• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

TV4-journalistik

TV4 har ju under många år profilerat sig politiskt:

I nyhetsinslag har man påtagligt ofta upplåtit utrymme åt olika slags snyfthistorier kring föregivna flyktingar, för att sätta press på myndigheter och politiker att fatta ”rätt” beslut.

Återkommande har man också kampanjat mot ”rasism” och för ”nolltolerans” (se här, här och här).

I linje med denna pk-nit har man vidare anlitat personer som i debatten profilerat sig som särskilt onyanserade och extrema:

1.

Först ut var den dokumenterade återfallsförbrytaren Tobias Hübinette, som dokumentärhistoriker och nazijägare (mer om Hübinette här).

2.

Sedan fick miljöpartisten Gustav Fridolin göra TV4-dokumentären ”Vår Mörka Historia” (mer om Fridolin här).

3.

Därefter anställde man Lena Sundström som sakkunnig expertkommentator till nyhetsstudion (mer om Sundström här, här och här).

4.

I Kalla Fakta förra veckan fick Björn Häger visa framfötterna, i ett reportage om Sverigedemokraternas framgångar  i Söderhamn, där tittarna fick veta att SD-framgångarna berodde bara på missuppfattningar och fördomar (mer om Häger här och här).

5.

Och i Kalla Fakta denna veckan hade turen kommit till Mats Deland, för att angripa drottning Silvia (mer om Deland här och här).

6.

Anna-Lena Lodenius har också, sedan länge, anlitats av Kalla Fakta (mer om Lodenius härhär och här).

FINNS DET någon ytterligare skarp åsiktsprofil för TV4 att anlita, eller är hela listan nu avbetad?

– Vad sägs om vänsterpartisten Kalle Larsson?

– Eller varför inte AFA-profilen Magnus Hörnqvist?

6 svar

 1. Ha Ha fan va bra kalle Larsson blir anlitad som tyckare och expert pricken över i ett av galenskap. För Det är precis vad det är förvrängring och galenskap av vad som händer i samhället idag som dessa proffs experter på samället vill Hjärntvätta oss med. Det blir ju även patetiskt att se dessa personer gång på gång framträda med sitt dravell. Man kan ju undra om massmedian själv kan se något allvar med att släppa fram sundström och kompani Det är väl en lek för massmedia att hålla på så här. Det är definitivt ingen lek för flertalet svenskar att tvingas se på när dom monterar ner sverige med sitt multikulti snack.

 2. Styrelsen för Stäng inte av respiratorn för tidigt, även hjärndöda kan leva har utsetts.
  Veronica Palm, Kalle Larsson, Gustaf Fridolin, Maria Leissner, Fredrick Federley. Nu återstår bara att nominera folk från Centern och KD.
  Nomineringar mottages.

 3. Moderaterna förstås.

 4. […] lästa inlägg TV4-journalistikDreven mot monarkinLena Sundström förklararKursledareFördoms-TVJulia CaesarMer om […]

 5. […] gjorde Malou von Sivers på famösa TV4 en intervju med Per Gyllenhammar och förmådde honom att svara på en fråga om drottning Silvia […]

 6. […] • TV4-journalistik […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: