• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Stort tack!

Det var ju ett vågspel – 50.000 tabloider. Men nu är vi i stort sett i land, både beträffande distributionen och ekonomin. Det känns verkligen upplyftande!

Ett stort tack till alla medverkande!

En särskilt viktig insats gjordas av Stefan, som prickade in hur utskicken till distributörerna kunde fixas på bästa sätt. Och Lars, som bar hela distributionskostnaden.

En klippa har också varit Ceasar, från vilken jag här publicerar en rapport:

EN SOLIG DAG I APRIL

Jag hade precis avslutat ett samtal i telefon med en vän och konstaterat, ngt måste göras! Någon måste väcka det Svenska folket!

Samma kväll hade vi en liten middagsbjudning hemma i vårt nybyggda hus och efter ett par öl började två av gästerna att diskutera politikers sätt att hantera invandringsfrågan. Frågeställningarna bollades fram och tillbaka över bordet och samtliga verkade överens men det konstaterades också: – Säger man så blir man ju utpekad som rasist!

Lite provokativt frågade jag: Är det brist på fantasi eller brist på mod som utgör det största problemet? Svaret jag erhöll var att modet var det inget fel på men vad skulle man göra?

Jag bad dem att ge mig en vecka att lista aktiviteter vi faktiskt kunde göra tillsammans för att om inte annat lätta på den frustrationen vi alla kände. Jag bad dem också att behålla modet och viljan även efter ölen gått ur kroppen.

Efter en vecka presenterade jag ett par enkla förslag bestående av:

– Enkel webb/blogg valdes blogg.se

– Flygbladsutdelning – Informationsspridning

– Aktivistnätverk

– Fond/sponsring

Jag avslutade med en citat som jag burit med mig genom hela livet för att symbolisera våra steg:

”It is not the critic who counts: not the man who points out how the strong man stumbles or where the doer of deeds could have done better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood, who strives valiantly, who errs and comes up short again and again, because there is no effort without error or shortcoming, but who knows the great enthusiasms, the great devotions, who spends himself for a worthy cause; who, at the best, knows, in the end, the triumph of high achievement, and who, at the worst, if he fails, at least he fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who knew neither victory nor defeat.”

Detta var allt jag satte upp och efter en vecka hade vi gjort våra trevande försök att dela ut lite flygblad, vi hade skrivit något inlägg på bloggen och vi var 4 personer som ville hjälpa till.

Nu dryga 4 månader senare har vi delat ut över 17.000 flygblad, skrivit ut 22.000 flygblad (en hel del har skickats ut i landet)

Vi har skrivit ett par inlägg i veckan på bloggen

Vi har en egen proffsskrivare som skriver ut 1A4/sekund

Vi har fria papper via sponsring

Vi har en brevbärare med specialuppdrag:-), särskilda brev till särskilda adresser.. Inte minst ganska roligt.

Vi har hållt 3 torgmöten

Vi är nu 30 personer med olika roller

Vi skickar hundratals färdiga flygblad till nya aktivister runt om i landet varje vecka

Jag grämer mig allra mest för att inte ha haft kameran med då vi lappade ca 1500 bilar i Arninge, Täby eller likaså Kistamässan under Villamässan med 2500 flygblad.

Under arbetet kom vi tidigt i kontakt med Cavatus på http://aktualia.wordpress.com/flygblad och vi började byta massa idéer fram och tillbaka och det blev tydligt att han bäst kunde tillhandahålla vattenhålet där vi tankade nya flygblad för att återigen bege oss ut på fältet.

Kvalitén på det utdelade materialet har succesivt förbättrats och nu finns här riktigt bra flyblad i alla valörer och med inriktning mot differentierade målgrupper.

Kontakt med en förebild

Jag fick inspiration till vårt runda bordsamtal av Jan Millds, Blågula frågor och jag bestämde mig för att ta direktkontakt med honom

Jan Milld hade under vårt arbete varit djupt engagerad i att framställa vitboken – Mångkulturellt facit och ur detta arbete uppkom också TABLOIDEN!

Tabloiden är det enskilt bästa jag som aktivistledare någonsin har delat ut till hushåll. Hushållsutdelning är enligt min erfarenhet det absolut bästa eftersom området för vår regimkritik kräver lugn och ro för mottagarna.

En fullspäckad informationstidning av detta slag skrämmer slag på många människor om det delas ut på stan.. Mer eller mindre ser människor ut som om de håller i en bomb och man kan se paniken i deras ögon.

De ser ut ungefär som om de läste en porrtidning och inbillade sig att frugan strax skulle dyka upp. Jämför med intresset för SD´s politik i relation till hur få som ens vågar gå och besöka dem på ett torgmöte.

Rädslan är obefogad för det allra mesta. Ju fler vi blir desto starkare blir vi.

Vi är nu en kraft i Sverige och hela etablissemanget känner av vår beslutsamhet och de är mycket nervösa.

Trots min porrtidningsliknelse ovan så har jag nog aldrig upplevt så mycket positivt från folk i såväl stugor som lägenheter. Mest av allt minns jag en dam i 70 års åldern som sprang ut på balkongen och ropade:

– Tack så mycket för Er insats, tack för att Ni finns. Det var rätt information ocksåå!

En annas pensionär frågade mig om valsedlar:-)

Glädjen över att faktiskt gå ifrån ett samtal under alkoholpåverkan till att faktiskt göra något reellt åt saken är obetalbar.

När valdagen är här då vill jag känna samma stolthet sak som jag vill känna då mina barn växer upp:

– Jag har varit inne i arenan och jag gjorde så gott jag kunde

Ceasar – Aktivistledare

12 svar

 1. Du är en klippa Ceasar!

  Självklart gäller samma för Milld som har satt ihop allt det här!

 2. Jag vill ge en stor eloge till Ceasar. Vi har bollat idéer och haft en pågående dialog. Ceasar har byggt upp en ypperlig fältorganisation. Jag och alla de som blivit inspirerade att bidra med flygblad, har jobbat, och jobbar hela tiden på att det ska finnas ett rikt och varierat utbud för alla målgrupper, utdelarpersonligheter och olika sätt att vidarebefordra informationen. Floran har blivit rik från att ha börjat med ett taffligt och hemmagjort flygblad.

  Vi får inte glömma att all utdelning sker helt på privata initiativ, på folks egen bekostnad eller genom privata sponsringsöverenskommelser, med ideella insatser (till skillnad mot alla de statliga propagandamaskinerna som uppbär miljontals kronor för att stoppa det fria åsiktsutbytet).

  Jag tror att vi även inspirerats av Jan Millds enträgna och pedagogiska målmedvetenhet när det gäller informationsspridning av fakta. Yttrandefriheten går inte att stoppa när snöbollen väl kommit i rullning.

  Än är vi inte i mål. Vi har en bit kvar. Men med tanke på statsministerns uttalande häromveckan när han ömsom vädjade, ömsom hotade svenska folket att inte rösta ”fel”, tror jag han sitter på ”riktiga” (ej riggade) opinionssiffror som förskräcker. Det tyder på att vi påverkar opinionen rejält med vårt arbete så att till och med makten darrar på manschetten.

  Ur en filosofisk synpunkt betecknar jag denna snöboll som kommit i rullning som en regelrätt revolution, men en oblodig sådan, utan hot, utan våld och utan försök till åsiktsförtryck, som den andra sidan regelmässig använder sig av.

  Därför propagerar jag fortfarande för, att vi fortsätter att sprida information om de ocensurerade nyheterna på Internet, ända fram till och med den 19 september.

  • Vi måste fortsätta blogga i flera år på samma sätt som idag och precis lika intensivt!

   Efter 40 år med mediadiktatur så är folk oerhört okunniga om vad som pågår i vårt land. Vi måste fortsätta att sprida vitboken, för den är aktuell i många år.

   Jag brukar kopiera av inlägg ända från 18 år tillbaka i tiden, från Fri Information, och publicera på min blogg, och de inläggen är fortfarande lika aktuella.

   Vi måste sätta igång en stor folkbildningskampanj över landet, precis som ABF, men med politisk inriktning.

   Vi måste framhålla svensk kultur och tillbakavisa Mona Sahlins och Fredrik Reinfeldts påståenden om att vi är barbarer utan kultur.

   Så vi har en hel del att göra för att verkligen få igång revolutionen.

   Revolution betyder ju omvälvning, och den kan inte komma utan att vi jobbar med att välva om folkets medvetenhet.

   Det räcker inte med att det författas blågula frågor och vitbok. Vi måste ordna upp en distribution av den allmänbildningen, och därför borde vi försöka starta upp studiecirklar så fort vi får upprustning av polisen och att lagarna efterlevs så att man vågar gå ut.

   Tänk att ha en studiecirkellokal i varje bostadsområde för Vitbokens kapitel eller andra viktiga alster. Då börjar revolutionen.

   Kampen för ett återerövrande av Sverige innebär att när Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen så öppnar sig möjligheten till att våga gå ut.

   Det gäller både dem som sprider information som dem som tar emot informationen. Vi får inte tro att kampen är över när SD kommer in. Det är då vi måste börja utveckla demokratin och det kan aldrig någonsin SD göra ensam!

   Aldrig!

   Vi måste engagera hela folket, under den kommande mandatperioden är bara en chans för oss att påbörja den verkliga förändringen med vår utomparlamentariska kamp; Folkbildning!

 3. Jag får ståpäls när jag läser hur engagerade ni är .
  Detta bådar gott för sveriges framtid.
  Tack för att ni finns & allt gott ni gör.

  \Svea

 4. Fantastiskt väl skrivet av ceasar!
  Nu blev jag ännu mer inspirerad att först dela ut resten av mina tabloider, samt bli mer aktiv när detta är gjort.
  Just nu är det bara valet som gäller, men sen kommer 4 år där man kan göra hur mycket som helst.-taktik,strategi,kraftansamling,idesprutande, det är viktigt att man är några stycken tycker jag, som ger varandra kraft och som man kan bolla ideer och erfarenheter med.
  Det är så här det måste starta, det är så här det måste göras! På gräsrotsnivå utanför etablissemanget som inte släpper in oss. Vi måste starta ett nytt etablissemang, vårt eget etablissemang parallellt med det oficiella. Det finns enorma möjligheter i detta!
  Jag ser potentialen nu, det har jag missat tidigare då jag bara deppat och förbannat allt.
  Tack till Janne, Ceasar,Cavatus och alla ni andra!
  Era namn kommer att ha en plats i framtidens historieböcker.

 5. Jag tackar er också för det stora arbete ni gör. Själv är jag mer som en folkilsken pitbull på nätet som biter folk i röven. Men jag har heller inget stort kontaktnät som er, så därför passar det mig utmärkt att spela både djävulens advokat och agent provocateur istället på internet. Jag tjänar två saker på detta. Jag får släppa ute lite ånga av all den ilska jag känner efter att ha blivit lurad i decennier. Framför allt tycker jag det är bättre än att inte göra någonting alls.

 6. Jag hoppas att vi alla som skriver haer kan ta en skal tillsammans pa kvallen den 19e, var vi an ar nanstans. Sjalv har jag inte orkat skriva och kommentera mycket pa sistone. Jag ser sa mycket skit pa jobbet och ar sa forbannat trott pa bade islam och politisk korrekthet, bade svensk, brittisk, amerikansk och annan. Skulle det genom valfusk bli sa att SD inte blir representerade eller trots att de kommer in i Riksdagen ej far komma till tals sa tror jag att det i framtiden blir inbordeskrig i Sverige. En liten skara svenskar mot en stor skara muslimer, kommunister och dhimmies.
  Mvh World Traveller (Har problem att logga in som WT)

 7. Stort tack till Jan, Ceasar,Cavatus,Robin S, Demokratibloggen och alla ni andra!
  ”Ceasar har byggt upp en ypperlig fältorganisation”
  Och hur kan den utökas?
  Eller hur kan andra fältorganisationer byggas upp ?
  Och hur kan ett nätverk byggas upp?
  Det behövs en fristående org som kan utveckla och ta hand om goda ideer (något som SD tyvärr inte tagit på fullt allvar än så länge).

 8. Absolut att vi ska bygga vidare på vad vi hittills åstadkommit. Vårt arbete måste vara långsiktigt.

 9. Glädjande och värmande läsning i ett annars becksvart mörker. Ser inte bra ut för Sverige för dagen.. Hoppas kunna engegera mig mer i det ni gör framledes. Bästa hälsningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: