• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Sanningsoffret

Spelfilmen ”Drottningoffret”, i tre delar, som nyligen gick i den rikstäckande televisionen hade tydligen en miljonpublik.

Hur många av dessa svenska tv-tittare insåg att de var utsatta för den allra grövsta politiska propaganda? 

Ett mer passande namn på filmen hade varit ”Sanningsoffret”!

Bovarna i filmen var alltså ”högerextremister”.

I filmen blev en arab ihjälslagen av en ung sådan.

Och en högt uppsatt politiker avrättades med pistolskott av en annan sådan. Skytten var en kvinna, som hade en stor svensk flagga på väggen hemma. 

Filmens huvudperson, partiledaren för (S), var judinna och som sådan hotad av dessa ”högerextremister”.

Skotten i slutscenen var dock inte ämnade för henne, utan för hennes yngre kvinnliga medarbetare – vars liv s-ledaren räddade genom slänga sig framför skotten.

Verkligheten är ju en  annan.

Självmordsbombaren i Stockholms julhandel var ”svensk” av det nyare slaget.

Detsamma gällde de herrar som några veckor senare var på väg till Jyllands-Posten i Köpenhamn för att anställa en massaker. 

Dessa ”högerextremister”, som förekom i filmen – finns sådana överhuvudtaget i den svenska verkligheten? Jag vet inte.

Men vad jag säkert vet är att stämpeln ”högerextremist” används systematiskt mot demokratiska invandringskritiker i Sverige.

Jag är själv en av dem. Mer om den saken i en kommande bloggtext.

7 svar

 1. Jag har inte sett en enda del av serien, hittills har den ”utkonkurrerats” av något mer intressant program. (Har genom parabol tillgång till samtliga tyska kanaler, vilka jag ofta ser, eftersom jag tillbringat en stor del av mitt yrkesverksamma liv i Tyskland.)
  Vem blir längre förvånad över PK-etablissemangets ”härjningar” med sanningen? Jag är emellertid övertygad om att PK-tiden är på väg att rinna ut i takt med att SD gör sig gällande i olika sammanhang.
  Jag vill inte vara tjatig men jag anser, oavsett omständigheter, att Du hör hemma i SD:s riksdagsgrupp!!!

 2. Inte bara läsa gamla böcker om DDR, utan faktiskt också upleva det.

  Jag betalar inte TV-licens, lite synd, man hade kunnat fått uppleva känslan att strypa pengaflödet till maskinen

 3. Att lyssna på radiolänken du skickade gör en så förbannad. Ett starkt hat mot dessa PKiter är rätt ord, tyvärr. Precis som dom beskriver oss. Men det kan väl inte vara mer än mänskligt, att hata någon/några som beter sig så fruktansvärt dåligt och dessutom indirekt eller direkt utsätter folk för fara genom ren hets.

 4. Fyfan vad äckligt detta är, att kalla Jan Milld för ”högerextremist”… fan man blir så förbannad att man skakar… Janne: känner du denne Inge Brorsson? Jag tycker han uttalar sig skamligt om dig, ”Jag delar inte hans högerextrema åsikter.. jag är demokrat!” Vet han ens vad du har för åsikter? Jävla nolla. Vore jag dig skulle jag ta honom i örat!

 5. Det pågår en insamling till Issa Issa (se inlägget innan) enligt bifogat inlägg från min inkorg för den som vill stödja honom och hans familj.

  Jag ber er hjälpa till med detta utskick till förmån för Issa och hans familj. Kan Du se till att det kommer ut till relevanta epostadresser så att det sprids till så många som möjligt ? Om det kan läggas ut på bloggar och hemsidor är det förstås också bra.

  Insamling till Issa Issa

  Få har offrat så mycket för det Sverigedemokratiska partiet som Issa Issa som knivhöggs fyra dagar efter valet och var nära döden. Issa har rekryterat flera nya medlemmar, ställt upp vid utdelningar samt var uppsatt på partiets lista vid kommunvalet i Göteborg. Han säger bestämt att han inte avser att lämna partiet trots påståenden om motsatsen i media.

  Issa och hans familj har haft och har fortfarande stora extra kostnader eftersom de måste flytta från Hjällbo och gömmas på annan ort. För att de skall hålls skadeslösa har vi ordnat en insamling. Det akuta problemet är räkningar på 25 000:- som förfaller vid årsskiftet. 2010.

  Sverigedemokraterna Göteborgs pluskonto är 38 05 85-0. OBS: Skriv tydligt ISSA på talongen.

  Låt oss visa att vi håller ihop och är solidariska med Issa och hans familj.

  Sverigedemokraterna i Göteborg

  — – – – – – –
  genom
  Axel W Karlsson (Präst och aktiv Sverigedemokrat: http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=174153)

  Kontaktperson för Issa inom SD
  axelwkarlsson@gmail.com
  Ni kan även kontakta Patrik Ehn (vice ordförande SD Göteborg) för att få detta verifierat.
  Det är bekräftat vid telefonsamtal av mig med Patrik att kontot går till Sverigedemokraterna. Det står Sverigedemokraterna då ni betalar in till kontot via er internetbank och längst ner på SD Göteborgs hemsida ser ni att 38 05 85-0 är SD Göteborgs kontonummer.

  Patrik Ehn goteborg@sverigedemokraterna.se

  Read more: http://galaxybloggen.blogspot.com/#ixzz1B0q6Ib2e

 6. Uppenbarligen så är man väl medveten om vad begreppet public service ska vara och hur verksamhet borde bedrivas vilket innebär att det är fullt medveten desinformation i bästa kommunist anda som SVT bedriver.
  Vägra Tv licens!!!

  ”Tanken bakom begreppet public service är att alla medborgare i ett demokratiskt land ska få tillgång till opartisk och mångsidig information inom en mängd olika områden.

  Ett public service-företag spegla omvärlden ur många olika perspektiv. Som SVT-tittare ska man kunna ta reda på vad som tilldrar sig i landet och världen runtomkring så att man själv kan bilda sig en egen åsikt.

  På senare tid har SVT använt uttrycket ”fri television” för att förklara ”public service”. Med fri menar vi inte gratis utan fri från inflytande från politiska och kommersiella krafter.” http://svt.se/2.60175/1.707572/vad_ar_public_service?lid=puff_698187&lpos=extra_1

 7. […] ”Sanningsoffret” Visst är det extremt att ta livet av ett hundratal människor. Det är inte bara extremt, det är vidrigt. Självklart. Det finns bara inte ord för att beskriva ett sådant agerande! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: