• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Bäddat för brott


”Som man bäddar får man ligga”, brukar det heta.

Fredrick Federley figurerade ju i min senaste film, den som censurerades av Youtube. För säkerhets skull täckte jag över hans fula blåtira i den omredigerade versionen av filmen. Vill du ändå se blåtiran så finns den med i detta fotomontage:


Som framgick av filmen har Federley inget lärt av det inträffade. Han blev nedslagen och misshandlad som resultat av det mångkulturella projektet, ändå fortsätter han att argumentera för detta projekt. Som framgick av ett riksdagsframträdande efter att blåtiran försvunnit.

Plötsligt slår det mig att han inte hade något val. Skulle han ha dragit några vettiga politiska slutsatser av sina gatuerfarenheter, då skulle han ju blivit motståndare till detta brottslighetsprojekt.

Hur nominerad till omval skulle han då bli på Centerpartiets riksdagslista inför valet 2014? Federley skulle ha kunnat förlora hela sin försörjning och närheten till Stureplans nöjesliv.

Nej, nu överdrev jag! För att inte säga blev direkt osaklig.  Som f.d. riksdagsledamot har man sin försörjning tryggad på livstid. Inom politikerskrået i Sverige tar man ansvar för varandras välfärd.

Hursomhelst. En slutsats har Fredrick Federley dragit av det inträffade: han behöver skydd. Bor man i Stockholm och vill kunna röra sig fritt även utomhus och även nattetid, då behöver man egna livvakter. Detta har Federley således nu begärt, och fått.

Bloggen ”Bloggo”:
”Efter att Federley misshandlades begärde han utökat livvaktsskydd. Numera blir han alltså skjutsad hem om kvällarna av livvakter från SÄPO om han så önskar, en lyx vi andra svenskar får klara oss utan.”

Rätt eller fel? Jag tycker det är rätt.

Jag tycker att envar som önskar livvaktsskydd, boende i Stockholmsregionen, ska ha rätt att få det. Det ska ses som en mänsklig rättighet, med tanke på säkerhetsläget där.

OK, det kostar pengar. Men här handlar det om människor. Då kan så triviala överväganden som kostnader inte tillåtas spela någon roll.


NU HAR EN ANNAN ung rikspolitiker blivit misshandlad.

Det är Anders Wallner – pressekreterare till Maria Wetterstrand och tilltänkt som ny partisekreterare för Miljöpartiet. Och Pride-aktiv.

Han rånades i Alby, dvs Botkyrka söder om Stockholm, av ”två knivbeväpnade män”. De nöjde sig inte med att råna Wallner – de knivhögg honom dessutom flera gånger, så att han blev allvarligt skadad.

Enligt Aftonbladet är Anders Wallner dock ”fortsatt övertygad om att mänskligheten är god.

Dvs också han värnar sin fortsatta politiska karriär i PK-Sverige.

Såväl Federley som Wallner är tydligen homosexuella, men överfallen på dem verkar inte ha samband med den saken. Inte heller lär orsaken ligga i deras arbete för mer mångkultur.

Däremot bottnar båda brotten i det faktum att Sverige, inte minst i Stockholmstrakten, haft en omfattande invandring av lycksökare från fjärran länder.

UPPRIKTIGT SAGT känner jag för egen del en kluvenhet inför nyheter som dessa. I grunden är jag motståndare till våld, ser mig som både demokrat och humanist.  Vill inte önska någon människa något ont, mänskligt lidande ska minimeras.

Men om det nu är så att många tusentals svenskar misshandlas varje år pga det mångkulturella projektet, om där s.a.s. finns en given kvot av offer… då ser jag helst att den kvoten fylls av personer som själva arbetat och fortsätter arbeta för detta inhumana projekt.

Så att oskyldiga kan skonas.

11 svar

 1. There are no accidents
  Att två politikerbögar åker på stryk av kulturbrikare är ingen slump – två fjollor.
  En svensk kille 190 lång med muskler är inget som små fega LATINOS attackerar.
  Intressant är att du säger att fjollorna måste fortsätta att vara politiskt korrekta för att få sin försörjning

 2. Jag är inte heller någon förespråkare av våld men när jag läste om miljöflummaren som fick kniven i sej fnissade jag ganska gott faktiskt, inte dumt alls att de får smaka den meddusin de påtvingar andra

 3. Självklart ska man inte sitta och gotta sig åt att någon människa farit illa men jag måste erkänna jag inte kunde låta bli att himla med ögonen och skratta till när jag läste om knivrånet mot Wallner häromdagen.

  Vad som fick mig att reagera var ”natten till söndagen”, ”Alby”, ”bankomat”, ”ensam”. Det visar så tydligt vilken jävla värld dessa nissar, vår så kallade elit lever i. De har ingen aning om hur verkligheten de prackat på oss vanliga dödliga ser ut. Det lever i sin regnbågsvärld där allt är fluffigt och sött.

  Den brutala sanningen är att alla goda samariter i slutändan när det kommer till kritan inte kan räknas att skonas på något sätt sina insatser till trots. Etnisk tillhörighet är så oerhört viktigt vilket de inte inser. En bra illustration är hjälparbetare i svarta Afrika som trots sina insatser råkar ut för etniskt riktat våld. De svarta de försökt hjälpa ser dem oavsett hur goda de varit emot dem som förtryckare och ”vitingar”. Hjälpen man mottagit ses inte som godhet utan endast som något man hade rätt till per automatik.

  Precis på samma sätt är det här i Sverige. Att jobba för fritidsgårdar, ersättningar, stöd etc till alla nysvenskar förändrar ingenting. I förorten ses de ändå som rasistiska svennar. Det är skrattretande hur naiva etablissemangets höjdare är.

 4. Jag håller med dig – man ska inte kastar för svin

 5. ”ATT FÖREKOMMA FRÄMLINGSFIENTLIG RETORIK”

  28 november 2010

  http://anderswallner.se/2010/11/28/att-forekomma-framlingsfientlig-retorik/

  ”Under lördagen arrangerade och modererade jag ett seminarium om främlingsfientlig retorik och hur MP kan bli bättre på att förekomma den snarare än att reagera på den.

  Publiken efterlyste också en faktabank med siffror och fakta att kunna vända sig till. Jag tipsade, också via publiken, om Sverigedemokraterna har fel (Expo) och Migrationsinfo.

  Deltagare kom fram efteråt och kände att de ville nu åka hem och arbeta med de här frågorna i lokalavdelningen, utbilda sig och bedriva politik. Det känns förstås väldigt bra att vara med och sätta igång sådana processer.”

  • Anders, du får skylla dig själv att du blev misshandlad. För det är ett av resultaten av ditt partis egen invandringspolitik som gjorde att du blev misshandlad. Kanske dags att du lär dig att dagens invandrings- och flyktingpolitik varken är bra för svenskar eller invandrare. Miljöpartiet och Hitlers gamla nazistparti är mer lika varandra än vad sådana som du vill erkänna.

 6. […] Med förslaget till nytt program 2012 kring invandringspolitiken blev Centern plötsligt än tydligare –  fri invandring och en vision om 30 miljoner nysvenskar. Författare:  stureplanscentern, anförd av Per Ankersjö (borgarråd med en månadslön på 160.000 kr) och Fredrik Federley. […]

 7. […] Anders Wallner har jag tidigare skrivit om på bloggen. Han var alltså i ”förorten” en natt , varvid han blev rånad och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: