• Mest lästa inlägg

 • Mest klickade

Farliga blöjbarn

9 svar

 1. Fick mejl från Stefan Olsson, Sd-representant i Landskrona. På måndag den 5/4 kommer det bli en fredlig manifestation mot våld på Rådhustorget i Landskrona mellan kl 14 och 15 på eftermiddagen. Alla som vill och kan och har möjlighet att ta sig dit är hjärtligt välkomna. Dom som vill har möjlighet att lägga ner en blomma vid skulpturen på torget men det viktigaste är ändå att möta upp.

 2. Fin illustration Jan.

  Ett mycket bra initiativ. Kan de inte höja belöningen? Finns det något konto man kan sätta in en slant på så kanske belöningen höjs om många gör det?

  /Mats

 3. En fredlig demonstration ar fint, men om Landskronaborna gar ut och kraver att alla albaner ska skickas tillbaks till Kosovo sa hade nog inte manga svenskar blivit ledsna. Jag hade hellre sett att militar sattes in och samlade ihop hela patrasket (som nu skyddar garningsmannen) och utvisade dom ur landet.

  • Det där är jag helt med på. Patrasket finns överallt i stan numera och inte bara i förorterna. Även i centrum och i andra stadsdelar man kanske inte tänker på direkt. Jag är lyckligt lottad att bo i ett berikar-fritt område men för hur länge till vet jag inte.

 4. Bra ide signatur ”World Traveller”. Det är bara det att vi inte har någon militär kvar i Sverige;) Du kanske har rest runt världen länge så du missat det?

  /Mats

 5. Ursäkta en fåkunnig, men jag förstår inte bildmontaget?
  Vem är den beväpnade mannen i blöjor? Har det hänt något som gått mig förbi……………Eller anspelar montaget på de s.k. ensamkommande flyktingbarnen? Någon?

 6. Ja Örnen, det anspelar på ensamkommande flykting”barn” 😉

 7. En belöning på 40 000 är utfäst från fyra företagare. Det står en hel del om den som ska vara gripen och starkt misstänkt för mordet på FB. Du har säkert sett det. Har bloggat om det.

  http://galaxybloggen.blogspot.com/2010/04/money-talks-bullshit-walks-40-000-till.html

  /Mats

 8. Aha, det gäller mordet i Landskrona att göra. Men är det säkert att det har med en ensamkommande barn-resenär att göra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: