• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

False flag

I två texter har jag givit exempel på false-flag-operations, 1991 och 1964, båda gångerna med USA som aktör.

Ett tidigt exempel på en sådan operation var Gustav III:s krig mot Ryssland 1788. En maskeradhistoria, med svenska soldater utklädda i ryska uniformer, som skulle ha korsat gränsen. Kungens problem var ju att han ville ha ett krig, men då måste komma runt riksdagen.


Ett annat exempel var 1939, när Adolf Hitler vill ha ett krig mot Polen. ”Från och med nu slår vi tillbaka”, deklarerade Führern. Av någon anledning var de nazityska stridskrafterna väl förberedda – uppenbarligen hade Hitler haft ”på känn” att det militärt helt underlägsna Polen snart skulle komma att angripa Tyskland…


Ett tredje exempel på false-flag var USA:s krig mot Spanien 1898. Det började men explosion på det amerikanska krigsfartyget Maine i Havannas hamn, varvid 266 amerikaner dödades.

Så lägligt. Nu gav sig USA in i kriget mellan Kuba och Spanien, ett krig som slutade med att Spanien fick släppa inte bara Kuba, utan även Filippinerna och Puerto Rico till USA.

Explosionen på Maine hade tillskrivits en spansk mina. Det är dock ännu inte klarlagt vad som verkligen orsakade explosionen. Det finns uppgifter om att den förorsakades av sprängämnen ombord på fartyget. T ex här och här.

Jackson Brown är en artist som jag gärna lyssnar till:

8 svar

 1. Kanske den kändaste False Flag operation gjord av sionister är the LAVON AFFAIR
  om man bortser från vad som hände 2001

 2. Såg via youtube att du börjat uppmärksamma patrioten Alex Jones. 🙂

 3. Men Polen hade inga planer på att anfalla Tyskland. Det var Hitler som startade 2v

 4. Konspirationsteorier är farliga.

  • Kanske det. Men det rymmer också en fara sticka huvudet i sanden och blunda för verkligheten.

   Jag rekommenderar envar att köpa Jesse Venturas nya bok.

 5. Tidningen Fria Ord av den 6 januari 1962 har rubriken ”Amerikanska historiker krossa krigslögnen ‘Hitlers krigsansvar 1939 lika litet som kejsarens år 1914”. Detta stöds av en av USA:s mest framstående historieforskare, professor David Hoggan i verket ”Der erzwungene Krieg…/” Forskningsresultatet garanteras av den världsberömde historieprofessorn Harry Elmer Barnes. ”Det yttersta ansvaret för utbrottet av det tysk-polska kriget låg hos Polen och England, och för utvidgningen av denna konflikt till ett europeiskt krig är England i första hand ansvarigt”.

  I boken”Världsbyggarnas Bedrägeri” Stockholm 2007, framförs uppgifter om att Polen hade ett modernt pansarvapen och hotade med blixtanfall mot Berlin med 700 000 man. Amerikanare befann sig i Polen för att provocera fram krig. Massakrer förövades mot den tyska befolkningen i Polen efter hets från den polska regeringen, 10 000-tals tyskar massakrerades. Hitler ingrep militärt för att få slut på terrorn och mördandet trots att Tyskland 1939 saknade resurser och krigsekonomi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: