• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

MILLT SAGT – söndagsfilm 5

Mångkulturens facit i Sverige: förföljelse av både judar, muslimer och svenskar.

Angela Merkel har rätt.

14 svar

 1. De flesta av os människor har troligen behov av att känna sig hemma någonstans, vilket bäst sker bland likasinnade. För länge sedan fann man (i bästa fall) sin gemenskap inom stammen, eller släkt & familj. De gamla nationalstater och forna stormakter som man nu inom EU:s gränser försöker sammanfoga, kommer knappast att fungera som en enhet i min livstid. EU hotar ju nu att spricka i olika fraktioner. Och inte blir det lättare med alla dessa utomeuropeiska folkslag från överbefolkade länder heller, som skall försörjas från första dagen. För blir det bråk mellan länder eller individer, så ligger det nästan alltid ekonomiska intressen bakom, i stort som smått.

 2. väldigt givande och berörande film.

 3. Mycket bra som vanligt.
  Man hade önskat att ”idol” bröts en kvart varje vecka för visning av dylik video i hopp om att banka in lite vett i skallen på sovande svenskar, men det lär nog inte hända i rasket..

 4. Beklämmande, känner en vanmakt över hur allting bara leder till undergång. Varför kan inte saker och ting få rimliga proportioner, kaos tycks vara det enda alla eftersträvar. Kaos är också vad som kommer fås på ett eller annat vis.

 5. Mycket bra Milld!
  Även i Amerikas Förenta Stater och i flertalet europeiska länder har judiska intressegrupper verkat för mångkultur och massinvandring och sedan propagerat för en politik i Israel som inte står Nürnberglagarna långt efter.
  Idag har många av judisk börd stor makt i västvärlden inom områden såsom finans, media och underhållning.
  Att kunna kritisera hur den makten emellanåt används för att tjäna judiska intressen och motarbeta andra folks intressen borde vara en självklarhet. Att kunna ifrågasätta delar ur den officiella historien kring Förintelsen, då denna händelse har påverkat det nutida politiska klimatet i Europa och USA något oerhört, likaså.
  Att göra något av ovanstående leder dock obönhörligen till att man stämplas som ”antisemit” och den stämpeln kan orsaka stora problem och är oerhört svår att tvätta bort trots att den mycket sällan är relevant (ett irrationellt hat mot judar just för att de är judar är det antagligen ytterst få som bär på). I fallet med Förintelsen kan det även leda till fängelse i flera europeiska länder.

 6. Dom flest väljer ju att ”glömma bort” den egentliga GRUNDORSAKEN TILL ALLA INVANDRARPROBLEM I SVERIGE, tyvärr tyvärr… 😥

 7. Frimureri
  Vad e frimureri för något?

 8. varför är judar så ledande i mångkulturen?

  • I och med att dom judar som innehar maktpositioner runt om i värden har stort inflytande över många samhällsområden. Judar framförallt i israel ser sig som etnonationalister dom lägger stor vikt vid sin egen folkgrupp. Dom vill även att den judiska befolkningen skall vara homogen. Judar förespråkar mångkultur runtom i värden för och legitimera sin egen judiska grupp Gjorde dom inte det så skulle judarna få svårare att få trovärdighet runtom i värden. Man kan väl säga att judarna utnyttjar mångkulturen för sina egna syften att uppnå makt, inflytande och att själva bilda små stater i samhället där judar har inflytande. Judar har haft tvivelaktigt annseende i Eoropa runt om i värden förövrigt sedan kristus Det är intressant att diskutera vilket inte är vedertaget av samhället förs diskussioner av pk så är det väldigt ensidigt riktat.

 9. Jag är ingen speciell judeälskare och bör kanske inte yttra mig så mycket om dem eftersom de jag känt varit få. Det sägs att de är snåla och det fick jag erfara men för den skull vill jag inte påstå att alla är det.

  Dessa 2 suspecta damer som kom till tals tror jag emellertid var köpta. Likaså denne Schwartz verkar skum. Det skulle vara intressant om någon intervju kunde komma till skott med en svensk jude som t.ex Adelsson och höra hans mening.

  Jag tror att judar blir färre och färre eftersom de flesta judar numera bildar familj med icke judiska kvinnor och det är ju genom modern man blir jude. Detta är ju helt riktigt anser jag eftersom man alltid vet vem modern är men aldrig kan veta vem fadern är. Det står ofta om någon att denne har judisk börd som t.ex Sarcozy i Frankrike och då betyder det att bara den ena föräldern är jude.

  Ifråga om den sk Världskonspirationen sägs det att de flesta är judar men vad jag kommit fram till är det väldigt blandat.

  Däremot så gifter sig muslimer inte med någon som har en annan religion och det är därför det är muslimerna som utgör den stora faran för Europa.

  Låt judarna äntligen ha sitt eget land ifred så slipper de översvämma alla andra länder. Jag tycker Netanjau har helt rätt – skall man få israeliskt medborgarskap så skall man lova sitt nya land trohet och inte som i Sverige där vi vi krusar och sväskar för invandrarna och att de till och med inte behöver lära sig svenska för att bli medborgare. Såg senast när jag fick inbjudan till influensavaccination att det fanns tryckt på både bosniska och arabiska. Hoppas SD slutar med sådana fånerier och lägger dessa pengar på svenska pensionärer istället.

 10. Du berör i din video den mest känsliga aspekten av det pågående mångkulturella förvandlingen väst genomgår, nämligen det judiska inflytandet. I princip genom att ta upp detta har du stämplat dig själv som antisemit, verkligheten ses nämligen i naiva svart eller vitt termer hos de såkallade antirasterna.
  Att påpeka ”det judiska inflytandet” likställer i dessa välmenande men icke pålästa människors ögon dig med en nynazistisk konspirationsteoretiker och inga argument du framför kommer lyssnas till.
  Det finns nämligen enbart två alternativ, antingen tror man på en judisk konspiration eller så gör man det inte. Att jobba i en gråskala där man kan se ett mellanting mellan dessa två ytterligheter finns ej på kartan.

  Var själv förövrigt tidigare exakt en sådan människa som jag beskriver. Var övertygad nationalist men avskrev alla åsikter i omedelbar beröringsskräck som framfördes såsnart ordet ”jude” framfördes. Det var inte förrän jag tog del av California State prof. Kevin Macdonalds bok ”the culture of critique” som handlar om judendom som en gruppevolutionär strategi jag insåg att en gråskala fanns.

  Oavsett om det är obekvämt och skrämmande är det ett otvetydigt faktum att judiska intresseorganisationer och flertalet inflytelserika judar anammat ett gemensamt synsätt på konsekvenserna av vad ”ett vitt” Europa och Amerika innebär för dem som grupp. En föreställning finns(ej en konspiration) där man genom att splittra upp vita nationer kan förebygga uppkomsten av nazism och judisk förföljelse. Detta synsätt kommer i förlängningen radera ut den vita Europeiska människan och transformera henne till en etniskt uppblandad ljusbrun människa. Allt medan judarna själva skyddar sin folkgrupp från samma öde och behåller sin egna särart.
  Visst, det låter konspiratoriskt och hemskt men det förändrar inte sanningen. Judarna är vad som i stor utsträckning satt mångkulturens snöboll i rullning och forsatt accelerera den så snart farthinder uppkommit.

  Och nej jag är inte nazist eller antisemit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: