• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Skydd för folk och stat?

Till politikens ABC – för dem som vill inskränka demokratiska fri- och rättigheter, som vill ta ytterligare steg mot ett övervaknings- och storebrorssamhälle – hör att ingjuta den rätta motivationen i befolkningen.

Föga framgångsrikt är naturligtvis att då gå ut med ett budskap om ökad medborgarkontroll – alltså inte medborgares kontroll av makten, utan maktens kontroll av medborgarna. Sådant går inte hem.

I den mån som kontrollåtgärder inte kan bara smygas på i tysthet, eller steg för steg genom grodkoks- och tillvänjningsprincipen – utan måste ges offentlighet – så gäller det ge de rätta incitamenten.

Här visar sig det mångkulturella projektet helt ovärderligt.

• Genom den skenande brottsligheten i kölvattnet på denna ”mångkultur” skapas förståelse för mer av övervakningskameror och andra säkerhetsåtgärder.

• Genom terroristhotet och risken för bombattentat ”inser envar” att det omgående behövs drastiska åtgärder.

Efter veckans bombdåd i Stockholm kan vi således ta del av följande nyhet, på  SR-webben:

”S släpper krav på att riva upp FRA-lagen

”Vi har kongressbeslut på att riva upp FRA-lagen. Ett sånt beslut kan inte en enskild sosse riva upp”, skriver riksdagsledamoten Eva-Lena Jansson (S) på sin Twittersida .

Hon är en av de socialdemokrater som starkt ifrågasätter uttalandet från Morgan Johansson, ordförande i riksdagens justitieutskott, att Säpo ska få rätt att signalspana.”

I gårdagens brus av TV-nyheter snappade jag för övrigt upp att ”orsaken” till bombdådet var Lars Vilks…

Ett alternativ synsätt är att orsaken ligger i islamsk fundamentalism och extremism.

Och en närmare liggande slutsats än hårdare övervakning är att stoppa vidare invandring av muslimer till Sverige. Även om bara en liten andel av muslimerna stöder terrorister så skapas genom dem ändå en miljö där terrorister kan verka, få manöverutrymme och växa.

Som Julia Caesar skriver i sin senaste krönika:

”Likt en liten pojke klänger Fredrik Reinfeldt sig fast vid sagor och besvärjelser, vid vackra men fullständigt tomma ord som ‘öppet samhälle’, …

Han är pressad, och hans mognad räcker inte till för de krav som ställs på en statsminister i ett krisläge som detta. Vad statsministern inte förstår är att islam inte är förenlig med demokrati.”

”Vad statsministern inte heller förstår eller inte låtsas förstå är att det är just ‘den svenska öppenheten’ som har försatt oss i ett läge där vi är måltavlor för islamistiska terrorister.

Vi släpper oselekterat in kreti och pleti över Sveriges gränser. Om de inte kan styrka sin identitet (96 procent struntar i den detaljen) får de uppehållstillstånd ändå. Vi har en utlänningslag som med ‘skyddsskäl’ som argument gör Sverige till ett paradis för förrymda terrorister och krigsförbrytare. Svenska politiker och myndigheter har alltså inte en aning om vilka som uppehåller sig i Sverige.”

Jag vill påminna om hur de extrema åtgärderna i Tyskland 1933 motiverades. Man införde en förordning ”till skydd av folk och stat”. Redan där och då föregavs goda intentioner.

Sverige styrs idag av krafter som inte vill oss väl.

Samtliga politiker i Sverige borde göra som Mona Sahlin, dvs ställa sina platser till förfogande.

Vårt land behöver en helt ny statsledning!

PS
Eftertankens kranka blekhet – ur DN idag:

”Sverige har länge blundat för den extremistiska islamismen. I både Norge och Danmark finns nationella handlingsplaner i syfte att förebygga en våldsam radikalisering. Konkreta svenska initiativ saknas helt.”

3 svar

 1. Och vår landsfader – den store Barbaren Fredrik Dhimmifeldt uppmanar de naiva svenskarna att ”inte dra förhastade slutsatser” vad han nu menar med det.
  Hörde på TV att imamen i Fisksätra i Nacka talar på samma sätt och kallade islam för en bra ideologi och religion.

  Ja – då erkänns det ju att islam mer är en IDEOLOGI än en religion – hemskare än kommunism.

 2. Muslimerna smäller bomber och SÄPO börjar övervaka hela svenska folket. Det är rätt vrickat. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/musse-sm%C3%A4ller-bomber-och-s%C3%A4po-f%C3%A5r-en.html

 3. Alla står nu som har någon VINNING av det MÅNG-
  KULTURELLA samhället och talar med en mun att
  allt som har blivit uppyggt under årtionde av ett
  mångkulturellt samhälle där alla religoner kan leva sida vid sida i fred, harmoni och förståelse för varandra har nästan kastats tillbaka till ruta ett. Man får verkligen hoppas att deras stora DRÖM att Sverige skall bli det första Landet i hela Världen där detta är möjligt går åt HELVETE och detta med besked. VI får hoppas att FOLKET tar sig samman
  och sätter ner FOTEN REJÄLT så att det skakar i hela Landet från järnmalmen i NORR till myllan i SÖDER och att detta sker innan det är för SENT.
  Klockan för Landet är FEM i TOLV och sekunderna går snabbare än VI någonsin anar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: