• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Hatfylld pk-ism

Fredrik Reinfeldt:

”… ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade…”

I de politiskt korrektas tankevärld flyter fakta och värderingar samman. Som tidigare Göran Greider klargjort, vill man inte veta av fakta som kan upplevas ”obehagliga”.  Den budbärare som kommer med sådana fakta blir själv så obehaglig, att han enligt statsministern kan förtjäna ett hakkors i pannan.

Sverigedemokraterna har påpekat att antalet våldtäkter i Sverige ökar år från år, att de ligger högre än i andra länder och att utrikes födda personer i oproportionerligt stor utsträckning är förövare.

Sverigedemokraterna har också påpekat att invandringen kostar stora belopp, att olika utgiftsområden hänger samman och att det finns ett samband mellan pensionsbromsen och massinvandringen.

De politiskt korrekta anför mot detta en arsenal av argument eller anklagelser:

• SD ”pekar ut” invandrare i allmänhet, ”generaliserar” om en hel grupp

• SD ”skuldbelägger” och ”stigmatiserar”

• SD ”sparkar på” dem som redan ligger

• SD ”ställer grupp mot grupp”

Är det verkligen så?

Nej. Det är pk-iterna som genom sina nidbilder blockerar och skrämmer upp, hetsar och skapar konflikter. Just ställer grupp mot grupp.

Överrepresentationen i våldsbrottslighet gäller inte invandrare i allmänhet, den gäller vissa grupper av invandrare, främst från MENA-länderna. De rent ekonomiska kostnaderna gäller också främst fjärrinvandringen, inte invandring från andra delar av Europa eller andra västländer.

Varje form av invandring behöver inte vara skadlig, men den form som nu dominerar är det.

Detta drabbar inte bara infödda svenskar, det drabbar även invandrare i Sverige. Här finns ett gemensamt intresse för alla hederliga och skötsamma medborgare, av att dessa problem kan diskuteras öppet och fritt.

Utan risk för repressalier av den typ som statsminister Fredrik Reinfeldt nyligen applåderat.

8 svar

 1. Ja, begriper man inte detta så hör man definitivt till ankdammen!

  Kvack! Kvack!

  Bra redogjort Janne! Tänk om alla kunde/ville läsa detta? Det är klart som korvspad hur infernaliskt odemokratisk våra politiker handlar – underblåser våld mot oliktänkande.

  Men trots framåtskridande på många områden i Sverige under århundraden, så fortsätter etablissemanget idag att ”skjuta budbärarna”. Detta är skandal och måste spridas till allmänheten.

  Men det verkar som denna ”allmänhet” är helt ointresserad om den hotbild som Sverige står inför? Hur kan detta vara möjligt, när de bara behöver lyfta blicken och se sig omkring i samhället? Ser de inte vad som har hänt och vad som sker på den ena platsen efter den andra?

  Tittar de inte på TV, lyssnar de inte på radio, läser de inte tidningar eller framför allt kollar på Internet där de kan få ocensurerad information?

  Idag får vi faktiskt reda på mycket om vad invandringen ställer till med och har ställt till med. För det går inte längre att dölja. Inte ens main stream media kan längre dölja det och nu inför valet förekommer det dagligen inslag och rapporter som tar upp just invandringen, men ofta ur ett lite för politiskt korrekt perspektiv, men det är ju lätt att genomskåda, såsom det ser ut på våra gator och torg. Är det ingen som frågar vart våra skatter tar vägen?

  Enligt regeringens egen utredare(!), Jan Ekberg tar invandringen 2 procent av BNP. Detta räknat på 1999 års budget. Alltså för mer än tio år sedan och med en invandring på mellan 50 – 100 000 nykomlingar varje år, så måste denna uträkning göras om. Men för att inte ”gå främlingsfientliga krafter till mötes” så blir det inte gjort.

  Idag måste det var betydligt dyrare för Sverige. Idag är kostnaderna för invandringen den enskilt högsta utgiften i den svenska budgeten och regeringarna, oaktat socialistisk eller borgerlig, har inte satt något tak för hur mycket detta får kosta.

  När pengarna är slut sker besparingar, nedskärningar, uppsägningar och resursminskningar på allt som har med det offentliga att göra och det har vi ju redan fått erfara sedan flera år tillbaka.

  Är det ingen som kopplar detta till denna enorma utgift? Hur kan då det sanningssägande partiet SD, enligt dagens SIFO-mätning (18/9), bara få 3,8 procent av väljarstödet? Det är obegripligt?

 2. På Östgötacorrespondentens nätupplaga Corren.se kan läsas
  ”SD: Sverige kan bli som Iran” SDs partisekreterare Björn Söder säger att ”det kan gå snabbt”

  Professorn i Islamologi, Jan Hjärpe är av helt annan uppfattning.
  ”Och är det några som INTE vill ha det iranska systemet så är det de muslimer som är engagerade i Broderskapsrörelsen” säger Hjärpe.

  Ren infiltrering, säger jag. En snabbkoll på Wikipedia ger vid handen att denne Hjärpe är politiskt korrekt och därmed ” smittad.

  Denne professor Hjärpe måste således betraktas som en av Sveriges många fiender.

  Håll ut Moder Svea, Dina skändare kommer att oskadliggöras !

 3. Hallå! Nu kan man även beställa Julia Caesars krönikor i bokform från och med idag. Här finns länken till beställningssidan:

  http://aktualia.wordpress.com/2010/09/17/release-julia-caesar/

  Imorgon kommer hennes sista krönika på den danska sajten. Hon började i april och skulle skriva fram till och med valet. Det är just dessa krönikor som ges ut i bokform, närmare bestämt 21 stycken. Boken heter ”Fler ministrar borde gråta. Tjugoen oönskade krönikor”. Bra present till morfar som inte har Internet eller dator!

  Nu är sista chansen att dela ut flygblad. Ta den chansen! Vårt mål är att spränga barriärerna som hindrar den fria opinionsbildningen och spränga journalisternas sammansvärjning mot svenska folket! Kämpa på in i det sista!

 4. Du har väl sett att de påstår att han skurit sig själv i pannan? Har du sett detta då?

  http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article7806663.ab

 5. Fick just del av detta. Skulle det vara bluff är det en skandal och ett svek, men Reinfeldts reaktion blir egentligen lika intressant ändå , eftersom han måste ha utgått från att överfallet verkligen hänt.

  Inramningen av hot och våld, av antidemokratiska övergrepp mot SD och SD:are är otvetydig. Min egen Norrlandsturné 2004 var bara ett exempel i raden. Likaså är det ett faktum att en rad SD-möten saboterats och fått ställas in under denna valrörelse.

  Jag överväger att plocka bort posterna kring von Arnold – men avvaktar tills vidare.
  Skulle först gärna ta del av ett uttalande från Åkesson i frågan.

  Skulle också vilja få mer klarhet kring de knivangrepp som von Arnold utsattes för i våras. Fanns vittnen?
  Jag har inte följt detta.

 6. Efter vad vi har sett utav svenska journalisters kansla for sanning och hederlighet de senaste manaderna sa kan man rakna med att de ljuger. Nar till och med Expressens journalistkaar som brukade sta pa Moderaternas sida nu helt oppet kampar pa Vansterpartiets sida sa ar det helt uppenbart att inte en enda svensk journalist ar att lita pa. Med andra ord sa tror jag att det dar med Raettslakarens rapport ar ren och skaer logn.

 7. Mats:
  ”Du har väl sett att de påstår att han skurit sig själv i pannan?”
  —————————-
  Men detta är ju en klassisk anklagelse mot SD.
  Att överfall som de blivit utsatta för är något som de har iscensatt själva på egen hand.
  Därför har således polisen inte behövt utreda och efterspana gärningsmännen i de överfall som har ägt rum.

 8. Hej igen

  Jag tycker inte du ska plocka bort inlägg. Jag tror helt och fullt på det Von Arnold Antoni säger. Bara det att det kommer ut en dag innan valet och att polisen läckt ur en sekretessbelagd utredning/alternativt redan lagt ner utredningen i den delen vad gäller ett sådant grovt brott säger att detta är ett led i smutskastningen av SD precis innan valet. Tyvärr är det så många som inte bestämt sig än för vilka de ska rösta på så det kan tyvärr ha inverkan på hur de röstar. Sådana människor som bestämmer sig dagen innan valet borde inte få ha rösträtt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: