• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Teflonsyndromet

När jag gjorde den senaste filmen, ”Tre brottsoffer”, kände jag inte till att även den mördade Elin Krantz hade varit politiskt korrekt, ingående i ett nätverk mot SD på Facebook.

Hade jag vetat detta skulle jag fullföljt en tanketråd kring ansvar och orsaker. Det handlar om tre led:

1. Fjärrinvandringen i sig
2. Frånvaron av kontroll
3. Osäkerhetsindoktrineringen.

1.
Inte bara har vi en omfattande invandring, denna invandring domineras av afrikaner, araber och andra muslimer. Just de grupper där överrepresentationen i våldsbrottslighet är allra störst. Som erfarenheten visat tar man med sig attityder, värderingar och beteenden från de länder man kommer ifrån.

2.
Lika litet som Sverige kontrollerar om de som kommer hit bär på farliga smittor (hälsokontroller är bara ”erbjudanden”), lika litet fungerar någon vandelskontroll. Man har ju inte ens en id-kontroll. Även där svenska myndigheter vet att vederbörande är kriminell utgör inte detta något hinder – som fallet med Elins mördare.

3.
Till detta kommer det moment som jag missade i filmen: svenska kvinnor får lära sig att inte vara ”främlingsfientliga”, dvs att inte inse den förhöjda faran beträffande män från Afrika och Västasien.

Spelade detta en roll i Elin fall? Hon blev ju uppvaktad av denne etiopier redan på spårvagnen och borde väl då haft koll på om han gick av samtidigt med henne. Uppenbarligen hade hon inget säkerhetsmedvetande.

Kan det rentav vara så att hon psykologiskt upplevde sig som skyddad genom att finnas med i detta webbnätverk mot Sverigedemokraterna?

Är det så många pk-svenskar fungerar, att de tror sig kunna undgå att själva bli offer om de bara kramar förtryckarna? Att de liksom blir omgivna ett lager skyddande teflon? Har vi här att göra med en variant av Stockholmssyndromet?

Om detta fenomen skriver Wikipedia:

”Stockholmssyndromet är ett psykologiskt tillstånd där kidnappningsoffer eller personer hållna mot sin vilja – fångar – utvecklar en relation till kidnapparen/kidnapparna och tar parti för förövaren mot polisen. Denna solidaritet kan ibland bli en riktig delaktighet, med fångar som hjälper kidnapparna att uppnå sina mål eller att rymma från polisen. Syndromet har studerats av olika forskare inom viktimologin och man har kommit fram till att det framförallt baserar sig på rädsla för att råka ännu värre ut och en vädjan till den inre godheten hos den som tagit en som gisslan. Ju mer energi man investerar i denna typ av förhållande, desto svårare får man att bryta sig loss.”

Även givet denna sanslösa fjärrinvandringspolitik skulle färre svenska kvinnor behöva bli brottsoffer om de tilläts göra nyktra riskbedömningar och tillämpa rationella säkerhetsstrategier.

 

14 svar

 1. Hela Sverige befinner sig i ett enda stort stockholmssyndrom.

 2. PK-ism och Stockholmssyndromet, mycket intressant parallell!
  Jag tycker även att pk:s polititska ståndpunkt har en likhet med attityden hos hemmafruar utsatta för våld i hemmet, ni vet de som regelmässigt försvarar sina män trots att de misshandlar dem.

  • Åmseleflyktingen fick säckvis med kärleksbrev från kvinnor. En smugglade även in en pistol till honom.

   Hur tänker kvinnor ???

 3. Alldeles utmärkt artikel
  Det är bara det att det inte går att göra något åt svenska kvinnor som dras till det svartmuskiga..
  Jag kan bara trösta er med att finska kvinnor är ännu värre – dom flyttar till Stockholm för att få träffa negrer i första hand och araber i andra hand

 4. Tarzan har rätt, man dras till dessa ”män”, dels svartmuskigheten, dels våldbenägenheten som dessa kvinnor uppfattar som ”manligt”
  Att Elin Krantz`s ungdomliga oförstånd ( samt även indoktrinering som spelar in) nu gör att hon med råge får skylla sig själv är bara att tyvärr krasst konstatera

  • Är man 27 år så är det knappast ungdomligt oförstånd. Hon var närmare 30-års åldern än vad hon var sin tonårs-tid. Hon var vuxen och borde ha vetat bättre.

 5. Det är bedrövligt att folk inte lär sig en läxa. Svenska kvinnor som gängat med invandrare kan knappast få en svensk kille sen (de är besudlade) eller döda

 6. […] av brottsvågen i Sverige. Filmen ser du här nedan. Milld följde upp filmen med artikeln ”Teflonsyndromet” som också bör […]

 7. Den där bilden kommer aldrig släppa mitt sinne, har jag en aning om… fy fan vad vidrigt.

 8. Mattias – det är nog värre för Elin …

 9. Jan. nån har flaggat den första videon så att YouTube har tagit bort den. Tänkte bara att du ville veta. Om du har den kvar kanske du kan lägga upp den nån annanstans?

 10. […] lästa inlägg Tre frågorPaideiaFilmcensurTeflonsyndrometLibyenmysterietJulia CaesarPalmemordetOm […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: