• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Fredagsfilmen 9

Här kommer den första av två filmer kring boken, Vitbokssammandraget.

5 svar

 1. På måndag köper jag boken !! Det ska bli mycket intressant. Jag kommer förmodligen köpa många fler. Dessa ska jag ge till mina äldre PK-släktingar som tyvärr bara får sina nyheter genom statspropagandan. En bok som denna är nödvändig för att nå ut till den äldre generationen som inte har tillgång till internet. Mycket bra !!!

 2. Men Gustav Schoerner; Det rör sig här om ett svårt informationsproblem. Hur skall olika pensionärer i landet och de som ingår i pensionärsorganisationer som t.ex. PRO kunna upplysas? De partier / personer som varit och ÄR skyldiga till hur det ser ut i Sverige numera, kontrollerar ju dessa organisationer och sitter där i egenskap av lugnande avledare, förutom som rena mörkläggare. Och vad skulle inte en tryckning och distribution av alla de böcker som upplysningen kräver kosta? Bäst vore att till en början rikta in sig på den grupp gamla svenska pensionärer, som har det sämst och som inte har en aning om, eller ens ”orkar veta” hur det ser ut! Dessutom kommer vi säkert få höra ”argument” om integritetskrav(!) ifall vi önskar få veta deras namn och adresser. Och vilken myndighet tror du kommer att ta fram en sådan lista åt oss? – DO?!

  • Bengt, det minsta jag som privatperson kan göra är ju att upplysa mina närstående. Tex mina närstående äldre blev chockade när jag berättade att tex invandrare begår brott, de kunde inte förstå att det kunde vara sant. Jag talar om att upplysa de personer jag har i min närhet. Och det kan väl inte vara fel ?

 3. Normalt brukar jag inte ge mig in i diskussioner på bloggar med övriga kommentatorer, utan kommenterar bara den införda artikeln, men gör ett undantag.
  Det är givetvis bra ifall så många som möjligt på egen hand försöker upplysa de personer de känner, vilket jag också själv gör, men det löser inte huvudfrågan: Hur skall man utan att tillgripa ”andra metoder” kunna sprida de fakta som Vitboken tar upp, inte bara till pensionärer utan också till alla övriga omedvetna eller uppgivna, där de sistnämnda är många unga? Samtliga Riksdagspartier, statliga massmedia och inblandade myndigheter gör ju allt för att hindra upplysningen, eftersom de ju främst är skyldiga till den nationella krasch som Sverige, – vår plats på jorden -, står inför? Någon Censurparagraf beträffande detta ämne är inte ännu införd i lagen, men de nu pågående förändringarna i Grundlagen kanske är ett första steg i den riktningen? / Vaken Pensionär

 4. Tack Janne för allt ditt arbete, både nu och genom de senaste 25 åren! Det är ovärderligt!

  Jag har också fått boken i min brevlåda i förrgår och omedelbart kastat mig över den och insett att liksom Gustav Schoerner, kommer jag att göra vad jag kan för att sprida kunskap och information till alla de jag vet inte förstår att det är migrationspolitiken som är en av de stora bovarna till det försämrade trygghetsläget i Sverige. Människor som lagt märke till att Sverige kraftigt har förändrats till det sämre och klagat över detta och över ”de många invandrarna”.

  Dessa kommer jag försöka ta ur sin okunskap genom saklig faktainformation om konsekvenserna av invandringen, genom att just peka på händelser och effekter som etablissemanget så effektivt och länge förtigit.
  Där kommer Vitboken in!
  Bengt Lundström håller jag på sätt och vis också med, men genom erfarenhet har jag förstått att det inte går att spänna bågen för högt hur mycket man än vill få till ett kunskapslyft bland medborgarna. Många av dem är ju faktiskt skuld till helvetet vi har idag, genom att de okunnigt och godtroget lagt sin röst på något av de gamla vanliga sju partierna. Dessa måste vi få att inse att Sverige behöver en radikal politisk förändring!
  Vi måste försöka, så gott vi kan, ideligen upprepa och sprida våra egna kunskaper och se till att vi gör det övertygande.

  ”Vattendroppen urholkar stenen!”

  Det är så vi får arbeta. Jag kommer också köpa fler upplagor av Vitboken och ge bort. Samtidigt har jag också funnit att boken ”Sveriges tragedi” passar mycket bra att också förse den person man vill skänka upplysning, information och ett rejält faktafullt kunskapslyft till, om den vansinniga migrationspolitiken.

  Nu ankommer det på oss andra (övertygade) att sprida denna information så gott det bara går. Janne har verkligen gjort sitt, så nu är det upp till oss! Vi måste göra reklam för Vitboken och också annan faktainformation i ämnet och inte ge upp även om vi kanske kommer bli stämplade för alla sorters odemokratiska tillmälen.

  Med överseende och empati måste vi stå ut med andras okunnighet och försöka få dessa att förstå vad det handlar om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: