. Den som får PUT jobbar inte alltid. Ens om familjen kommit hit.”

Miggan fortsätter sedan – och det här undrar jag just om Maud Olofsson och centerpartister i allmänhet känner till:

”Ofta – och i synnerhet om man har ett litet svartjobb vid sidan av bidragen – så kan börja bygga en villa i hemlandet där man sedan kan bo sex månader om året. Dit kan man åka när man vill, könsstympa en dotter eller tvinga en annan dotter att gifta sig med en kusin. Kusinen måste ju sedan också få komma hit och egendomarna i hemlandet  och rikedomarna i Sverige  (typ alla bidrag som man kan tillskansa sig här) måste tillfalla släkten och ingen annan. Därför måste dottern gifta sig med sin kusin.

Allt detta har vi sett otaliga exempel på.”

Värd att citera denna söndag är också Julia Caesar (välkommen tillbaka!).

I slutet av sin krönika exemplifierar hon – med Elin Krantz mördare som utgångspunkt – hur invandrare kan skapa sysselsättning i Sverige:

”Ephrem Tadele Yohannes … har inte arbetat och försörjt sig själv en enda dag sedan han kom till Sverige i september 2009. Men låt oss se vilka arbetstillfällen han har genererat åt andra under den tiden.

• Han har sysselsatt personal vid Migrationsverket som har prövat och gett honom uppehållstillstånd.

• Han har gett arbete åt personal vid Sfi, Svenska för invandrare, där han har skolkat ifrån mer än hälften av lektionerna.

• Han sysselsätter personal inom socialtjänsten som beviljar och betalar ut försörjningsstöd och andra bidrag.

• Han har tränat på gym, vilket dels gett honom tillräckliga muskler för att våldta och mörda Elin Krantz och lägga en 83,6 kilo tung sten ovanpå hennes kropp, dels gett gymägaren klirr i kassan.

• Han har inneburit ett stort sysselsättningslyft för Göteborgspolisen plus alla de personalkategorier som har varit involverade i utredningen av hans brott samt åklagare, försvarsadvokat, domare och kanslipersonal vid Göteborgs tingsrätt.

• Vidare ger han jobb för häktespersonal och transporttjänst samt mångåriga arbetstillfällen inom kriminalvården.

• Han ger arbetstillfällen för tolkar till och från amarinja.

• Hans krämpor och tandstatus sysselsätter sjuk- och tandvården.”

”Sammantaget sysselsätter individer som Ephrem Tadele Yohannes ett kraftigt växande antal personer i Sveriges mest expansiva bransch, invandringsindustrin med dess blomstrande underavdelningar polisväsende, socialtjänst, rättsväsende och kriminalvård. Därmed bidrar han i högsta grad till att höja landets bruttonationalprodukt, BNP. Så strängt taget är det kanske personer som Ephrem Tadele Yohannes som vi ska sätta vårt hopp till?”

Vilket leder över till Maud Olofsson och Centerpartiet, med sin kampanj om att den nu pågående invandringen till Sverige utgörs av ”nybyggare”. De ska lyckas vad svenskar inte lyckats med, nämligen att starta företag och få glesbygden att blomstra:

”Det kanske är honom centerledaren Maud Olofsson menar när hon gång på gång lyriskt talar om att det är invandrarna som utgör Sveriges framtid och ska göra Sverige till ett nybyggarland?

‘Det är dags att sluta vara så problemfixerade när det gäller invandringen’, sa Maud Olofsson när hon talade på Centerpartiets förnyelsedagar i Stockholm för en dryg vecka sedan. ‘Vår vision är att göra Sverige till ett nybyggarland där vi ser invandrarna som en resurs som kommer hit med andra kunskaper’, sa hon.”

Av mina näst senaste filmer handlar denna om Centerpartiet och denna om bl.a. mordet på Elin Krantz.

9 svar

 1. Maudan är 500 år efter i utvecklingen. Hon tror att att det är svenskt 1500-tal och reseonerar således som konung Gustav Vasa gjorde , denne behövde bönder till folktomma delar av Sverige och deporterade således finländare från sin fosterjord för att verka såsom svedjebönderi bla Dalarna. Maudan tror på fullt allvar att en massiv invasion av miljontals svedjebönder från tredje världen skall återföra Sverige på en internationell ekonomisk topplacering. Maudan, denna bitch med sin vassa genomträngande röst som skär genom märg och ben borde omedelbart placeras i malpåse.

 2. Ja, Mauds röst ekar genom märg och ben:
  ”JAG vill, jag vill,
  Jag,
  JAG vill !”

  Som ett barn som ropar efter karameller.

  Med Maud kvar i ledningen kommer vi snart att slippa dessa centerpartister.
  Tack och lov!

 3. Intressant sida som kan tala om för Maud hur gammal den svenska kulturen är – minst:

  http://gimle.cc/?page_id=501

  Det handlar om estlandssvenskarna. Läs och fundera! Här har vi bevis på att svensk kultur finns!

 4. Maud Olofsson she is dumber than dogshit

 5. Retorik innebär att man formulera en fras som låter trovärdig för den oinvigde , upprepa detta till leda.Om denna har något med verkligheten att göra spelar mindre roll, ingen annan politiker, SD undantagna , eller reporter skulle ens få tanken att konfrontera med verkligheten. Så en upprepad lögn blir till sist en sanning tills ny retorik är formulerad.

 6. Denna samstämmiga ”kritik av multikulturalismen”, som framträder unisont i flera länder i Europa (samtidigt och allt, tänka sig!), är naturligtvis förberedd. Vid en viss ”grad av invandring”, kanske vid ”the point of no return-graden”, så skall klockan klämta: Nu är det stopp på ”toleransen” för nu så är det NI som skall pressas, och stressas, petas och påtas in i ”den eurpeiska fållan” av ”modernism”.
  Samt också anpassas till ”liberalism” och demokrati, frihet, jämlikhet, broderskap, yttrandefrihet, alla människors lika värde, samt individualismens över allt och alla helighet.

  Jo, jo, nu ni invandrare, (muslimer främst, men också alla andra som anses befinna sig i forntiden?), så skall ni skuffas och knuffas och tuktas och ansas och finslipas in i ”moderniteten”, och akta er om ni försöker hålla samman era familjära strukturer, eller era kulturer och identiteter, och försöker sätta press på era döttrar t ex. Nej, nej, aja, baja, nu får ni se till att sluta med det. Glöm inte att vi lever i 2011, och att nu är det individer som räknas.

  Va? Ni vill skydda era barn och era flickor mot modernitetens lössläppta ideal? Jasså, ni är oroliga att flickorna skall dras iväg till livsstilar som förstör deras möjligheter och förmågor att bilda och bygga egna familjer?

  Sanningen är att ni har rätt.

  Men nu är det så att det är det som är meningen. Alltså det är bestämt, sedan lång tid tillbaka, att ni är endast statister i vårt projekt att söndra och upplösa de forna relativt etniskt och kulturellt homogena staterna i Europa. Vi vill nämligen inte ha dessa statsbildningar längre. Och för detta projekt har ni tagits hit.

  Men nu förstår ni, är det slut med daltet, fjäsket, pjåsket och hänsynstagandet med er och era gamla skittradtioner. Nu är det slut med mulitkulti. Nu skall ni in i den moderna tiden, vare sig ni vill det eller inte.

  Glöm inte att vi har era barn, till ganska stor del, i våra skolor. Vi skall nog klara av det.
  Ni har förts hit enbart för att vi ville ha den etniska uppblandningen, och därmed söndringen av nationalstaternas både etniska och kulturella profiler och nationalhemskänslor.

  Nu har antalet invandrare som sagt börjat nå de gränser där en gemensam europeisk ko-vändning i invandringspolitiken har börjat inledas.

  Nu kommer ni att avkrävas anpassning i större utsträckning än tidigare, var så säkra.

  Vi räknar med att projektet kommer att ta som helhet ca 2 generationer, sedan är era gamla identiteter, likväl som de gamla européernas identiteter, betydligt utplånade, förutom de etniska profilerna, som kommer att hänga i längre. Och orsaka ökade konflikter. Precis som vi har tänkt, vi storsamhällsplanerare och rationalister och ja, ok då, folkhatare, antifolkister, kulturmördare och folkmördare.

  Adjö, adjö så mycket.

 7. Maud, partiledare Centerpartiet,
  lyckas med att förolämpa det gamla Bondeförbundet, bönder och lantarbetare.

  Ilitterata ensamkommande barn skall tas från sina föräldrar och muslimska samhällen för att bli nybyggare i norrländska träsken. De ska lyckas med vad svenskar är inkompetenta till.

  Miljonerna skall forsa över dessa barn, som borde vara hemma hos mor och far.

 8. Tyskland ska avveckla all kärnkraft. Det beslöts i natt.

  Men Maud O. vill utveckla svensk kärnkraft.
  Detta efter alla Fälldins nej till att ladda och Centerns NEJ under många år.

  Vad bli nästa lappkast? Centern har ett stort hål i skrovet och sjunker snabbt.

 9. Nästa lappkast blir kanske att centerpartiet kräver en mycket hårdare migrationspolitik än tom svenskarnas parti ??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: