• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Illegranter

En läsarkommenterar på Thoralf Alfsons blogg, apropå regeringen Reinfeldts miljardsatsning på de ”papperslösa”, för att ”stå emot de mörka krafterna”:

”Alliansen kommer att få backa ur detta var så säker. Det är praktisk omöjligt att genomföra utan att man bygger upp ett parallellt samhälle med egna lagar. Hur ska man till exempel i kontakt med sjukvård eller tandläkare bevisa att man vistas här illegalt, och alltså slipper att betala?

Hur startar man ett företag om man om praktiken inte existerar? Kan man vara VD och ytterst ansvarig för arbetsmiljön om man vistas här illegalt? Hur lånar man pengar till verksamheten?

Man bygger upp en ny samhällsklass, illeganer, som bara har rättigheter men inga skyldigheter. Detta är nog det sjukaste förslag som någonsin presenterats av våra politiska partier.”

För min del vill jag tala om ”illegranter”.

Fri invandring vore illa, men detta blir ju värre! Här skolas utlänningar in i ohörsamhet mot svenska myndigheter, det blir raka motsatsen till integration i det svenska samhället.  Vem kan förvånas om nästa steg blir bidragsfusk och annan kriminalitet?

Närmare två miljarder kostar regeringens uppgörelse med Miljöpartiet.

I praktiken ett gigantiskt RÅN av skattebetalarna i Sverige.

16 svar

 1. När kommer nästa Tal till S-kongressen?

  /Väntar med spänning

 2. Kleptokrati!

 3. Allt går dock enligt Bilderbergarnas planer att förstöra Sverige, tro inget annat.

 4. Reinfeldt han trampar på, skapandes samhället

  -Vi och Dom-

  Någon som vet vilken sjukdom han lider av?
  Något mentalt? Smittsamt?

  • Svenskhat ! Ja, det kan nog vara smittsamt, såvida inte Maria Wetterstrand var sjuk innan. Det var hon nog, nen sjukdomsförloppet blir inte bättre av att hamna i dåligt sällskap. Det är nog av mental karaktär och kan troligtvis inte botas med någonting som är lämpligt att skriva om här.

  • Psykopati, sociopati, schizofreni, Aspbergers. Man kan bara gissa eftersom jag inte är utbildad psykiater. Men nån form av mental sjukdom verkar det vara. Dom har ju hittat på islamofobi som psykisk diagnos på oss, Det är bara pseudo-vetenskap medan däremot politisk korrekthet mer och mer verkar som en mental sjukdom.

 5. De 1,7 miljarder som nämns kan komma att bli långt mer då t.o.m. Björklund erkänner att ingen vet hur många som kommer att utnyttja detta, samt att ingen TROR att detta kommer att utnyttjas av papperslösa från andra länder och ”vanliga” flyktingar och invandrare som tar tillfället i akt.
  Man undrar över Reinfeldts egentliga syfte.

 6. Enda trösten SD är snart över åtta procent

 7. detta har alliansen och miljöflummarna gjort endast för att sabba för Sd, de kör hellre landet i botten än lyssnar på dryga 300,000 väljare…Misstänker att det är ganska kört nu. En alltför stor skada kommer att ske innan nästa val, vi får räkna med ca 250,000 invandrare nu de närmsta 3 åren

 8. Tror någon att ”demokratiska” metoder kan vända trenden?

  • Någon annan väg än att arbeta opinionsmässigt och folkbildande för att påverka människor ser inte jag. Tror inte det finns några genvägar.

   • Då denna mandatperiod är slut finns 3,5 miljoner invandrare i Sverige inkl mängder av ”papperslösa” de i sin tur kommer att kalva ut mängder av bastarder inom en kort framtid…Tanken på att jobba opiniosbildande är god men kommer föga att hjälpa. Sverige är och kommer att bli totalt bottenkört nu. Även om det skulle bli ett 100% nationellt styre nästa val så finns inte möjligheten att utvisa alla invandrare, länderna de kommer ifrån tar inte emot dom efter som de är hitsända för att sprida islam…Jag ser inom 20 år ett lågskaligt inbördeskrig och enklaver

 9. kört ? Då återstår blott väpnad kamp !

  Hade vi inte haft SD i Riksdagen så hade det helt säkert varit flera olika grupperingar på gång med att bygga upp militanta frihetsrörelser. Det kanske föresten redan finns grupperingar som förbereder sig för den väpnade kampen.

  Man ska inte förvånas …… eller hur det nu var som Reinfeldt sa.

 10. Kul att du publicerar min kommentar från Thoralfs blogg. Ni är båda en stor inspirationskälla. Jag gick över till den goda sidan för några år sedan efter att ha besökt din eminenta sajt BGF.

 11. Hur än kampen förs idag och kommer att föras i framtiden så handlar det om att få med sig människor.
  Relevanta fakta och kloka resonemang kan aldrig var fel.

  Fel är däremot all defaitism.
  Fienden kan inte önska sig bättre än att vi ger upp innan kampen ens har börjat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: