• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Fyra drivkrafter

Det har slagit mig att det finns fyra typer av drivkrafter eller mekanismer bakom det mångkulturella vansinnet.


1. Skam

Vi har en massa att återgälda och försöka betala igen för:

a) Som vita har vi en skuld till slaveriet, en företeelse som ska kopplas bara till hudfärg.

b) Som européer och innehavare av små kolonier i Afrika och Västindien är vi medskyldiga till kolonialismen, en företeelse med enbart negativa konsekvenser.

c) Som svenskar bär vi ett ansvar för vad som skedde i naziockuperade områden under andra världskriget.

d) Som boende i en välfärdsstat ska vi ha dåligt samvete mot folk i fattigare länder.

2. Godhet

Andra sidan av detta mynt är att vi ska vara världsmästare i godhet. All vår skuld ger oss här en särskild skyldighet. Samtidigt är vi bättre än alla andra folk, vi besitter godhetsförutsättningar som inga andra folk kan tävla med.

3. Lydnad

Vi har vant oss vid att makthavarna vet bäst. Även om vi ibland knorrar litet vid köksborden och mellan fyra ögon, så lyder vi.

Och de politiker som vi lyder, de lyder i sin tur direktiv från sina uppdragsgivare.

4. Förakt

Mitt i denna smet av undergivenhet, skuldbeläggning och godhetsfundamentalism finns ett outtalat men självklart förakt för människor från fattiga länder.

På dem kan inga krav ställas, inga förväntningar knytas. De kan inte göras ansvariga för sina handlingar och bli föremål för någon kritik. De är som små barn eller förståndshandikappade, omyndiga.

Vad pk-iterna här håller tillbaka kan de dock ta igen genom att sparka på sina landsmän. Där är det fritt fram att ösa ut sitt förakt, att pumpa på med tillmälenkränkningar och bestraffningar.

5 svar

 1. Rätt som vanligt ! Särskilt punkten 4 är slående !

 2. Vilka är då politikernas uppdragsgivare?

  Läs den nya boken Islam under slöjan av Nils Dacke. Den visar klart och tydligt att kolonisatörerna har ingenting att skämmas över i jämförelse med det som Muhammed ställde till med. Vidrigt!

  • Det kan jag inte ange konkret, har bara mina aningar.

   Klart är att den politik som bedrivs inte ligger i svenska folkets intresse. Jag har svårt att föreställa mig att Reinfeldt ens själv kan tro på vad han mässar om i riksdagen – när han står där och gestikulerar, himlande med sina ögon och upprepande sina tomma pk-floskler.

   Klart är också, om inte annat genom Wikileaks, att vår ”svenska” regering är mycket lyhörd för signaler från Washington.

 3. Det finns väl inte någon konkret uppdragsgivare, men efter att socialistinternationalen brakade samman för tjugotalet år sedan har vänsterfolket sökt sig till och allierat sig med en organisation som är långt värre än nationalsocialism och komunism någonsin varit. Islam. Nu söker socialdemokraterna sig till denna organisation för att söka sig andra vägar till att delta i världsherraväldet.

 4. …och över allihopa ligger prestigen som ett moln över förnuftet, vill se Måna och Co träda fram och medge att Sverigedemokraterna var de som var insatta i asylsvindleriet, vi be därför dessa och svenska folket om ursäkt . I h-e , hellre får landet Sverige oåterkalleligen dras ner i skiten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: