• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Lördagsgodis 14

År 2000 fick jag, som redaktör för Blågula frågor,  medverka i TV3-programmet ”Folkhemmet”. Det kommer här, i två delar.

Många motdebattörer blev det, men ingen av dem verkade inläst på ämnet.

Robert Aschberg uttalade sig tvärsäkert kring gruppvåldtäkter och hänvisade till färsk BRÅ-statistik. Som Metrokolumnisen Rolf Edin påpekat rymmer dock denna statistik bara de fall där man har en utpekad  gärningsman, vilket oftas inte är fallet. Med den logiken kan du få cykeln stulen, men du vet inte vem tjuven kan vara – alltså har stölden aldrig inträffat.

I den andra filmdelen kommer man in på läget i Landskrona. Redan då var problemen där allvarliga…

Och hur har det gått sedan, efter år 2000, då detta TV3-program sändes?

Under tioårsperioden 2000-2009 har antalet utomhusvåldtäkter ökat från 367 till 931.

Antalet misshandelsfall, där offret är obekant med gärningsmannen, ökade  från 25.700 till 38.100.

Som framgår av dessa två diagram (baserade på BRÅ-statistik över anmälda fall):

10 svar

 1. Det måste vara jobbigt att stå där framför en lynchmobb och vara anklagad istället för att dessa murvlar blir lite självkritiska mot den förda politiken.

  Modigt att ställa upp!

 2. Den stora frågan är kanske hur genomsnittlige svenskens tänk (inte) fungerar – allt bara rullar på år efter år efter år.. åt fel håll och de som officieltt påpekar att utvecklingen skenar iväg helt åt fanders ligger fortfarande år 2010 och stampar på omåttligt futtiga 5-7% i väljarprognoserna. Jämförelsevis har i Norge FrP varit uppe i 1/3 av den *etnisk norska/nordiska* väljarkåren fastän även de har sin inhemska media emot sig – dock icke helt i den svenska utsträckningen kanske men inte långt därifrån.

  Så vi tvingas tyvärr kallt konstatera att svensken i gemen I-N-T-E har alltför mycket innanför det politiska pannbenet och detta alltså *oberoende* det faktum att troligen samtlig svensk media är konformt pådrivande i multikulti och andra vänsterfrågor.

  Ett sådant folk skattar (i dubbel bemärkelse!) åt sitt öde…

 3. Janne!

  Hälsningar från ett Landskrona i sorg.
  Den äldre damen Inger har hastigt mördats då hon drabbats av det blinda våldet och denna soppa har idel välkända ingridienser.

  På måndag är det manifestation emot våldet på Rådhustorget.
  Förra gången en liknande antivåldsmanifestation diskuterades blev den inställd. För att Sd var initiativtagare. GISSA VILKA SOM VAR EMOT?

  Men nu börjar folk vakna…….

  • Ja men nu sa har manifastationen kapats av en illegal invandrare som utsett sig sjalv till chef och FORBJUDER SVENSKAR ATT YTTRA SIG! Det ar battre om alla kan krama om varsin invandrare och sen glomma vad som har hant.

   Lycka till Landskrona.

   Jag lider med Ingers man och anhoriga men nan gang maste val nan for helvete saga ifran.

 4. Vi måste alla hjälpa till att sprida budskapet om ocensurerade nyheter på nätet:

  http://www.korta.nu/flygblad

 5. […] lästa inlägg RESPEKT!Lördagsgodis 14Människovärde – rättvisa…Mer blöjorLena Sundström förklararSilverfärgad bilFarliga […]

 6. Maria Rankka kommer med en för henne typisk truism:

  CITAT [plus mina kommentarer]: ”JAG TYCKER [jaså, tycker du den här truismen] ATT DET ÄR TYPISKT ATT DE SOM VILL HA EN REGLERAD INVANDRING [SÅ du vill ha en oreglerad anarkistisk fri?] INTE SER TILL DEN ENSKILDA MÄNNISKAN [obegriplig floskel; vid fri invandring är seende på enskilda människan irrelevant då allt är fritt utan hänsyn till denne] UTAN SER TILL REGLERINGARNA [eh, finns ingen reglering är det klart att det är svårt att se till det som inte finns]”.

  Hur är det att debattera mot ord-automater som inte har något logiskt eller för frågan relevant att säga?

 7. Att våldtäkterna inte har ökat sedan 50-talet är ett argument som jag har hört många gånger förut. Kan dock inte minnas att jag tidigare har hört någon påstå att antalet GRUPPvåldäkter skulle ha varit på samma nivå sedan 50-talet.

  Skulle vara intressant att veta om Aschberg står fast vid detta fortfarande. Såvitt jag vet var gruppvåldtäkter i princip ett okänt fenomen innan massinvandringen tog fart. Det är ju nämligen så att våldtäkt är ett av de mest skamliga brotten från ett svenskt perspektiv, medan det inom vissa andra kulturer glorifieras.

 8. Manifestationerna i Landkrona var bara ytterligare en metod för att släta över det faktum att invandringspolitiken i detta land har totalt havererat. Jag tycker det känns som att man ville lägga locket på och uppmana till lugn bland arga svenskar och assimilerade invandrare. Det fanns inget i dessa som hedrade den gamla damen och hennes make. Istället hedrades alla invandrare och de som förespråkar kulturberikning . Att sedan massmedia gjorde bort sig med att deklarera att SD inte fått fler anhängare var osmakligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: