• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Omtänk

Tidigare har jag resonerat som att det är enbart Sverige vi ska fokusera på, världen utanför kan vi lämna därhän. För att inte splittra våra krafter. På den punkten har jag nu tänkt om. Helt!

Redan om vi ser till Sverigedemokraterna i riksdagen så kommer de ju inte undan ställningstaganden även kring utrikespolitik (där de glädjande nog hamnade rätt beträffande svensk medverkan i bombandet av Libyen).

Men jag syftar  på fjärrstyrningen av våra svenska makthavare överhuvudtaget. Det har ju blivit alltmer uppenbart att de följer direktiv från Bryssel, Washington och New York.

Rätt ände att börja i blir då att intressera sig för den internationella arenan, och där främst vad som händer och tidigare hänt i USA. Det ska alltså bli mer texter kring det militär-medialt-industriella komplexet och vad som hänt i världen under den krigsfyllda ”efterkrigstiden”.

Jag siktar till att senare även komma in på frågor kring banker, valuta och ekonomi.

11 svar

 1. Bra låter yperligt så man blir korrekt uppdaterad.

 2. Håller med Niklas !

 3. Om du inte har läst Jyri Linas
  Världsbyggarnas bedrägeri
  så rekommenderar jag det varmt
  I den boken finns mycket data om vem som styr Sverige och den övriga världen.

 4. Bra du kan börja med vilka svenskar närvarar vid årets Bilderbergmöte. Den här gången blir det mellan 9-12 juni i Schweiz. St. Moritz heter staden, som ligger strax utanför Basel i sydöstradelen av landet. Hotellet blir 5 stjärniga Kempinski Grand Hotel des Bains.

  Ett stort tack till AFP (American Free Press).

  http://www.americanfreepress.net/html/bilderberg_in_switzerland_262.html

 5. Som absolut nr 1 är att Sverige ska gå med i de fria ländernas klubb NATO. Där kan vi hjälpa till att bomba alla idiotiska tyranner.
  Som nr 2 är att Sverige ska delas upp i självstyrande landskap. Vi undviker Stockholmssyndromet t.ex.
  Vidare skall pensionsavsättningar ska göras till privata banker o försäkringsbolag.
  Ja, sen finns det mycket annat att önska i det här galna landet. Konstitutionen t.ex.

 6. Låter utmärkt. Vad som händer i Sverige är inte en isolerad företeelse, tvärtom; det händer över hela Europa och även i andra delar av världen. Globaliseringen är global… (doh!). Vi drabbas på olika sätt av den, bara.

 7. Hoppas Alex Jones dyker upp i St Moritz vid årets Bilderberg-möte med sin berömda megafon. Att irritera dessa skitstövlar som planerar vår undergång måste vara en skön känsla.

 8. Jag fruktade detta den sekunden jag läste att du nämde Jessie Ventura och Alex Jones och att du för första gången bekantat dig med dessa namnen. Jag är ledsen att säga detta men det är mycket tråkigt att höra detta, det är real-inrikes politiska frågor som du är expert på och det finns så många som redan håller på med internationell politik. Synd som sagt.

  Jesse Ventura är ungefär som Arnold som han f.ö spelade med när han var actionskådespelare på 80-talet i filmen ”Predator”, hans filmpopularitet gick hem och han blev vald , av tv-tittande amerikaner. Han blev senare desperat i att få uppmärksamhet och startade upp den enormt pinsamma serien ”Conspiracy Teory” där han pratar om allt från utomjordingar till what-not… Och Jones ska vi inte ens snacka om, Alex Jones är ett levande skämt, jag hoppas innerligt att du inte sväljer sånt med hull och hår. Mannen är endast girig efter pengar och har hållit på och ”sälja” sina teorier sedan slutet at 90-talet när det blev ”lönsamt”. Han pratade t.ex om att Y2k skulle döda oss, alltså mellenniumskiftet, och idag snackar han om att araber äger all amerikansk media etc. Några prov på idiotin:

  Y2k:http://www.youtube.com/watch?v=eFEaam2cojY

  Från the View: http://www.youtube.com/watch?v=IqVKGMSrHVk

  Saudiaraber är Hollywood och median:http://www.youtube.com/watch?v=dfyMAYc3XtY

  Typ exempel:http://www.youtube.com/watch?v=RnIWSI2tkDM

  Snälla ta inte sådant här seriöst då får man ingenting gjort, fokusera på konkreta reella problem vi har här som folk, vanliga arbetare kan göra något åt. Det är så lätt att irra sig fast i sådant här men i slutet av dagen blir det ändå bara teorier.

  Bara några åsikter, hej.

 9. Ja, vad som händer i Sverige är ju inte en isolerad företeelser utan samma skeende pågår över hela västvärlden. Våra politiker är blott marionetter, överstatliga krafter är i rörelser som verkar bakom kulisserna.

  Bank- och valutafrågan är ett nyckelområde. Mayer Amschel Rothschild sa redan 1791:
  ”Permit me to issue and control the money of a nation, and I do not care who makes its laws”.
  Detta kan sammanfatta hela världshistorien sedan över 200 år.

  Boken ”Bankerna och skuldnätet” av Ellen Hodgson Brown måste vara en av de viktigaste böcker som finns att läsa – alla kategorier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: