• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Demokratiskt kamikaze

Vad är demokrati? 

Själva ordet betyder folkstyre. I detta ligger rimligen att
a) en folkvilja ska komma till uttryck
b) denna vilja ger uttryck för folkets mest grundläggande intressen.

Till det mest grundläggande måste räknas:
1.  Vår fortsatta existens som folk.
2.  Vår hälsa, mentalt och fysiskt.
3.  Vår sammanhållning, trygghet och materiella välfärd.

Men vad är det som hänt, vad är det som nu pågår?

Jo, att det mesta av detta är på väg att raseras. Och det sker i en rasande takt, med en målmedvetenhet som känns overklig!

1.

Invandringen har fortsatt accelerera och utgörs nu huvudsakligen av människor från  Afrika och  Västasien. Nativiteten bland dessa är så mycket högre än bland  svenskar att det får demografiska effekter. Svenska folket är på väg att bytas ut.

2.

Parallellt med detta bedrivs en politik av diskriminering och orättvisor, där vi svenskar förvandlas till en andra klassens människor i Sverige. 

Nyanlända utlänningar får skattefria bidrag på nivåer som överstiger vad många svenskar kan få. Särskilda lagar särbehandlar svenskar negativt.

En rad faktorer verkar i riktning mot ökad ohälsa. Samtidigt gör personalnedskärningar inom sjukvården (pengarna går ju till annat) att vi inte längre kan påräkna vård vid behov.

3.

Den bedrivna politiken, både beträffande ”mångkultur” och andra pk-galenskaper, verkar splittrande för vårt samhälle. Dels genom att avvikande åsikter skuldbeläggs och leder till social utfrysning, dels genom den fysiska otryggheten. En kombination av rädsla, självförakt och likgiltighet förlamar det svenska folket. 

De många miljarderna som slukas av bidragsinvandringens svarta hål leder i andra änden till att några tvingas betala. Det blir till stor del utsatta grupper av svenskar.

Om hur pluggen dragits ur den svenska asylhanteringen har Merit Wager skrivit under flera år nu på sin blogg.

En utvecklingen som nu krönts genom uppgörelsen mellan regeringen och ”Miljöpartiet” om allas rätt till Sverige. Bra om detta har Julia Caesar skrivit.

Vitboken har också lämnat en redogörelse.

Människor känner sig utjagade från bostäder som de bebott i många år, de kan eller vill helt enkelt inte  vara kvar till följd av stökiga nyligen inflyttade grannar från fjärran kulturer – skottlossningar på nätterna i gänguppgörelser, och sånt som att bilar och soptunnor plötsligt börjar brinna i närområdet. Det är otryggt att bo i områden dit ambulans och brandkår inte vågar bege sig utan poliseskort.

Det blir ingen överdrift att här tala om ett kamikazeprojekt.  Vad som pågår är en nationell harakiri. 

Jordbävningen och tsunamin i Japan var förvisso förödande, men decennier av hårt arbetet från en målmedveten befolkning kommer att kunna återställa landet.

Långsiktigt värre och farligare är den främlingsinvasion som sker i Sverige. Den lamslår människorna, bryter ned själva samhället.  Alla bidragskrävarna – ofta våldsbenägna – blir som en kvarnsten runt vår hals, när vi ska försöka återställa ett fungerande samhälle.

Hur har denna situation kunnat uppstå?!

Sverige är ju en demokrati, som uppfyller alla de centrala kriterier som brukar förknippas med en sådan:
1. Fria massmedia.
2. Yttrandefrihet för medborgarna.
3. Flerpartisystem.
4. Allmän rösträtt, fria val och parlamentarism.

Ändå har det alltså gått så i grunden snett!
Var ligger förklaringen?

Kring detta ska jag resonera mer.

7 svar

 1. Äntligen är du rätt på det,
  jag ser fram emot ditt fortsatta resonemang i detta ämne.

  Tack!

 2. ”Hur har denna situation kunnat uppstå?!”

  Eftersom demokratisk teori inte överensstämmer med hur saker och ting fungerar i praktiken. Vilket en viss minoritet till synes medvetet utnyttjat för att kvadda Sverige. Plus att pengar egentligen styr allt om man inte sätter ner foten och säger ifrån, något som kapitalister aldrig haft mage att göra.

  Hur som helst blir det intressant att höra din teori om varför det gått åt skogen med Sverige.

 3. OT. När jag läste dina bloggposter om Björn Elmbrants bok så slog det mig att jag alltid kopplat samman dig med honom. Ni påminner inte bara om varandra utseendemässigt utan ni har väl som jag har uppfattat det exakt samma politiska åsikter?

  En sak som skiljer är möjligtvis att Björn Elmbrant har mer att förlora på att komma ut som invandringskritiker, men är det ens någon som frågat? Har du själv varit i kontakt med honom någon gång?

  Sverigedemokraterna planerar ju att börja ge ut en tidsskrift. Vore det inte en god idé att försöka få en intervju med Björ Elmbrant till premiärutgåvan? Vad tror du han tycker om kriget i Libyen eller om återregleringen av järnvägstrafiken? Förmodligen samma sak som min far som är överens med Sverigedemokraterna i alla sakfrågor men ändå röstar på ett annat parti.

  • Jag har aldrig haft annan kontakt med Elmbrant än genom att läsa hans böcker. Han är dock för mig av samma sort som Anders Isaksson.
   En socialdemokrat av det rätta virket. Salkunnig och fritänkare, med sunda grundvärderingar.

   Jag skulle gärna göra en intervju med Björn Elmbrant för SD-K, om man så önskade från redaktionen.

   • Ja, jag har ju inget inflytande över det projektet. Jag bara kom att tänka på hur få det är i den styrande eliten som uttryckligen har hyllat massinvandringen. De flesta tiger och lyder order. Genom att ställa frågor på rätt sätt borde det vara möjligt att få veta vad de egentligen tycker.

 4. 329 av Riksdagens 349 ledamöter är Sverigehatare. Värst av alla är statsministern, vilken de övriga försöker att överträffa i att jävlas med Sveriges folk. Hela infanteriarmeer inporteras för att svälta ut landets folk. Ett nytt skattefrälse har inporterats som ska beredas tillträde till ett nytt ”Hongkong” i nära nog varje stad.

  Sverige blir kanske aldrig mer vad det varit. Åtminståne inte på denna sidan om en väpnad kamp.

 5. En regim som priviligierar minoritetsgrupper, för att utnyttja dessa mot majoriteten av sin befolkning, för att genomdriva samhällsomstörtande åtgärder, som exempelvis massinvandring/invandringsockupation, den kallar jag terrorliberal.

  En regim som ställer kvinnor i härnad mot sina män, och underblåser kriget mellan könen, och privilegierar dess generaler i regimens tjänst, dom kallar jag också terrorliberaler.

  Jag återkommer med ett försök till förklaring, för jag hävdar att det varken handlar om höger eller vänster, eller kanske i stället både ock. Men de gamla systemen är satta ur spel sedan länge men har inte raderats på kartan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: