• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Människovärde – rättvisa…

9 svar

 1. Kanonbra!

  Precis så brett som behövs och ingen grupp behöver känna sig utpekad. Det går bara inte att angripa en rörelse som uttalar att man vill ha alla människors lika värde.

  Det behövs ett program i form av några väl uttänkta meningar som ska bli rörelsens grundidé och som inte får ändras på.

  På det sättet garanterar man sig om att rörelsen inte revideras. Dessutom några bra slagord, och de här demonstratiopnsplakaten visar ju upp dessa.

  Om man sedan kan bjuda in talare från olika organisationer som talar om de här sakerna (men de måste följa plattformen) så kan det här bli riktigt brett.

  Jag har själv varit inne på idén med en folkrörelse, men jag kom inte längre eftersom jag hade inget att häkta upp det på. Men det här meningslösa mordet blir ju ett utmärkt startskott.

  Nu är det kvinnor och äldre som drabbas, så tanken på kvinnofrid och äldrefrid tycker jag absolut måste vara grunden i den här rörelsen.

 2. Räcker inte!

 3. Slagorden på plakaten har ju hela tiden använts för att skulldbelägga etniska svenskar , om plakat-ords-människorna såg lite vad som händer i tillvaron så kanske plakaten i större grad kunnat riktas åt ett annat håll.

  • Ja, men det går ju att diskutera fram slagord som blir perfekta. Något i stil med >”Kvinnofrid nu!” och ”Freda de äldre!”

 4. Snart är det Första Maj.

  Alltsedan arbetarrörelsens födelse har huvudparoller där handlat om ”Rättvisa” och ”Människovärde”.

  Ska sådana paroller i dagens Sverige ha någon substans, då måste de rikta sig mot vad som nu pågår, nämligen att vi svenskar förvandlas till en andra klassens medborgare i vårt eget land.

  Men om vi får igång en ny folkrörelse, mot bristen på respekt och mot våldet, kan det nog vinna på en del mer konkreta paroller – i stil med Demokratibloggens förslag.

 5. Jag känner idag att en etnisk svensk inte har lika värde som en invandrare har i mångt och mycket. Det är bara att se hur det är på bidragsfronten och vad gäller arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Där sätts hela arsenalen av stödåtgärder till åt invandraren, men jag som etnisk svensk får klara mig bäst jag kan många gånger. Se bara på hur det ser ut på Försäkringskassornas väntrum på AF och på Skattemyndigheterna runt om i våra städer. Ibland tror man att man sitter i väntrummet på någon flyktingförläggning istället för att ha hamnat rätt.

  Likadant är det när det gäller brottsligheten, media mörkar och vinklar till förmån för den invandrade, medan svensken hängs ut med namn och bild direkt. Jag skulle kunna rabbla upp många andra situationer där jag som etnisk svensk känner att jag själv och mina landsmän får spela andra fiolen när det gäller våra medborgerliga rättigheter. Men ni andra och jag själv som följt Jan Millds publiceringar vet vad jag menar när jag skriver detta.

  Därför gör Jan ett kanonjobb som outtröttligt publicerar material på sina hemsidor i syfte att sprida kunskap och aha!-upplevelser hos vanligt folk, tidigare oborgare som genom Blågula Frågor och Tänd ett ljus nu mer är engagerade medborgare som vill föra invandringsdebatten upp till ytan utan att riskera repressalier för detta.

 6. Patrik och alla andra, ni kan hjälpa till att sprida budskapet om ocensurerade nyheter:

  http://www.korta.nu/flygblad

  nu med ytterligare ett dokument – ett upprop inför valet

 7. Nån som har lust att starta en RESPEKT-grupp på Fejan? kunde ju bli början. Frågan är hur mohammedanerna kommer att ställa sig till detta initiativ. Kommer dom försöka infiltrera även RESPEKT-rörelsen? Ja, det är ju ganska troligt. Dom blir då tvungna att adoptera den svenska tolkningen av respekt och bedriva taqyyia och kitman, iaf tills dom blivit tillräckligt många så att dom kan kapa rörelsen från dom ursprungliga grunderna och deras intention. Sedan slutar det med respekt, mannen!! Fattaru, svenne?? Du ska respektera vår religion, fattaru?

 8. Tack Cavatus, jag har bokmärkt din länk nu. Ska hjälpa till att upplysa mina kära medmänniskor om hur illa det faktiskt är ställt i dagens Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: