• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Hatbrott och hatbrott

I sin krönika ”Sverige – våldtaget land” på Snaphanen idag skriver Julia Caesar på ett sätt som egentligen inte lämnar något att tillägga.

En reflexion, dock, till följande:

”Våldtäkter och gruppvåldtäkter är hatbrott begångna av män. De är en demonstration av manlig makt och hat. När invandrare våldtar är det i majoriteten av fallen ett rasistiskt hatbrott specifikt riktat mot svenska flickor och kvinnor. Våldtäkterna uttrycker en djup splittring i de invandrade männens psyke. Muslimska män med en förhistorisk syn på kvinnor och sexualitet drabbas i västerländska samhällen av en kulturchock som uppenbarligen kan medföra total kortslutning i hjärnan. Nordiska kvinnor är självständiga och lika mycket värda som män. Vi klär oss och gör som vi själva vill. Den makt, status och överordning som män åtnjuter i de flesta av invandrarnas hemländer kan de inte inkassera här. Våldtäkten är ett uttryck för den frustration och aggression som det väcker hos vissa muslimska män. Kvinnorna i det nya hemlandet står inte under hans kontroll. Därmed är vi att anse som ”horor”, vilket med de här männens synsätt legitimerar att man förgriper sig på oss.

Men det är inte bara svenska flickor och kvinnor som våldtas. Även invandrarflickor är utsatta, och för dem kan en våldtäkt innebära döden. I hederskultur är det kvinnans fel om hon blir våldtagen…”

I sak har JC naturligtvis helt rätt. Begreppet ”hatbrott” ska rimligen innebära brott, där hat är drivkraften – mot offret som individ eller offret som tillhörig viss grupp.

Som vi vet –  i detta sjuka PK-Sverige år 2010 – har den officiellt och juridiskt använda termen ”Hatbrott” en annan innebörd. Där handlar det i huvudsak om brott där svenskar är gärningsmän och invandrare är offer. Således kan man statistiskt belägga att hatbrott är vanligare mot invandrare än mot svenskar…

2 svar

 1. http://varjager.wordpress.com/2010/08/14/uncle-bob-kommentar-vill-jag-sprida/

  En alldeles vanlig dag då vi delade ut SD-kuriren möts vi av fanatiska vänstertjejer som ”försvarar demokratin” på sitt alldeles egna sätt. Det är till och med så att det lokala vänstersekten motvilligt tvingas ta avstånd från dem.
  Allt annat hade varit politiskt självmord.
  I kommunen har vänstern bara 2 mandat. Sd har 12.

  Själv tar jag deras ”aktioner” med knusende ro när jag ser och hör att vanligt sunt tänkande fok hellre lyssnar på SD än lyder vänsterns smutskastningspolitik

 2. […] som förövare, inte som offer (såvida det inte kvalar in genom sexuell läggning). Se här, här och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: