• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Ett skämt?

Bilden på Kent Ekeroth i mitt senaste blogginlägg, ”SD och enigheten” var – som brukligt – ett montage från min sida.

Bilden nedan är uppenbarligen inte ett montage, utan ett fotografi direkt ur verkligheten:

SD:s utrikespolitiske talesperson framför israeliska stridsvagnar,

i full stridsmundering och klar för drabbning mot fienden.

Nedan två andra aktuella bilder ur verkligheten, på unga stridisar i aktion.

24 svar

 1. Är det bara jag här som vet att det är sionizmen som ligger bakom invandringsraseriet i Europa ???????

  • Jag har länge haft mina aningar.

   Den debatt som min senaste text triggade stärker mina misstankar att det i själva verket kan vara värre än så:

   att extrema sionister börjat ockupera även svenska organisationer som utger sig för att vara motståndare till massinvandringen.

   Jag skiljer alltså här på begreppen ”sionister” och ”extrema sionister” – där de förra försvarar bara staten Israels rätt att existera, de senare företräder en israelisk expansionspolitik.

  • Nej Du är inte ensam, invandringen av muslimer är helt efter önskemål från sionisterna och är fullt synbara om man studerar vad muslimerna själva anser. Det allmänna missnöjet med invandringen kapades av dessa, PI med sin ensidiga information 99% om muslimer, 1% svenska brottslingar talar sitt eget språk och EXPO som låtsas motverka rasistiska strömningar med lika skeva kvoteringar muslimer/judar, tillika med Bonniers stora räckvidd inom media ”söndra och härska” är alla skapelser av sionisterna.Mohamed Omar har testat EXPOs trovärdighet som varande ett opolitiskt organ med judiskt ägarskap och skribenter och kan läsas i en av honom framlagd artikel.Jag testade PI genom att lägga fram Omars upptäckt och den censurerades genast bort, vilket avslöjar PIs redaktion såsom en skapelse av sionister, innan dess hade inga av mina kommentarer refuserats. ”Guds utvalda folk”som ska härska över övriga gojer skall tas på fullaste allvar och är en tankekonstruktion som aldrig avstannat.Jag tar starkt avstånd från Islam men deras kännedom om (judarna) och falangen sionister är av allra största intresse.Radio Islam bjuder på en sällsam resa för den som inte besitter någon större kännedom, samt Mohamed Omar. Korruptionen i Sverige är mer vittgående än svensken inser och det är lätt att hoppa på fel tåg.

 2. SD är det enda parti som utan reservationer ställer sig på Israels sida. Med tanke på Israels grannar så räcker det inte. Hela den sekulära världen borde bilda gemensam front för Israel.

  • Vad innebär det ”reservationslöst ställa sig på Israels sida”?
   Ska vi stöda den israeliska regeringens politik oavsett hur aggressiv, extrem, våldsam och farlig den är?
   Är fosforbomber mot civilbefolkningar OK?

   Ni som förespråkar denna linje hänvisar gärna till att Israel är en demokrati.
   Javisst, och i Israel finns många judar som resonerar ungefär som jag.
   Ska de ha rätt till sina avvikande uppfattningar?
   Ska de få ge uttryck för dessa?

   Måste vi svenskar vara mer israelvänliga än israelerna själva?

   • Tråkigt att du hamnat i detta läger. Tyvärr sjunker du i trovärdighet genom att ta ställning mot Israel och indirekt ställning för Hamas i synnerhet och arabvärlden i allmänhet. Att du dessutom använder Proletären som källa gör inte att din position förstärks. Javisst, det är inte du som använder termen islamofobi så det kan du ju svära dig fri ifrån. Kanske börjar man begripa vad som låg bakom att SD nekade dig att annonsera för vitboken. För säkerhets skull vill jag betona att jag inte är medlem i SD och inte delar SD:s syn på hur massinvandringen skall hanteras.

   • fosforbomber används för att lusa upp natten, inget annat. mig veterligen är det ”palestinierna” som gömmer sig i skolor, bakom kvvinnor mm, snygga soldater jo jo, fin-fina sköldar minsann då Israelerna inte pangar på barn. Tro mej!!!! ville Israel utplåna ”palestinierna hade de gjort det. Hade ”palestinierna Israels vapen och resurser hade de garanterat utplånat Israel

  • ”SD är det eda partiet som utan reservation stöller sig på Israels sida”?

   Vad är det för sk**snack! Du har tydligen inte hört talas om Folkpartiet och Kristdemokraterna.

 3. Tyvärr herr Milld,

  jag ser inte något kontroversiellt i detta, lika lite som jag blev förvånad när Svenska regeringsledamöter kramade om Arafat och stödde PLO på den tiden, med stora ekonomiska bistånd från Svenska skattebetalare.
  Vad jag vet går inga skattepengar till Israel i deras kamp för sin överlevnad som nation.

  SD är inte regeringen utan sitter i opposition, ganska ensamma dessutom, som motståndare till
  vårt nya mångkulturella samhälle som du tidigare haft invändningar emot.

  Vems agenda företräder du nu?

  • Kan du förtydliga dig?!

   Menar du att

   a) om man motsätter sig att SD tar ställning för den israeliska regeringens bosättningspolitik,

   b) då kan man inte vara motståndare till det mångkulturella projektet i Sverige?

   • Vad anser du vara illa med Israels bosättningspolitik,dom behöver mer plats för sina nya innevånare i sitt land.
    Ett land i mellanöstern som utvecklas till skillnad från sin grannar som bara kräver hjälp och bidrag och att alla skall ta hänsyn till deras religion och agg till alla som har en annan tro.

    Israel satsar och kämpar för sitt land, trots alla terroristattacker, raketbeskjutningar från Gaza samt världssamfundets nästan totala fördömanden för att de vågar försvara sig.

    Helt olikt hur vi i Sverige tar emot allt fler ”nysvenskar” på bekostnad av stödet till pensionärer, arbetslösa och sjuka.

    Vi i Sverige tar på oss ett allt för stort engagemang i länder som på olika sätt har misslyckats att leverera det folket vill ha. Trygghet, ekonomisk utveckling m.m. Vi tror eller inbillar oss att vi måste vara världens samvete vad gäller orättvisor i världen, samtidigt som vi skiter i de som har det dåligt i Sverige.

    Jag har inte uppfattat att SD har tagit ställning ang. Israels bosättningspolitik i riksdagen, utöver detta är de det enda parti som tar debatten ang. den stora utmaningen, ”det multikulturella samhället” som för inte så länge sen fastslogs i den nya grundlagen.

    Jobba för Sveriges väl först och främst, sen kan vi gulla med de som känner sig kränkta av olika anledningar.

    Vilkens agenda företräder du nu, det fick jag inget svar på?

 4. ”i full stridsmundering och klar för drabbning mot fienden.”?

  Snarare kroppsskydd och hjälm, med finbyxor och vit skjorta.

  Vad hände med sakligheten?

  • OK, i stridens hetta spetsade jag till mig.

   Det är illa nog att en svensk riksdagsledamot poserar framför israeliska tanks (inröstad av bl.a mig).

   Ungefär lika löjligt som när araber på macho-manér slösar sin ammunition genom att skjuta k-pist-salvor i luften.

   Tycker jag.

   • du kanske tycker macho-araberna skulle panga sin ammo på judarna istället…Jag har följt dig genom åren via bgf och svic, nu senast denna blogg..Har alltid sett upp till ditt skarpa lynne herr Mild men nu liknar du mer en ren braka-nazist

   • Det är en komplicerad konflikt det där, tar ingen ställningen själv, kan inte frågan.

    Vi får väl se vad Kent säger, det skulle komma i ett repotage i SD-kurireren.

 5. Jan, du skjuter med lösa skott. Israel är ett demokratisk samhälle där t o m Muslimska Brödrarskapet sitter i Knesset. Varför skall man förbjuda människor av en viss religion bosätta sig i ett visst område? Är inte detta ett tecken på rasism och xenofobi? Tänk om Sverige hade förbjudit t ex kristna att bosätta sig i Skåne? Skulle detta vara ok för dig? Skulle du stå bakom ett sådant förslag?

  • Det låter som att jag här kan ha missat något väsentligt.

   Lyder de israeliska bosättningarna på Västbanken under palestinsk lag?

   • Hmm… Skulle man analysera bosättningar enligt sharia-lagarna är de olagliga, men sharia strider mot folkrätten! Sharia innebär religiös diskriminering. Men enligt internationell handelsrätt är dessa affärer fullt lagliga. Det du måste förstå är att staten Israel är inte inblandad i dessa bosättningar, det är olika privata organisationer och personer som köper fastigheter på Västbanken.

 6. Svar till signaturen ”Hm”.
  Du skriver: ”Tråkigt att du hamnat i detta läger.”

  Så ser inte jag på saken.

  A.
  Beträffande Mellanöstern förespråkar jag en tvåstatslösning.

  B.
  Beträffande Sverige begär jag bara att SD inte ska binda upp sig för den israeliska regeringens bosättningspolitik.

  En ganska måttfull linje, tycker jag.

 7. Du har mitt fulla stöd Milld. Sorgligt att så många ”nationalister” inte kan skönja alla nyanser i den här frågan. Jag är väl en ond ”nazist” i alla SD-ögon då jag är lika avogt inställd gentemot judiskt inflytande över svenskarna som jag är till muslimskt dito.

 8. Jag är en dålig människa(…) med total obryddhet inför sii eller såå i debatter med världsmedborgare. Det ger mig inget, och jag brukar tänka på forna dagar när brödrafolket i norden krigade mot varandra – och hade väl förmodligen fortfarande så gjort om hela världen öppet (snarare än slutna allianser från europas kungahus) skulle lagt sig i för att styra utgången.

  Föresten, var inte Kent Ekeroth anställd vid svenska ambassaden i Israel från vilken han fick sparken när eliterna i Sverige fick nys om engagemang i Sverigedemokraterna..?

 9. […] ”Högerextremister till Israels försvar” Proletären När Jan Milld igår infrågasatte Kent Ekeroths (sd) starka engagemang för Israel på sin blogg blev det ett herrans liv. ”Måste man vara mer Israelvänlioga än israelerna” formulerar Jan Milld skickligt sin ståndpunkt. Ref: ”Debattsummering” ”Ett skämt” […]

 10. Det är för mig tydligt att zionisternas agenda att splittra upp det nationalistiska motståndet mot massinvasionen av invandrare har lyckat.

  Här har vi massviss med motståndare till invasionen av muslimska invandrare,dessa motståndare misslyckas med att samtididigt se det judiska inflytandet och vurmande över denna massinvandringspolitik som obönhörligen fortgår i det massmediala sverige.

  Dom är inte intellektuellt förmögna att lägga ihop 1-plus-1 utan dom fortsätter att försvara världens mest rasistiska statsbildning samtidigt som dom vägrar att inse denna statsbildnings vittgående tentakler bla i sverige genom Bonnierjudarnas förtjänst…

  Min slutsats är följande….Det går inte att vara FÖR judarnas ockupation av palestinskt land och samtidigt vara MOT muslimsk ockupation av svenskt territorium…dessa zionister skjuter den nationella rörelsen i foten.

  Förövrigt kan jag tillägga att jag är FÖR en tvåstatslösning på denna djävulska fråga…..

 11. Japp, under inlägget ”Debattsummering” har jag lagt in en kommentar med en riktig ögonöppnarvideo som tar upp det zionistiska inflytandet (det tar ett par minuter innan filmen kommer igång på allvar).

  https://janmilld.wordpress.com/2011/03/12/debattsummering/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: