• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

”Inte förvånad”

SVT:s humorprogram ”Elfte timmen” har ju en svår uppgift: ett bli roligt utan att komma in på väsentligheter. I uppdraget som public service ligger att inte trampa makthavare på tårna. Programmet måste vara lättsamt och balanserat.

I kväll blir moderatledaren Fredrik Reinfeldt gäst i TV-studion. En fråga som programledaren Peter Settman då inte kan ställa är denna:

”• Svenska kvinnors sätt att klä sig uppfattas ju av många muslimer som kränkande och provocerande.

• Invandring från MENA-länderna till Sverige har ökat kraftigt under de senaste 10-20 åren.

• Likaså har antalet våldtäkter ökat kraftigt under samma period.

Är du förvånad över att detta händer?”

8 svar

 1. Denne ”statsminister” är säkert inte förvånad, istället myser han vid varje tillfälle en svensk mördas och en svenska våldtas. Svenskarna ska straffas för att de inte stoppade Hitler för 70 år sedan. Straffas i blod – och nationen ska bli ett islamiskt kalifat där befolkningen ska få lära sig veta sin plats..

 2. Vi måste vara kritiska när det gäller våldtäkterna eftersom lagen som innefattar våldtäkt har ändrats

 3. Nämen usch, vilka ”farliga” frågor du ställer, Jan. Det går inte för sig i snällismens högborg!

  Se hit alla! Nu har Julia Caesars samhällskritiska bok ”Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt” givits ut. Den går att beställa via books on demand. Läs mer om boken här.

  http://aktualia.wordpress.com/2010/09/15/julia-caesars-bok/

  Missa inte denna skriven av den enda kritiskt granskande journalisten vad gäller detta politikområde!

 4. Moder Svea är våldtagen. De som är medansvariga och bär ansvaret ska straffas för detta med så snar färdighet som möjligt. Vi svenskar utkräver rättvisa. Vår överhöghet över vårt land har givits bort av landsförrädare. Som grädde på moset håller quisslingarna på med att byta ut vårt folk. Det folk som inte har kunnat besegras under tusentals år av hårda strider betvingas till förnedring av landsförrädare som kallar sig för världsmästare i godhet. De som dristat sig till att bedra Sveriges folk ska inte tro att de kommer undan. Idag härskar Mammons advokat, på måndag kanske någon annan som vi heller inte kan godkänna. Sveriges folk ska välja den man tror som minst ondskefull och minst skadlig för vårt fosterland. De duperade och hjärntvättade svenskar som ännu inte vaknat väljer på två onda ting, antingen vänster eller höger. De som vaknat väljer den väg som leder oss bort från demokraturen. Ett första steg är en röst på Sverigedemokraterna på Söndag. Moder Svea, din räddning är nära! Hav tålamod, Din ära ska återupprättas och Dina skändare straffas.

  Vi Svear och Göter ger inte upp förrän dagen är Din.

 5. Väl rutet, Göran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: